Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Suzan -30 kg

Suzan had langere tijd last van post-covid klachten waardoor het haar niet lukte om (verder) af te vallen. Ondanks de begeleiding van haar diëtiste was haar lichaam in de stress. Lees mee hoe ze de Foodsisters heeft gevonden en succesvol al 30(!) kilo kwijt is geraakt met de gezonde menu’s.

Suzan (43): “Door ziekte (post-covid) lukte het een lange tijd niet om af te vallen ook al hield ik mij aan het schema van mijn diëtiste. Ik denk wel dat het aan de post-covid klachten heeft gelegen dat ik niet afviel, hier werd ik door de diëtiste ook voor gewaarschuwd. Ik wilde toch doorzetten en hield mij lange tijd aan het schema maar viel echt geen gram of ons af. Ik ben altijd wel iemand die flink doorzet, dus aan motivatie heeft het niet gelegen. Als ik iets wil ga ik er ook voor.
Mijn lichaam was te veel in de stress. Heb het toen maar even laten rusten. Ik liet het kopen van nieuwe kleren, omdat ik geen enkele kleding vond staan bij me.

Een tijd later kwam ik steeds advertenties op Facebook van de Foodsisters tegen. Het boek In 8 weken slank trok mij erg aan. Na een paar keer weer advertenties tegen te zijn gekomen heb ik toch het boek besteld. En zo geschiedde, de kilo’s vlogen er echt af.
Het is prettig om vragen te kunnen stellen in de online Foodsisters community en ervaringen van anderen te lezen.

Ik ben half januari gestart met het 8 weken slank boek deze heb ik twee keer gevolgd. Net het lenteboek achter de rug. We starten straks met het zomerboek. Wat voelt dit heerlijk met al die kilo’s lichter, ben zo blij dat ik het boek heb besteld en ben gestart. Ben helemaal enthousiast. 

Ik hou er van dat ik weet wat ik moet eten. Fijn, de structuur van de weekmenu’s, lekkere verassende recepten. Ik heb heel veel nieuwe dingen ontdekt om te eten. Ik heb ook meer producten leren eten waarvan ik niet had gedacht ze te lusten. Ik hou dit heel goed vol doordat ik het prettig vind dat alles beschreven staat, ik weet wat ik moet eten. Hoef er niet over na te denken. Ik kook alleen wel apart voor mij zelf mijn man en kinderen dus dat is even een geregel maar ik mag graag koken.

Eindelijk zie ik weer resultaat en hoe! De gezondheidsvoordelen zijn dat ik me wel fitter voel en wel iets meer energie heb. En geestelijk voelt het een stuk beter, voel me zelfverzekerder.  Zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel, mijn ontlasting patroon is zeer zeker ook verbeterd en ik slaap ook beter.

De reacties in mijn omgeving waren erg positief maar toch probeerden sommigen me wel over te halen om toch iets te nemen dat afweek van de menu’s. Ik ben erg trots op mezelf hoe ik toch heb doorgezet ondanks dat. Dat hielp me ook om vol te houden; voet bij stuk houden en weten wat je doel is. Je niet laten overhalen om toch iets te nemen.

Sporten doe ik sowieso 1 x per week, als het lukt 2x. Ik voel me er goed bij. Ik krijg ook in de sportschool veel complimenten dat ik zoveel ben afgevallen. Daar ga je dan toch van stralen en voel je je trots. Ook mijn familie leeft met me mee en in de omgeving krijg ik ook te horen dat ik meer straal.

Ik heb tot nu toe nog niet veel moeite gehad om het vol te houden. Wel was ik in het begin bang om bijvoorbeeld uit eten te gaan, bang dat ik in één keer weer veel zou aankomen. Inmiddels ben al een aantal keer uit eten geweest en maak dan zoveel mogelijk
bewuste keuzes en soms neem ik iets waar ik écht zin in heb. Ik ben er gelukkig niet van aangekomen maar ik wil me wel zoveel mogelijk houden aan de week menu’s.

Het is de moeite waard om te proberen. Het zal niet bij iedereen even snel gaan, maar als je geduld en doorzettingsvermogen hebt kom je er wel.”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN