Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Dit is Lyanne, een altijd drukke vrouw met passie voor haar vak als kinderverpleegkundige. Vorig jaar besloot ze samen met haar partner dat hun manier van leven anders moest. “Het was gewoon klaar, we zaten niet lekker in ons vel, hadden last van allerlei lichamelijke en geestelijk klachten.”
Ze besloten om meer tijd aan zichzelf te besteden.

 

Begin gewicht:

114 kg

Huidige gewicht:

90 kg

Kilo’s afgevallen:

24 kg

Lees hier hoe het Lyanne is gelukt 24 kilo af te vallen. 👇

Lyanne (35 jaar): “Ik woon samen met Steph en onze dwergpoedel Shabu. Op een gegeven moment begon ik me echt aan mijn overgewicht te storen. Bijvoorbeeld moeten nadenken of je in een attractie past op de kermis of in een pretpark (want dat was op zijn zachts gezegd een uitdaging). Verder kreeg ik vooral klachten in mijn rug en knieën. En dan vooral je zo lusteloos voelen en nergens zin in hebben. Afgezien van eten..Suikerrijk eten welteverstaan.

We zijn gestart met het gratis week menu, daarna 8 weken slank boek, zomer boek, ketoboek, winterboek en nu weer met het 8 weken slank boek. Hierna willen we het IF boek proberen.

Ik ben kinderverpleegkundige en werk voor Kinderthuiszorg NL. Wij doen thuiszorg voor kinderen van 0-18 jaar. Alle handelingen die in het ziekenhuis gebeuren kunnen we thuis doen zodat een kind in z’n vertrouwde omgeving kan zijn. In het ziekenhuis als het moet, thuis als het kan.

Ik ben dus veel onderweg tijdens mijn diensten, dan is het soms even puzzelen wat ik mee moet nemen, maar daarin vind ik altijd wel een weg. Tijdens de diensten die ik thuis werk (ik ben ook planner en coördinator en maak de roosters) is het natuurlijk een stuk makkelijker, want dan heb ik altijd een koelkast bij de hand.

Het fijne van de Foodsisters methode is dat we nog steeds 1 of 2x in de maand uit eten kunnen, dan genieten we er ook echt enorm van. We kiezen dan we ook echt waar we zin in hebben. Om dan vervolgens de volgende dag gewoon weer verder te gaan met foodsisters.

We hebben diverse dingen gedaan, weekmenu’s op basis van calorieën, zelf wat proberen en shakes. Waarom shakes geen succes was, hoef ik denk ik niemand meer uit te leggen toch? Minderen met calorieën heeft ons eerder wel laten afvallen maar hielden we eigenlijk nooit langer vol dan 4 tot 6 weken.

Nu denken we dat dat komt omdat daar nog best veel koolhydraten en suikers in deze menu’s zitten. Denk aan sesamrepen waarvan de helft uit maltosestroop, rietsuiker en honing bestaat. Een lekker tussendoortje, maar zo nam toch snel de suiker verslaving bij ons weer de overhand.

Ik zit nu weer goed in mijn vel. Ik voel me weer goed als ik in de spiegel kijk. Ook al vind ik het lastig om het resultaat te zien. Ik zie wel aan alle kleding die veel kleiner is dan voorheen. Maar nu ik mijn foto’s zo naast elkaar zag ben ik onwijs trots op wat ik in 1 jaar heb bereikt. Die met de roze jas is van januari dit jaar en die voor onze voordeur heb ik zojuist (14-12-2022) gemaakt.

Ik ben nu 24 kilo afgevallen, maar nog niet op mijn gewicht dat ik graag zou willen (85-87 kilo zoals bij ons huwelijk in 2016). De Foodsisters menu’s zijn super duidelijk en zoveel fijne recepten altijd makkelijk te maken en erg lekker dus die laatste kilo’s gaan er ook zeker af.

Wat ik iedereen kan meegeven is: Vooral gewoon doorgaan. De knop was echt om bij ons beiden, mijn partner had vooral de motivatie om diens oude lichaam weer terug te krijgen en fit en gezond te worden (en met resultaat: ook al 24 kilo afgevallen).  Waar we vroeger elkaar al snel konden overhalen tot makkelijk eten of afhalen gebeurd dat nu nog maar zelden.

Voor iedereen die nog twijfelt: ga ook dit jaar voor een gezond lichaam en een gelukkig leven. Je zult merken dat alles weer gaat stromen. Zo hebben we naast onze voeding ook anderen dingen aangepast. We mediteren en wandelen dagelijks en ik ga naar yoga. Ik leef nu met veel minder druk en stress. Als je maar blijft doorzetten dan kan alles.”

 

 

 

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Lisette -15 kg

Lees hier hoe het Lisette is gelukt om ondanks haar darmklachten maar liefst 15 kilo af te vallen in een half jaar! Lisette (64): “Ik heb vele diëten geprobeerd omdat ik veel last had van …

Lees verder »
AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief