Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Coby -10 kg

Ik herinner me de woorden van de cardioloog: "Oud vet gaat er niet af." Maar ik heb bewezen dat zelfs na je 80e levensjaar “oud vet” kan verdwijnen.

Op een mooie zonnige ochtend, terwijl ik in de spiegel keek, drong het besef tot me door dat het echt genoeg was geweest. Ik was 83 jaar oud en worstelde al jaren met mijn gewicht. Mijn cholesterol was veel te hoog en mijn gezondheid leed eronder. Mijn kleding zat strak en ik schaamde me voor de foto’s waarop ik te zwaar leek. Het was tijd om actie te ondernemen.

Ik had gehoord over de Foodsisters en besloot hun weekmenu’s te proberen. Ik begon met het keto-dieet, gevolgd door intermittent fasting en daarna koolhydraatarme maaltijden. Ik was vastberaden om mijn levensstijl te veranderen en mijn gezondheid te verbeteren.

In de eerste weken was het niet altijd gemakkelijk. Ik moest bepaalde voedingsmiddelen opgeven vanwege mijn overgewicht, en ik ervoer kortademigheid en vermoeidheid. Maar telkens als ik een terugval had, pakte ik het boek van de Foodsisters erbij en bladerde ik door de heerlijke, gezonde gerechten. Dat gaf me de kracht om door te gaan.

Het volhouden was een uitdaging, maar ik ontdekte dat het belangrijk was om de draad steeds weer op te pakken. Telkens wanneer ik de motivatie verloor, nam ik weer een boek van de Foodsisters en volgde ik hun weekmenu’s. Op die manier herwon ik mijn ritme en kon ik trots zijn op mijn vooruitgang.

Nu, na twee jaar, ben ik 10 kilo afgevallen. Mijn favoriete gerechten uit de boeken van de Foodsisters zijn onder andere het ontbijt met Griekse yoghurt, granola en aardbeien. Als lunch de tonijnsalade en de paprikasoep. Ik bak ook regelmatig notenbrood en doe er dan lekker wat tomaatjes en komkommer erop. En voor extra’s en bezoek maak ik de frambozenkoekjes of kokosmakronen. Wat me ook opvalt is dat ik met jullie recepten minder vlees eet met heerlijke alternatieven ,veel beter!

Het was even wennen om sociale verplichtingen aan te gaan en het zoete gebak af te slaan, maar mijn familie en vrienden begrijpen en steunen mijn gezonde levensstijl. Mijn dochter en zus wilden zelfs een boek van de Foodsisters voor hun verjaardag. Dat is toch een goed teken!

Mijn BMI is nog steeds te hoog volgens de officiële normen, maar ik blijf gewoon doorgaan. Ik herinner me de woorden van de cardioloog: “Oud vet gaat er niet af.” Maar ik heb bewezen dat zelfs na je 80e levensjaar “oud vet” kan verdwijnen.

Ik wil anderen graag meegeven om steeds de draad weer op te pakken, hoe moeilijk het soms ook kan zijn. Grijp terug naar de boeken van de Foodsisters, vind je ritme opnieuw en wees trots op jezelf. Ik blijf in ieder geval een trouwe volger van de Foodsisters, want zij hebben me geholpen mijn gezondheid te verbeteren en mijn leven ten goede te veranderen. Bedankt!

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN