afvallen met de dieetcyclus

Wij bieden jou een complete oplossing

✓ Afvallen ✓ Volhouden ✓ Vetverbranding stimuleren ✓ Metabool flexibel worden

Ontdek hoe je makkelijk kunt afvallen door 3 diëten met elkaar te combineren.

Volg de weekmenu’s en jij weet precies hoe je lichaam op verschillende diëten reageert. 

Zo kun je wel 5 tot meer dan 15 kilo verliezen.

Boek 1: Keto-dieet

Dit boek is alles wat je nodig hebt om te starten met het keto-dieet. Met het keto-dieet zal je snel kilo's afvallen. Je ervaart hoe het is om volledig in de natuurlijke vetverbranding (ketose) te komen. De weekmenu's staan vol keto-recepten van de Foodsisters. Makkelijk en zonder poespas.

Boek 2: Intermittent fasting

Je gaat gevarieerder eten en je let, naast WAT je eet, ook WANNEER je eet. Je eet niet meer op de klok, maar reset je honger- en verzadigingsgevoel. Je lichaam leert in de vastenfase dat het kan schakelen tussen koolhydraten en lichaamsvet als brandstof. Een boek met 3 weekmenu's volgens de 16:8 methode.

Boek 3: Koolhydraatarm

Je bereikt een gezonde eetgewoonte, let op de hoeveelheid koolhydraten en eet weinig suiker. De weekmenu's zijn volgens het '8 weken slank' kookboek. Allemaal nieuwe recepten en maximaal 70 gram koolhydraten per dag.

Boek 4 BONUS Tussendoortjes en leefstijlboek

Een overzicht van 100 koolhydraatarme tussendoortjes met veel lekkere recepten + een leefstijlgids voor afvallen, gezonde voeding en gewichtsbehoud op lange termijn. Gezond leven en je goed voelen!

Zo werkt de dieetcyclus voor jou

Voor afvallen moet je bij de Foodsisters zijn

Deze 4 boeken zijn een weergave van meer dan 18 jaar opgedane voedingsleer. En jeetje wat hebben wij deze jaren veel over voeding, afvallen én lekker eten geleerd. 5 jaar geleden schreven wij ons eerste kookboek. Het was een verrijking van ons leven.

We hebben nu meer dan 100.000 mensen kunnen inspireren met onze kookboeken. De combinaties van makkelijke weekmenu’s met lekkere recepten zijn een succes, want wat krijgen we toch dagelijks een leuke reacties van jullie via de Facebookcommunity of Instagram.

Geef je stofwisseling een superboost

Goed voor jezelf zorgen, trots zijn op het resultaat en gezond koken; dat is wat je te wachten staat. Ook zal je misschien van de gebaande paden moeten afwijken om nieuwe ervaringen op te doen. Om te herstellen wat je misschien al jarenlang verwaarloosd hebt: je darmgezondheid en je stofwisseling. Je geeft ze rust én je schudt ze wakker! Je leert je lichaam om energie te halen uit zowel koolhydraten als vetten. Je kunt een langere periode zonder eten zonder dat je honger ervaart.

Niet meer futloos zijn. En succesvol afvallen. 

Krijg plezier in het koken van makkelijke maaltijden. Geniet van de heerlijke recepten uit deze 4 boeken. En er zitten ook bakrecepten bij. Je mag jezelf namelijk zeker op wat lekkers trakteren bij de Foodsisters.

Ben je ook nieuwsgierig geworden?

Wij weten zeker dat deze weken een fantastische ervaring voor jou en je lichaam gaan worden.

GEZOND ETEN = JE ENERGIEKER VOELEN, AAN JE WEERSTAND WERKEN EN MINDER RISICO OP LEEFSTIJLZIEKTES

Afvallen blijft een uitdaging. Maar het vraagt niet veel moeite als je start met een goed plan. Want door verschillende dieetmethoden te combineren, val je juist effectiever af. 

Met deze 4 prachtige boeken van de Foodsisters, dé dieet experts van Nederland, wordt ook jouw afvalproces een succes.  

Nu met hoge korting! Bestel 4 boeken voor bundelactie. 

 De dieetcylcus nu voor € 65,00 (Totale waarde €83,50)

 

 

VOOR IEDEREEN DIE SUCCESVOL WIL AFVALLEN

Ontdek je hoe je makkelijk kunt afvallen door 3 diëten met elkaar te combineren. 

Val af, krijg meer energie en verbeter je gezondheid

 

Deze kookboeken zijn alles-in-een. 

Hoe doe je dat dan? En welke trend moet je volgen? Wij geloven erin dat je niet op één wijze moet eten. Afwisseling is het toverwoord. Dat moet wel haalbaar zijn. Daarom hebben wij deze weekmenu’s voor jou gemaakt. Zodat je niet een hele zelfstudie over de verschillende dieetmethodes hoeft te volgen. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Voor afvallen moet je bij de foodsisters zijn!

 

Nieuwe eetgewoonten aanleren én volhouden. Dat is niet makkelijk. 

Ga dit jaar goed van start en kies voor een combinatie van de 3 best bewezen diëten en maak daarbij gebruik van onze makkelijke weekmenu’s. Afvallen zonder stress. 

Volg de weekmenu’s en jij weet precies hoe je lichaam op verschillende diëten reageert. 

Zo kun je tot wel 5 of meer dan 15 kilo verliezen. 

Makkelijk
Wij hebben makkelijke weekmenu’s voor je gemaakt

Activeer je stofwisseling
Het geheim: het variëren van de verschillende methodes houd je stofwisseling actief.

Voel je fit
Eet gezonde maaltijden en weinig suiker

Effectief
Door af te wisselen kom je niet op een afvalplateau.

Deze 3 diëten samen vormen een cyclus: met deze 4 kookboeken ga je direct afvallen, eet je lekker en heb je volop inspiratie met allemaal nieuwe recepten. In totaal ga je 9 weken écht even goed aan de lijn en zorg je dat je weer kilo’s verliest. En er is ook ruimte voor af en toe wat lekkers!

Kun je nog extra motivatie gebruiken? Meld je dan aan voor onze Facebookgroep. Samen met andere lijners starten jullie samen met de dieetcyclus. Tevens kun je hier je vragen stellen en je voortgang delen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Een aanrader! “Geen heel bijzondere of moeilijk verkrijgbare ingrediënten. Alles wordt duidelijk uitgelegd. Lekkere recepten. Ook prima voor als je voor jezelf alleen kookt.”
José
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Wat een super fijn boek. Erg makkelijk te volgen. Het koste allemaal weinig moeite om de menu’s te volgen.” Nancy
Nancy
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Een makkelijke manier om vol te houden. “Met kleine toevoegingen, kan het hele gezin mee eten. Eerste weken heb ik de KETO menu’s gevolgd, om het afvallen een boost te geven. Vervolgens koolhydraatarm. Tot nu toe, 9 weken 12 kilo afgevallen.
Maaike

dieetcyclus

Wat ontvang je thuis?

Totale waarde €83,50

Nu BUNDEL ACTIE €65,-

Korting = €18,50

(inclusief gratis support in onze besloten Facebook groep)

Veelgestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen over de dieetcyclus

Wij doen ons uiterste best de pakketten zo snel mogelijk te verzenden. Wanneer je voor drie uur bestelt, kan deze de volgende dag al in huis zijn. 

Ja, dat kan. Je betaald dan 22,50 per kookboek en profiteert dan niet van de bundel actie. Klik hieronder als je de kookboeken los wilt bestellen.

Boek 1 Keto-dieet

Boek 2: Intermittent fasting

Boek 3: Koolhydraatarm

Boek 4: 100 koolhydraatarme tussendoortjes en leefstijlboek

Ja, we hadden nog volop heerlijke recept inspiratie. Het zijn dus allemaal nieuwe weekmenu’s en nieuwe recepten die niet eerder in onze kookboeken hebben gestaan.

Door continue stimulering van je vetverbranding kun je het afvallen weer een boost geven. De eerste 3 keto weken zul je het snelste gewicht verliezen.  De volgende 6 weken val je gemiddeld 1 kilo per week af.

Bij alle recepten met vlees of vis staan vegetarische opties. Ook bevatten de weekmenu’s gemiddeld 3x per week vegetarische recepten.

 

Ja dat is mogelijk, geef bij het invulformulier tijdens het bestellen land: België aan.

 

Ja ik wil starten met de dieetcyclus

Inloggen

Meld je hier aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief