Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Afvallen zonder sporten

Vaak krijgen wij de vraag: kan ik afvallen zonder te sporten? Zeker! Heb jij geen tijd of soms gewoon geen zin om te sporten? Begrijpelijk. Toch kun je ook energie verbruiken en calorieën verbranden als je de hele dag in bed ligt. Dat klinkt goed toch?

45000

volgers

4500

deelnemers aan onze challenge

0

dagen

in de top 10

Hoe kan ik dan afvallen zonder te sporten?

Dus, hoe kun je dan afvallen zonder te sporten? Natuurlijk zal je sneller afvallen wanneer je sport, maar het is zeker mogelijk om af te vallen als je niet sport. Er zijn namelijk continu processen in je lichaam bezig die energie kosten, zoals ademhalen, darmbewegingen, hartslag en het regelen van je lichaamstemperatuur. Het belangrijkste is dat je calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt. Klinkt simpel, maar toch is het voor sommige mensen lastig om af te vallen. Laat ons je dan helpen!

Tips voor afvallen zonder sporten

Het is belangrijk dat je volwaardige voeding eet. Hiermee bedoelen we voeding die rijk is aan goede voedingsstoffen. Dit zijn producten als groente, fruit, vers vlees, verse vis en zuivel. Onbewerkte producten zijn namelijk rijk aan goede voedingsstoffen. Hierdoor krijg je een verzadigd gevoel en krijg je vele vitamines en mineralen binnen die je lichaam nodig heeft om te functioneren. Ook is het belangrijk om meer te bewegen als je niet sport. Ga bijvoorbeeld fietsend naar je werk of wandelend naar de supermarkt. Eet daarnaast voldoende vezels, zoals vezelrijke havermout. Begin niet elke dag met havermout, omdat dit een koolhydraatrijk product is. Drink ook voldoende water voor een verzadigd gevoel. Vind je het toch fijn om af en toe te sporten, met de juiste maaltijd na het sporten haal je het optimale resultaat uit je work-out.

Volg ons programma voor de beste resultaten


Met ons ‘In 8 weken slank’-programma behaal je gemakkelijk je gewenste resultaat. Probeer ook eens een van onze heerlijke koolhydraatarme tussendoortjes. Wil je meer weten over ons programma of heb je vragen over het afvallen zonder te sporten? Wij beantwoorden jouw vragen online, we hebben namelijk onze praktijk in Amsterdam gesloten. Je kunt bijvoorbeeld de FAQ’s raadplegen of ons bereiken via [email protected].

Reviews

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN