Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Verie – 18 kg

Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Begin gewicht:

92 kg

Huidige gewicht:

74 kg

Kilo’s afgevallen:

18 kg

Mijn naam is Verie en ik wil graag mijn ervaring delen over hoe ik 17 kilo ben afgevallen met de Foodsisters.
Naast afvallen heb ik ook andere voordelen bemerkt. Mijn bloedsuikerspiegel is nu stabiel en ik heb minder last van mijn astma. Een win win situtatie!

Bovenstaande klachten waren dan ook één van de redenen waarom ik besloot dat het tijd was om gewicht te verliezen.

In mijn werkzame leven was ik bestuursondersteuner bij een gemeente. Een vaak hectische baan waarbij het gezonde eten er weleens bij inschoot.
Dagelijks een lange autorit naar en van mijn werk droeg ook niet bij tot rustig en gezond eten omdat ik daar de tijd niet voor nam. Maar eerlijk is eerlijk, ik genoot ook erg van de heerlijkheden die regelmatig getrakteerd werden. Een emotie-eter was ik niet maar ik lust bijna alles en gunde mezelf vaak wat extra’s.

In 2021 ben ik arbeidsongeschikt verklaard. Ik maakte een heel traject aan doktersbezoek en revalidatie door. En nam ik me voor er alles aan te doen om me beter te gaan voelen. De fibromyalgie, astma en een schommelende bloedsuikerspiegel maakten dat ik me ziek en ongemakkelijk voelde. Bovendien deed mijn gewicht daar ook geen goed aan.

Na een tijdje kwamen er rust en ruimte in mijn lijf en in mijn hoofd en toen kwam ik Foodsisters tegen op Facebook. Het acht weken slank-boek was precies wat ik zocht. Acht weken lang een volledig uitgeschreven programma, je hoefde je er alleen maar aan te houden. Ik heb het besteld en ben ermee begonnen. Langzaam maar zeker viel ik af en het was goed vol te houden.

Geen dieet maar een leefwijze, heel prettig. Maar wat nog fijner is,  ik heb geen last meer van een schommelende bloedsuikerspiegel, adem wat makkelijker en ik kan me beter bewegen.

Een van de grootste voordelen van de weekmenu’s van Foodsisters vind ik dat ze duidelijk zijn en dat de recepten eenvoudig te bereiden zijn met normale ingrediënten. Bovendien zijn de meeste gerechten gewoon heel lekker! Ik waardeer ook de nadruk die wordt gelegd op gezondheid, omdat het uiteindelijk niet alleen om het aantal kilo’s gaat.

Ik gebruik de recepten nu door elkaar en met het warme weer geniet ik vooral van het boek Lekker Zomers, vol met heerlijke salades. Telkens wanneer ik een nieuw recept uitprobeer, bespreek ik met mijn man hoe we het vonden. Ik schrijf onze opmerkingen dan bij het recept, zodat we het kunnen aanpassen naar onze smaak. Toen ik begon, woog ik 92 kg en nu weeg ik 74 kg. De leefwijze van Foodsisters werkt echt!

Ik ben getrouwd en onze kinderen zijn het huis uit, maar ik ben inmiddels oma van vier kleinkinderen, met nummer vijf op komst. Mijn man eet regelmatig mee van de maaltijden die ik volgens de recepten van Foodsisters maak. Soms pas ik iets aan als hij iets echt niet lust, of ik voeg aardappels of pasta toe voor hem.

Als ik anderen iets zou willen meegeven, dan is het dit: kies voor deze methode van Foodsisters. Het voelt niet als een dieet, maar als een manier van leven waardoor je je fitter en lichter voelt. Bij twijfel, gewoon doen! Je eet voldoende en de producten zijn overal verkrijgbaar. En je krijgt er zoveel voor terug!

Met vriendelijke groet,

Verie

 

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN