Afvallen
met zomerse weekmenu's

Wil jij gezonder, slanker en fitter dan ooit tevoren worden?

Ons zomerboek is ge-update. Nog completer en nu ook inclusief keto-dieet weekmenu’s.

Boek wekelijks vooruitgang door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

 
Lees verder
“Ja hoor in de jaarboeken zitten ook weer week menu's zoals in het 8 weken slank. Alleen dan afgestemd op seizoen. Daarnaast nog andere recepten en tips en tricks om het vol te houden. Ik heb de boeken nu een jaar en heb er geen moment spijt van!"
 
Lees verder
“Met kleine toevoegingen, kan het hele gezin mee eten. Eerste weken heb ik de KETO menu’s gevolgd, om het afvallen een boost te geven. Vervolgens koolhydraatarm. Tot nu toe, 9 weken 12 kilo afgevallen."

Slank, gezond en makkelijk

 Get summer ready

Voor je het weet is het zomer!

Onze weekmenu’s zijn een fijn plan om direct mee aan de slag te gaan.

Iedere dag volgens lekkere recepten koken. Snel te bereiden maaltijden. Het gezin mee-eten? Geen probleem! Ze zullen aan tafel smullen van het recept dat jij gemaakt hebt. Zo ben jij straks klaar voor de zomer!

217 pagina’s dik! Vol informatie en super veel recepten!

Inmiddels volgden meer dan 100.000 mensen één van de Foodsisters kookboeken.

Lees hier de ervaringsverhalen van onze deelnemers

Wij bieden jou een complete oplossing

Ontdek hoe je makkelijk kunt afvallen door 2 diëten met elkaar te combineren. Volg de weekmenu’s en geniet van onze heerlijke zomerse recepten. Vol van smaak, gezond én ongelofelijk makkelijk te maken.

☀️ZORG VOOR DE BINNENKANT EN STRAAL VAN DE BUITENKANT☀️

Geniet van al deze heerlijke recepten!

Onze weekmenu’s zijn een fijn plan om direct mee aan de slag te gaan.

Iedere dag volgens lekkere recepten koken. Snel te bereiden maaltijden. Het gezin mee-eten? Geen probleem! Ze zullen aan tafel smullen van het recept dat jij gemaakt hebt. Zo ben jij straks klaar voor de zomer!

Zo werkt de dieetcyclus voor jou

Voor afvallen moet je bij de Foodsisters zijn

Deze 4 boeken zijn een weergave van meer dan 18 jaar opgedane voedingsleer. En jeetje wat hebben wij deze jaren veel over voeding, afvallen én lekker eten geleerd. 5 jaar geleden schreven wij ons eerste kookboek. Het was een verrijking van ons leven.

We hebben nu meer dan 100.000 mensen kunnen inspireren met onze kookboeken. De combinaties van makkelijke weekmenu’s met lekkere recepten zijn een succes, want wat krijgen we toch dagelijks een leuke reacties van jullie via de Facebookcommunity of Instagram.

Geef je stofwisseling een superboost

Goed voor jezelf zorgen, trots zijn op het resultaat en gezond koken; dat is wat je te wachten staat. Ook zal je misschien van de gebaande paden moeten afwijken om nieuwe ervaringen op te doen. Om te herstellen wat je misschien al jarenlang verwaarloosd hebt: je darmgezondheid en je stofwisseling. Je geeft ze rust én je schudt ze wakker! Je leert je lichaam om energie te halen uit zowel koolhydraten als vetten. Je kunt een langere periode zonder eten zonder dat je honger ervaart.

Niet meer futloos zijn. En succesvol afvallen. 

Krijg plezier in het koken van makkelijke maaltijden. Geniet van de heerlijke recepten uit deze 4 boeken. En er zitten ook bakrecepten bij. Je mag jezelf namelijk zeker op wat lekkers trakteren bij de Foodsisters.

Ben je ook nieuwsgierig geworden?

Wij weten zeker dat deze weken een fantastische ervaring voor jou en je lichaam gaan worden.

lekker zomer's

Wat staat er in het boek

Let op! Het boek heeft een beperkte oplage op=op

GEZOND ETEN = JE ENERGIEKER VOELEN, AAN JE WEERSTAND WERKEN EN MINDER RISICO OP LEEFSTIJLZIEKTES

Afvallen blijft een uitdaging. Maar het vraagt niet veel moeite als je start met een goed plan. Want door verschillende dieetmethoden te combineren, val je juist effectiever af. 

Met deze 4 prachtige boeken van de Foodsisters, dé dieet experts van Nederland, wordt ook jouw afvalproces een succes.  

Nu met hoge korting! Bestel 4 boeken voor bundelactie. 

 De dieetcylcus nu voor € 65,00 (Totale waarde €83,50)

 

Deze kookboeken zijn alles-in-een. 

Hoe doe je dat dan? En welke trend moet je volgen? Wij geloven erin dat je niet op één wijze moet eten. Afwisseling is het toverwoord. Dat moet wel haalbaar zijn. Daarom hebben wij deze weekmenu’s voor jou gemaakt. Zodat je niet een hele zelfstudie over de verschillende dieetmethodes hoeft te volgen. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Voor afvallen moet je bij de foodsisters zijn!

 

Nieuwe eetgewoonten aanleren én volhouden. Dat is niet makkelijk. 

Ga dit jaar goed van start en kies voor een combinatie van de 3 best bewezen diëten en maak daarbij gebruik van onze makkelijke weekmenu’s. Afvallen zonder stress. 

Volg de weekmenu’s en jij weet precies hoe je lichaam op verschillende diëten reageert. 

Zo kun je tot wel 5 of meer dan 15 kilo verliezen. 

Makkelijk
Volg de kant-en-klare weekmenu’s.

Activeer je stofwisseling
Van suiker naar vetverbrander.

Geen suiker
Eet gezonde maaltijden en veel groente.

Vega-opties
Voor elk recept is een vegetarische optie.

Zo werkt het zomerboek voor jou

Dat willen we je graag vertellen, dus we hopen dat je heel even de tijd neemt om dit te lezen.

Wij flansen nooit zomaar even een weekmenu in elkaar door wat recepten bij elkaar te zoeken. We hebben een hoger doel en dat is iets bijdragen aan jouw gezondheid.

Ook is het fijn als jij een dieet-methode vindt die bij jou past. Daarom kan je deze weekmenu’s geheel naar eigen keuze volgen. Iets strenger met het keto-dieet. Of suikervrij? Dan zijn de koolhydraatarme weekmenu’s perfect voor jou.

Dat je snel gaat afvallen met een keto-dieet weet je haast wel zeker. Maar het is ook wel fijn als je daarna een stukje gezonder in plaats van ongezonder bent geworden, toch?

Daarom eet je bij ons vooral gezonde vetten en eiwitten, zoals avocado, vis, olijfolie, noten, eieren en kokos.

We gaan eerlijk zijn. Een keto-dieet volgen is pittig. Zeker de eerste dagen, maar daarna word je dubbel en dwars beloond met een fantastisch resultaat en slinger jij je vetverbranding aan, waardoor je lichaam beter vet verbrandt.

Je gaat ervaren dat keto lekker, leuk en gevarieerd is!

Inclusief voedingswaarde schema

Een koolhydraatarm of keto-dieet volgen en de juiste hoeveelheid voedingswaarden binnenkrijgen is nog niet zo gemakkelijk.

Daarom hebben wij dit voor jou berekend en is er per weekmenu een voedingswaarde schema opgenomen.

Zo eet je bij het keto-dieet nooit meer dan 30 gram koolhydraten per dag. En blijf je bij de koolhydraatarme methode gemiddeld onder de 70 gram koolhydraten per dag.

En  kun je zorgeloos genieten van de recepten en hoef je niet meer zelf berekeningen te maken. Een keto-dieet volgens was nog nooit zo makkelijk.

Is een keto-dieet iets te pittig voor jou? Dan volg je met gemak de weekmenu’s op de koolhydraatarme manier en zal je alsnog goede resultaten boeken.

 

Veelgestelde vragen

Wij doen ons uiterste best om je boek zo snel mogelijk te verzenden. Wij verzenden elke werkdag de zomerboeken.

Dan kan je er ook voor kiezen om de toegevoegde keto-dieet recepten en keto-dieet weekmenu schema's te bestellen als e-book. Gezamenlijk met dit e-book +  je zomerboek uit het jaarprogramma. Is het dan mogelijk om de weekmenu's te volgen middels de keto-dieet methode. Klik hier voor meer informatie.

Dit is een update van het bestaande zomerboek (uit de serie van het jaarprogramma) Had je deze nog niet? Dan zijn alle recepten nieuw voor jou! Er zijn nieuwe keto-dieet recepten aan toegevoegd, zodat je de weekmenu's nu ook volgens de keto-dieet methode kunt volgen.

Op dit moment is het boek beschikbaar in de pre-sale via onze eigen webshop. Wij verwachten dat deze druk snel uitverkocht is voordat hij écht beschikbaar zal zijn. En dus niet bij bol.com aangeboden zal worden.

Door continue stimulering van je vetverbranding kun je het afvallen  een boost geven. Met het keto-dieet zul je het snelste gewicht verliezen. Met het keto-dieet bereikt met een resultaat van gemiddeld tussen de 1-2 kilo per week. Bij koolhydraatarm is dat gemiddeld 1 kilo per week.

Bij alle recepten met vlees of vis staan vegetarische opties. Ook bevatten de weekmenu’s gemiddeld 3x per week vegetarische recepten.
Ja dat is mogelijk, geef bij het invulformulier tijdens het bestellen land: België aan.
 
Lees verder
Gerda: “Het zomerboek heeft heerlijke recepten. Ze krijgen vrijwel allemaal een 9 van ons. Wij geven na afsloop nl een cijfer aan het recept! ”
 
Lees verder
Helma: “Ik dacht dat het met diet boek makkelijker wordt om te kiezen wat ik een vandaag. Helaas 😅. Er staan zulke lekkere recepten in!.”
 
Lees verder
“Met kleine toevoegingen, kan het hele gezin mee eten. Eerste weken heb ik de KETO menu’s gevolgd, om het afvallen een boost te geven. Vervolgens koolhydraatarm. Tot nu toe, 9 weken 12 kilo afgevallen."
 
Lees verder
“Ja hoor in de jaarboeken zitten ook weer week menu's zoals in het 8 werken slank. Alleen dan afgestemd op seizoen. Daarnaast nog andere recepten en tips en tricks om het vol te houden. Ik heb de boeken nu een jaar en heb er geen moment spijt van!"

Ben jij er ook klaar voor om te beginnen met afvallen?

Ja, ik wil ook
meedoen

Ⓒ  Foodsisters

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN

Inloggen