Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Direna -17 kg

Direna wilde na haar drie zwangerschappen graag lekkerder in haar vel zitten. Ze besloot te starten met de Dieetcyclus en zette de knop om. En met succes! Tevens is ze helemaal van haar slokdarm medicatie af dankzij haar nieuwe gezonde eetgewoontes.

Direna (39): “Ik was al best een lange tijd niet happy met mijn lichaam. Ik wilde alleen nog maar ruim vallende shirts of jasjes aan en comfortabele broeken. Na 3 zwangerschappen vond ik heb nu wel welletjes geweest. Ik lette altijd al heel erg op mijn eten dus ik ben absoluut geen snoeper. Maar achteraf gezien ligt het bij mij echt aan de koolhydraten.

Ik ben begonnen met de Dieetcyclus omdat ik echt de knop om wilde zetten. Ik was niet happy zo, voelde me niet prettig in mijn vel en ik wilde van de resten van de zwangerschappen af. De dieetcyclus heeft heel veel met mijn lichaam gedaan. En het bijzondere was dat het me helemaal niet veel moeite kostte, de recepten waren makkelijk te bereiden en in de meeste gevallen ook nog eens erg lekker! Daarna ben ik verder gegaan met het 8 weken slank boek en vervolgens het Zomerboek, Winterboek en als laatste het Lenteboek.

Je weet van te voren nooit hoe je lichaam reageert op een bepaald nieuw eetpatroon maar ik was overtuigd dat de boeken van de Foodsisters mij zouden gaan helpen. Na één week zag ik gelijk resultaat en dat motiveert natuurlijk enorm om door te gaan met de tweede week. En zo was dat elke week bij mij, behalve als ik in mijn periode zat. Dat zag (en zie) ik nu nog steeds gelijk op de weegschaal. Maar ook dan moet je je niet gek laten maken en gewoon weer doorgaan met de weekmenu’s en dus ook met het goed zorgen voor jezelf.

Sinds ik de weekmenu’s van de foodsisters ben gaan volgen heb ik totaal geen trek meer in zoetigheid. Ik was al niet echt suikerverslaafd, meer van het hartige, maar ik heb er ook echt geen behoefte meer aan. Als ik mezelf eens denk te trakteren op toch een lekker gebakje bij een verjaardag bijvoorbeeld dan heb ik eigenlijk altijd spijt. Vooral omdat het me helemaal niet lekker smaakt, zo nep en zoet met al die suikers. Dus een echte verwennerij is het dan natuurlijk ook niet meer…
Ik had ook echt verwacht dan ik het brood, de pasta en de aardappelen enorm veel zou gaan missen. Maar het tegenovergestelde is waar, nooit meer een opgeblazen of te vol gevoel!

Een echte voortuitgang is dat ik geen medicijnen meer hoef te nemen voor mijn slokdarm. Ik had het de laatste jaren vaak erg zuur, oprispingen, wat te maken had met een niet goed werkende maagklep. Een aardige poos heb ik hier medicijnen voor ingenomen maar sinds mijn nieuwe eetgewoontes heb ik geen medicijnen hiervoor meer aangeraakt. 

Ik heb zeker momenten gehad dat ik het moeilijk had. En je moet op speciale gelegenheden ook zeker genieten van lekkere dingen maar die hoeven natuurlijk niet per definitie ongezond te zijn. Een blokje kaas met een plakje komkommer is niet erg, of een handje nootjes of glaasje rosé. Maar dus met mate en dan ook genieten met de hoofdletter G. Niet denken wat je allemaal niet mag eten!

De grootste uitdagingen zitten bij mij in de vakanties met het gezin. Wij zijn gewend om dan bijna dagelijks verse broodjes te halen en een croissantje erbij….heerlijk. Maar dat is voor mij dus echt verleden tijd, dat vind ik echt weleens jammer. En ik merk dan mensen in mijn omgeving dat ook best stom vinden. Die zeggen dan, ach joh je hebt toch vakantie, dan moet je genieten. Ik kan dan wel een discussie aangaan maar dat heeft geen nut. Ook mijn omgeving maakt een verandering mee en dat is voor hen soms lastiger dan voor mijzelf. Nog steeds vinden ze het soms weleens ongezellig dat ik geen koekje of iets lekkers bij de koffie pak bijvoorbeeld. Ik maak nog steeds elke dag apart eten voor mezelf klaar of ik neem iets lekkers mee wat ik zelf gemaakt heb. Of gewoon geen tussendoortje, geen problemen mee. Ik moet echt de knop omdraaien in mijn hoofd en me strak aan de dagmenu’s houden.

Mijn man en mijn kinderen hebben me vanaf het begin gesteund met mijn nieuwe eetgewoontes. Natuurlijk moesten ze enorm wennen dat ik geen broodjes van de bakker meer at, of een lekkere bord pasta met saus en noem maar op. Maar al snel hadden ze door dat ik lekkerder in mijn vel zat en ook zagen ze snel resultaat. Nog steeds kook ik of mijn man volgens de Foodsisters methode en in de meeste gevallen eet mijn man met me mee. Voor de kinderen (10, 9 en 2,5 jaar) maken we vaak wel iets anders of hetzelfde recept maar dan voor hun met aardappelen of pasta.

Het zijn (bijna) altijd lekkere recepten en vrij snel te bereiden, ook met een druk gezin en eigen bedrijf (en manlief ook). Het niet hoeven nadenken wat je moet eten, het recept volgen, op tijd boodschappen doen en goed voorbereiden; dat is de sleutel om met succes af te vallen. 

Ga goed bij jezelf na wat voor doel je wilt bereiken en doe dat dan ook in meerdere stapjes. Beloon jezelf ook af en toe, dat hoeft uiteraard niet met “ongezond” eten maar bijvoorbeeld met een lekkere parfum, een nieuwe outfit of lekkere massage! Ik vond daarom de dieetcylus erg fijn; 9 weken lang elke 3 weken een andere methode en daarna het 8 weken slank boek om door te gaan met je nieuwe levensstijl.

Als je een feestje of verjaardag hebt dan moet je keuzes maken, niet én wijn, én kaas, lekkere hapjes en bittergarnituur. Kies 2 dingen uit waar je echt van kan genieten en voel je daar dan ook niet schuldig over..geniet!

Na de dieetcyclus en het volgen van de 8 weken slank ben ik 17 kilo afgevallen. Het was in het begin helemaal niet moeilijk om dat vast te houden maar sinds de laatste 5 maanden is er (ook hormonaal) toch 3 kilo aangekomen. Mijn doel is om voor de zomervakantie deze 3 kilo er weer af te krijgen en dan zal ik toch even aan de bak moeten met het volgen van het ketodieet.
Mijn dochter van 9 jaar roept nu nog steeds vaak: Nee, mama volgt geen dieet dat is haar nieuwe levensstijl!

 

 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN