Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Is vasten gezond?

Je hebt je vast wel eens afgevraagd: is vasten eigenlijk wel gezond? En misschien heb je helemaal geen idee hoe je effectief te werk gaat als het aankomt op vasten. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en het veranderen van je levensstijl.

45000

volgers

4500

deelnemers aan onze challenge

0

dagen

in de top 10

Het antwoord op de vraag: is vasten eigenlijk gezond?

Tegenwoordig hoor je veel over intermittent fasting (onderbroken vasten), maar vasten is iets wat verschillende culturen al sinds het begin der tijden doen. Maar is vasten eigenlijk wel gezond? Het Voedingscentrum geeft aan dat vasten een goede manier is om af te vallen, als je echter de juiste keuzes maakt. Dit houdt in dat je niet te veel en ongezond moet eten in de eet-fase. Vasten heeft dan een gunstig effect op het vetgehalte, cholesterol en je bloeddruk. Hierdoor verlaag je het risico op hart- en vaatziekten.

Manieren van vasten

Veel mensen vinden het lastig om te bepalen wat ze kunnen eten tijdens het vasten. Wij hebben gelukkig een uitgebreid en handig kookboek opgesteld voor iedereen die moeite heeft met vasten op een goede manier. De twee meest gebruikelijke manieren waarom mensen vasten zijn:

  • Vasten 16/8 – Deze manier van vasten is er populair. Het houdt simpelweg in dat de zestien uur niets eet en acht uur lang wel kan eten. Je begint bijvoorbeeld om 12.00 uur met je eerste maaltijd en na 20.00 uur eet je niks meer. De volgende herhaal je dit. Zo maakt je lichaam gebruik van de vetreserves.
  • Vasten 5/2 – Bij een onregelmatig leven is deze manier van vasten zeer geschikt. Hierbij eet je vijf dagen per week zoals je gewend bent en daarna ga je twee dagen vasten. Op deze dagen eet je tussen de 500 en 600 kcal per dag. Op deze manier kan je lichaam zich herstellen en worden cellen vernieuwd. Hierdoor wordt deze manier van vasten ook wel ‘de verjongingskuur’ genoemd.

Wanneer je vasten combineert met een koolhydraatarm dieet, verdwijnen je overtollige kilo’s als sneeuw voor de zon. Het zal in het begin even wennen zijn om minder te eten, maar het is het zeker waard. De combinatie hiervan is de beste manier om af te vallen.

Begin vandaag met vasten


Als je snel en gezond wil afvallen, begin dan vandaag nog met vasten. Hopelijk hebben we de vraag ‘is vasten gezond’ beantwoord. Heb je toch nog vragen? Je kunt altijd onze lijst met veel gestelde vragen raadplegen. Kom je er toch niet uit? Doordat we onze praktijk in Amsterdam gesloten hebben, kun je ons bereiken door een mail te sturen naar [email protected]. Bekijk ook ons handige kookboek met verschillende weekmenu’s die je helpen met effectief afvallen.

Reviews

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN