Dagelijks genieten

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Ben je op zoek naar een methode die weinig tijd en moeite kost?

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

Onze deelnemers verliezen gemiddeld 1,3 kilo per week.

 
Lees verder
Margriet: “Zo'n 11 kg kwijt. Gaat lekker zo en het eten is ook erg lekker. Helemaal blij mee! Ik ga nu verder met de andere jaarboeken. Dank je wel Foodsisters ik ben fan 😍 ”
 
Lees verder
Helma: “Ik dacht dat het met dieet boek makkelijker wordt om te kiezen wat ik een vandaag. Helaas 😅. Er staan zulke lekkere recepten in!.”

Slank, gezond en makkelijk

Onze weekmenu’s zijn een fijn plan om direct mee aan de slag te gaan.

Iedere dag volgens lekkere recepten koken. Snel te bereiden maaltijden. Het gezin mee-eten? Geen probleem! Ze zullen aan tafel smullen van het recept dat jij gemaakt hebt. Zo ben jij straks klaar voor de zomer!

217 pagina’s dik! Vol informatie en super veel recepten!

 
Lees verder
“Met kleine toevoegingen, kan het hele gezin mee eten. Eerste weken heb ik de KETO menu’s gevolgd, om het afvallen een boost te geven. Vervolgens koolhydraatarm. Tot nu toe, 9 weken 12 kilo afgevallen."
 
Lees verder
“Ja hoor in de jaarboeken zitten ook weer week menu's zoals in het 8 weken slank. Alleen dan afgestemd op seizoen. Daarnaast nog andere recepten en tips en tricks om het vol te houden. Ik heb de boeken nu een jaar en heb er geen moment spijt van!"

Inmiddels volgden meer dan 100.000 mensen één van de Foodsisters kookboeken.

Lees hier de ervaringsverhalen van onze deelnemers

Herken je dit?

Wil je dit ook gaan veranderen?

Probeer eens minder suiker te eten.

En merk het verschil!

Vaak heb je ongemerkt veel meer klachten van het eten van veel suikers dan je zelf beseft. Pijntje hier pijntje daar. Jezelf niet helemaal happy voelen. Gewoon niet helemaal lekker in je vel zitten.

Keer dit om en start met goed voor jezelf zorgen door het eten van gezonde voeding. Je voelt je vaak een stuk lekkerder, wanneer je gezond hebt gegeten. Vaak zorgt dit er ook voor dat je meteen weer meer energie krijgt om te bewegen, op te ruimen etc.

Zet de knop op!
Het hoeft echt niet moeilijk te zijn.

Wij helpen je graag op weg met onze stap-voor-stap weekmenu’s.

Geniet van al deze heerlijke recepten!

Dit vind je ons lenteboek

Heerlijke lente recepten

Wat staat er in het boek

NU AANBIEDING

De prijs van ons boek is slechts 25 euro

Makkelijk
Volg de kant-en-klare weekmenu’s.

Activeer je stofwisseling
Van suiker naar vetverbrander.

Geen suiker
Eet gezonde maaltijden en veel groente.

Vega-opties
Voor elk recept is een vegetarische optie.

Kun je nog extra motivatie gebruiken? Meld je dan aan voor onze Facebookgroep. Samen met andere lijners starten jullie samen met het zomerboek. Tevens kun je hier je vragen stellen en je voortgang delen.

Veelgestelde vragen

Wij doen ons uiterste best om je boek zo snel mogelijk te verzenden. Wij starten met verzenden op 20-03-2023. Daarna worden de boeken elke werkdag verzonden.

Dan kan je er ook voor kiezen om de toegevoegde keto-dieet recepten en keto-dieet weekmenu schema's te bestellen als e-book. Gezamenlijk met dit e-book +  je zomerboek uit het jaarprogramma. Is het dan mogelijk om de weekmenu's te volgen middels de keto-dieet methode. Klik hier voor meer informatie.

Dit is een update van het bestaande lenteboek (uit de serie van het jaarprogramma) Had je deze nog niet? Dan zijn alle recepten nieuw voor jou! Er zijn nieuwe keto-dieet recepten aan toegevoegd, zodat je de weekmenu's nu ook volgens de keto-dieet methode kunt volgen.

Op dit moment is het boek beschikbaar in de pre-sale via onze eigen webshop. Wij verwachten dat deze druk snel uitverkocht is voordat hij écht beschikbaar zal zijn. En dus niet bij bol.com aangeboden zal worden.

Door continue stimulering van je vetverbranding kun je het afvallen  een boost geven. Met het keto-dieet zul je het snelste gewicht verliezen. Met het keto-dieet bereikt met een resultaat van gemiddeld tussen de 1-2 kilo per week. Bij koolhydraatarm is dat gemiddeld 1 kilo per week.

Bij alle recepten met vlees of vis staan vegetarische opties. Ook bevatten de weekmenu’s gemiddeld 3x per week vegetarische recepten.
Ja dat is mogelijk, geef bij het invulformulier tijdens het bestellen land: België aan.

Zo werkt het lenteboek voor jou

Dat willen we je wat meer informatie geven, dus we hopen dat je heel even de tijd neemt om dit te lezen.

Wij flansen nooit zomaar even een weekmenu in elkaar door wat recepten bij elkaar te zoeken. We hebben een hoger doel en dat is iets bijdragen aan jouw gezondheid.

Ook is het fijn als jij een dieet-methode vindt die bij jou past. Daarom kan je deze weekmenu’s geheel naar eigen keuze volgen. Iets strenger met het keto-dieet. Of suikervrij? Dan zijn de koolhydraatarme weekmenu’s perfect voor jou.

Dat je snel gaat afvallen met een keto-dieet weet je haast wel zeker. Maar het is ook wel fijn als je daarna een stukje gezonder in plaats van ongezonder bent geworden, toch?

Daarom eet je bij ons vooral gezonde vetten en eiwitten, zoals avocado, vis, olijfolie, noten, eieren en kokos.

We gaan eerlijk zijn. Een keto-dieet volgen is pittig. Zeker de eerste dagen, maar daarna word je dubbel en dwars beloond met een fantastisch resultaat en slinger jij je vetverbranding aan, waardoor je lichaam beter vet verbrandt.

Je gaat ervaren dat keto lekker, leuk en gevarieerd is!

Inclusief voedingswaarde schema

Een koolhydraatarm of keto-dieet volgen en de juiste hoeveelheid voedingswaarden binnenkrijgen is nog niet zo gemakkelijk.

Daarom hebben wij dit voor jou berekend en is er per weekmenu een voedingswaarde schema opgenomen.

Zo eet je bij het keto-dieet nooit meer dan 30 gram koolhydraten per dag. En blijf je bij de koolhydraatarme methode gemiddeld onder de 70 gram koolhydraten per dag.

En  kun je zorgeloos genieten van de recepten en hoef je niet meer zelf berekeningen te maken. Een keto-dieet volgens was nog nooit zo makkelijk.

Is een keto-dieet iets te pittig voor jou? Dan volg je met gemak de weekmenu’s op de koolhydraatarme manier en zal je alsnog goede resultaten boeken.

 

Ⓒ  Foodsisters

Inloggen