“Heerlijk gegeten en alles binnen no-time op tafel”

schrijf je direct in en ontvang het gratis weekmenu e-book

Foodsister
Amande

Het mooiste aan onze weekmenu’s vind ik de reacties achteraf, mensen schrikken er vaak van hoeveel suiker en tarwe er nu in onze voeding zit. Het is prachtig om te zien hoe klachten afnemen en hoe snel het mensen lukt gewicht te verliezen met minimale inspanning.

Foodsister
Janneke

Het maken recepten vind ik het leukste van mijn vak, omdat ik van koken houd en het vinden van nieuwe smaakcombinaties. De eenvoud staat daarbij centraal. Wat mooi meegenomen is dat mensen er geweldige resultaten mee boeken!” Test het zelf en download ons gratis weekmenu.

De Foodsisters pakken uit met een gratis koolhydraatarm weekmenu!

Ontvang helemaal gratis ons koolhydraatarm weekmenu in je inbox. Elke dag de lekkerste en makkelijke recepten volgens de Foodsisters vuistregels:

Dat hebben de diëtisten al voor je gedaan. Je eet met dit koolhydraatarme weekmenu verdeeld over de dag nooit teveel koolhydraten.

Niet naar de toko of biologische markt, alles is verkrijgbaar in de supermarkt om de hoek of staat al in jouw keukenkastje.

Je hoeft geen culinair talent te zijn om onze recepten te bereiden. Een baan? Een gezin? Geen probleem je zet de recepten in een mum van tijd op tafel.

Geen onnodige voedingsproducten weglaten. Ook zullen we je niet onnodig een allergie aanpraten.

Van ons mag je sommige gerechten best iets zoeter maken, met bijvoorbeeld fruit of honing. Want gezond eten moet natuurlijk ook lekker zijn. Zoals het recept verder maar reuze gezond is.

Onze weekmenu's hebben zichzelf inmiddels bewezen. Boek mooie resultaten met onze heerlijke recepten!

schrijf je hier in en ontvang het gratis weekmenu e-book

Inloggen

Meld je hier aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Aanmelden
salade-menu

Ja, ik me wil graag inschrijven bij Foodsisters en het gratis weekmenu ontvangen.

Maak van afvallen een feestje! Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten. Vul hieronder je gegevens in