Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Dieet tips

Als je op zoek bent naar goede dieet tips om verantwoord af te vallen, laat ons je dan adviseren. We begeleiden als Foodsisters al ruim tien jaar mensen die willen afvallen met een koolhydraatarme levensstijl. Door middel van onze dieet tips, kookboeken, weekmenu’s en ons jaarprogramma helpen we je graag om jouw doel te bereiken!

45000

volgers

4500

deelnemers aan onze challenge

0

dagen

in de top 10

Dieet tips waar je wat mee kan

Probeer een tijdje bij te houden hoeveel calorieën je dagelijks binnenkrijgt. Dit kun je doen door het op te schrijven in een boekje, maar je hebt tegenwoordig veel handige apps waarin je precies kunt zien hoeveel calorieën een bepaald voedselitem bevat. Let daarnaast op de hoeveelheid koolhydraten en vetten die je binnenkrijgt. Probeer bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet. Met een koolhydraatarm dieet zorg je ervoor dat je lichaam overgaat op het verbranden van de vetreserves. Volg ook eens weekmenu’s of zelfs ons Foodsisters jaarprogramma. Met onze uitgebreide en gevarieerde weekmenu’s maak je afvallen lekker en makkelijk.

Afvallen zonder te sporten

Natuurlijk is bewegen zeer belangrijk voor je gezondheid. Ben je echter niet zo’n fan van sporten? Als je op de juiste manier je lichaam voedt, kun je zelfs afvallen zonder te sporten! Dit werkt goed als je bijvoorbeeld een paar kilo’s kwijt wil. Of wil je wat meer afvallen dan een paar kilo’s? Dan is het verstandig om regelmatig te sporten. Sport je wel regelmatig en vind je het heerlijk om te bewegen?  Door het eten van de juiste voeding na het sporten kun je het effect van je work-out vergroten.

Bestel ons behulpzame kookboek

Met ons kookboek ‘In 8 weken slank’ helpen we jou om je levensstijl op een positieve manier te veranderen. Je vindt in dit boek naast dieet tips verschillende recepten, weekmenu’s en informatie over het verminderen van suikers en koolhydraten op een makkelijke manier. Heb je vragen? Doordat wij onze praktijk in Amsterdam gesloten hebben, vind je het antwoord op je vragen online. Vind je niet het antwoord waar je naar zoekt? Stuur ons dan een mail via [email protected].

Reviews

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN