Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

succesvol afvallen op een gezonde wijze

NR 1. koolhydraatarm kookboek van Nederland

Video afspelen

investeer in jezelf

Ervaar het gemak van onze weekmenu’s, val kilo’s af en zet elke dag een heerlijke maaltijd op tafel.

Onze klanten
beoordelen ons
programma met een

3

Uit meer dan 1.400 reacties

45000

trouwe volgers

0

jaar

toonaangevende
ervaring

Waarom jij het kookboek
"In 8 weken slank" wilt kopen

Als jij snel en gezond wil afvallen, raden wij aan om ons kookboek ‘In 8 weken slank’ te kopen. In ons kookboek vind je allerlei gerechten die makkelijk en snel te maken zijn, zonder poespas. Hierdoor zijn de gerechten ook haalbaar voor vrouwen met een drukke baan of een groot gezin.

Online ons kookboek ‘In 8 weken slank’ kopen

Wil jij snel afvallen, maar ontbreekt het eigenlijk aan een goed plan? Speelt het wel steeds door je hoofd dat je eigenlijk minder suiker en koolhydraatarm moet eten, maar weet je niet hoe? Al meer dan tien jaar begeleiden we mensen bij het koolhydraatarm dieet. Al onze praktijk ervaring hebben we voor jou gebundeld in één compleet en praktisch programma. Je kunt direct starten!

Wat is 'in 8 weken slank'?

‘In 8 weken slank’ is hoe wij leven en slank zijn- en blijven ondanks dat we gezinnen hebben, partners hebben die werken, kinderen die spelen, we af en toe ook een willen genieten van een glaasje wijn en ga zo maar door. Door ons kookboek ‘In 8 weken slank’ te kopen maken wij afvallen leuk, makkelijk én lekker!

Maak kennis met onze ‘8 weken slank methode’ en start met het verliezen van kilo’s zonder te sporten. Eet minder suiker en voel je fitter en energieker. Start vandaag een nieuwe fittere levensstijl. Je bent het waard! Tot snel in onze live vragenuurtjes waar wij jou persoonlijk begeleiden.

Ga de uitdaging aan en doe mee

In 8 weken slank boek

Foodsisters
in 8 weken slank

boek

boek
in 8 weken slank

met 6 broden

8 weken is voldoende om al je oude gewoontes af te leren en een frisse start te maken. Wij laten je zien hoe dat kan. Wij geven al 12 jaar meer dan duizenden mensen begeleiding op het gebied van suikervrij en koolhydraatarm eten.

Als je start zal het in het begin best lastig zijn, geen light frisdrank en geen zuivel met een smaakje (zoals drinkyoghurt rode vruchten, aardbei of perzik smaak). Ook geen natuurlijke suiker vervangers zoals dadels of kokosbloesemsuiker.
Wij willen dat je ook écht de smaak van zoet gaat afleren. Zo wordt je smaak als het ware gereset. We verwachten dat je enkele weken er écht 100% voor gaat. Alleen zo ga je geweldige resultaten boeken. En heb je er je hele leven hier profijt van.

We lachen soms om ons eigen snoepgedrag en over hoe makkelijk we door de knieën gaan voor onze chocolade of drop verslaving. Ach, één dropje kan inderdaad geen kwaad, maar het wordt vaak een opeenstapeling van ongezonde dingen. Een zoetekauw zijn is echter niet zo onschuldig als het lijkt. Gemiddeld eten we 26 suikerklontjes per dag.

Ongemerkt heb je misschien zelfs best veel last van jouw hang naar suiker:

  • Lust jij eigenlijk alleen nog maar zoetigheid
  • Voel jij je vaak vermoeid en futloos?
  • Heb je vaak darmklachten?
  • Heb je continue behoefte om iets in je mond te stoppen
  • Sluipen de kilo’s eraan terwijl je niet extreem veel eet?
In ons kookboek gaan wij nog een stapje gezonder. Wist je dat je met de weekmenu’s gemiddeld elke dag onder de 75 gram koolhydraten blijft. En je eet als een als een flexitariër. Ofwel een paar keer per week geen vlees, maar extra veel groenten.
Start ook om te testen of het jou bevalt! En het goede nieuws is: er blijft ook dan nog genoeg ruimte over voor lekkers. Wat dacht je van onze chocomousse met banaan en de healthy chocoladekoeken? En er staat zelfs een super gezond appeltaartje op het menu. Smullen zonder lege calorieën.

Het bevalt zo goed, dat ze er gewoon mee doorgaan. Niet alleen om af te vallen, maar ook omdat ze zich er beter bij voelen en de recepten lekker zijn!

 
Lees verder
"Ik was altijd heel sceptisch over koolhydraatarm, maar dankzij de Foodsisters ben ik volledig om! Geen honger en de kilo's vliegen er af."
 
Lees verder
"Zelfs voor iemand die geen keukenprinses is, zijn het allemaal recepten die heel goed te volgen zijn."
 
Lees verder
"Ik vind het in één woord geweldig! In mijn eerste week ben ik al 2 kilo afgevallen."
 
Lees verder
"Fijne manier om zwangerschapskilo’s kwijt te raken."
 
Lees verder
"Zeker een aanrader. Vooral met een druk leven. Ook de voedingswaarde en boodschappenlijst is super handig. Ik voer mijn boodschappen online in volgens het lijstje."
 
Lees verder
"Je niet hoeft na te denken ‘wat moet ik vandaag weer eten’ want dat denkwerk hebben ze al voor jou gedaan."

Ben jij er ook klaar voor om minder suiker te gaan eten?

Ja, ik wil ook
meedoen

Bestel ons kookboek ‘In 8 weken slank’

Lukt het niet om af te vallen? Als je snel, eenvoudig en leuk wil afvallen, raden wij aan om ons kookboek ‘In 8 weken slank’ te kopen. Het boek bestaat 300 pagina’s en staat vol met prachtige foodfoto’s. Je vindt acht eenvoudige, lekkere en gezonde menu’s die snel te bereiden zijn. Alle benodigde boodschappen kun je gewoon in de supermarkt halen. Heb je vragen over de ‘In 8 weken slank’-methode? Kijk dan tussen de veel gestelde vragen. Doordat we onze praktijk in Amsterdam niet meer hebben, kun je ons bereiken via [email protected].

Onze klanten beoordelen ons programma met een

3

Uit meer dan 1.400 reacties

45000

trouwe volgers

0

jaar

toonaangevende ervaring

direct aan de gang met
'in 8 weken slank'

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN