Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

“Heerlijk gegeten en alles binnen no-time op tafel”

schrijf je direct in en ontvang het gratis weekmenu e-book

Foodsister
Amande

Het mooiste aan onze weekmenu’s vind ik de reacties achteraf, mensen schrikken er vaak van hoeveel suiker en tarwe er nu in onze voeding zit. Het is prachtig om te zien hoe klachten afnemen en hoe snel het mensen lukt gewicht te verliezen met minimale inspanning.

Foodsister
Janneke

Het maken recepten vind ik het leukste van mijn vak, omdat ik van koken houd en het vinden van nieuwe smaakcombinaties. De eenvoud staat daarbij centraal. Wat mooi meegenomen is dat mensen er geweldige resultaten mee boeken!” Test het zelf en download ons gratis weekmenu.

De Foodsisters pakken uit met een gratis koolhydraatarm weekmenu!

Ontvang helemaal gratis ons koolhydraatarm weekmenu in je inbox. Elke dag de lekkerste en makkelijke recepten volgens de Foodsisters vuistregels:

Dat hebben de diëtisten al voor je gedaan. Je eet met dit koolhydraatarme weekmenu verdeeld over de dag nooit teveel koolhydraten.

Niet naar de toko of biologische markt, alles is verkrijgbaar in de supermarkt om de hoek of staat al in jouw keukenkastje.

Je hoeft geen culinair talent te zijn om onze recepten te bereiden. Een baan? Een gezin? Geen probleem je zet de recepten in een mum van tijd op tafel.

Geen onnodige voedingsproducten weglaten. Ook zullen we je niet onnodig een allergie aanpraten.

Van ons mag je sommige gerechten best iets zoeter maken, met bijvoorbeeld fruit of honing. Want gezond eten moet natuurlijk ook lekker zijn. Zoals het recept verder maar reuze gezond is.

Onze weekmenu's hebben zichzelf inmiddels bewezen. Boek mooie resultaten met onze heerlijke recepten!

schrijf je hier in en ontvang het gratis weekmenu e-book

Lees hieronder waarom wij zweren bij de voordelen van koolhydraatarm koken en koolhydraatarme recepten

Nog meer koolhyraatarme recepten inspiratie?

Meteen naar koolhydraatarme bami recept

Koolhydraatarme diëten zijn populair om gewicht te verliezen. Je komt door koolhydraatarm te eten makkelijk in je vetverbranding en het zorgt voor stabiele bloedsuikerspiegels. Bij koolhydraatarme recepten laat je vooral de snelle koolhydraten weg. Je maakt een gerecht koolhydraatarm door tarwemeel, rijst, aardappelen, pasta weg te laten. Ook suiker hoort uiteraard niet thuis in onze koolhydraatarme recepten. Soms voegen wij wel wat langzame koolhydraten toe aan onze recepten. De reden hiervoor is, omdat een recept qua smaak toch nét wat zoetigheid nodig heeft. Wij letten erop dat je nooit zoveel koolhydraten in een recepten eet, dat je uit je vetverbranding komt.

Wij gebruiken nagenoeg geen zoetstoffen in onze koolhydraatarme recepten. De reden hiervoor is, dat je je zoetbehoefte hiermee blijft triggeren. En we willen juist dat je jezelf de zoete smaakt afleert. Ook hebben veel zoetstoffen die in koolhydraatarme recepten gebruikt worden een negatieve impact om je darmflora. Niet goed voor je gezondheid dus.

Koolhyraatarm eten is wat ons betreft geen dieet maar een leefstijl. Suiker en snelle koolhydraten horen niet in een gezond eetpatroon thuis. Wij kunnen ons voorstellen dat je niet elke dag met koolhydraatarme recepten aan de slag wilt. Uiteindelijk gaat het erom dat jij je eigen weg vindt. Om extra veel kans van slagen te hebben hebben wij hier tips om koolhydraatarm eten vol te houden. 5 tips om koolhydraatarm eten vol te houden.

Wil je meer leren over de basis van koolhydraatarm dieet en tips? Deze blog helpt je om snel te kunnen starten: uitleg koolhydraatarm menu.

Speelt het wel steeds door je hoofd dat je eigenlijk minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar weet je niet hoe? Al meer dan 13 jaar begeleiden we mensen bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijk ervaring hebben we voor jou gebundeld in één compleet en praktisch kookboek.

Zo weet je automatisch dat je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt en hoef jij niet alles uit te rekenen.

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN