Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Saskia -14 kg

Lees mee hoe Saskia 14 kilo is afgevallen, van maat 42 naar maat 36 is gegaan en van de Foodsisters methodes haar leefstijl heeft gemaakt.

 

Saskia (55): “Toen ik in juni mijn jurkjes ging passen vond ik mezelf niet meer mooi. Het leek alsof ik zwanger was. Ik had een onderkin en schrok van mezelf als ik een foto (selfie) maakte. Mijn bloeddruk was te hoog en ik voelde me energieloos. Het werd tijd om dit probleem op te lossen. Ik ben bij de Foodsisters terecht gekomen via Facebook  in 2021. Ik zag de heerlijke menu’s maar ook de verhalen van anderen, dat het toch is gelukt om af te vallen. In het begin had ik wat startproblemen en wilde opgeven maar deze keer was ik het zat en heb ik doorgezet. Ik ben van maat 42 naar 36-38 gegaan. Ben super trots op mezelf en krijg ook veel complimenten!

Ik probeerde eerder af te vallen met shakes. Een vervelende bijwerking is dat ik hoofdpijn kreeg en veel honger had. Daarnaast voelde ik me ook flauw en duizelig en daardoor ging ik in de avond snaaien. Met de Foodsisters heb ik geen honger en ook geen andere bijwerkingen.

In het begin had ik zin in suiker, je lichaam moet omschakelen en ik vond dat lastig om daarmee om te gaan en om het snaaien te laten om zo toch aan je suikers te komen. Wat bij mij de doorslag gaf, was de weegschaal die cijfers aangaf die ik niet meer wilde zien. Ook kon ik ‘dat leuke jurkje’ niet meer aantrekken omdat het te strak zat of net teveel een buikje liet zien. Of die broek waar alle bobbels (waaronder mijn buik) zichtbaar in waren. Het was nu tijd om door te zetten.

Mijn humeur is beter want ik ben weer meer van mezelf gaan houden omdat mijn kleren nu zo mooi staan en dat buikje er bijna niet meer is! Ook heb ik minder een opgeblazen gevoel en kan ik beter naar het toilet.

Ik heb meer energie en ben niet meer zo moe. Ik voel me fit! Ik sport nu twee keer per week. Omdat ik veel ben afgevallen moet ik sommige plekken wat extra trainen zoals armen en buik om het wat strakker te krijgen.

In het weekend of op feestjes gun ik mezelf een wijntje, een stukje kaas en wat olijven. Ik vind dat dit moet kunnen. Mits ik een helemaal feestjes achter elkaar heb, dan maak ik bewuste keuzes wat ik wel of niet neem. Ik gun mezelf een feestje om daarvan te genieten en bij de andere feestjes drink ik water. Ik blijf buiten en de wijn en kaas/olijven binnen mijn koolhydraatarm dieet en dat gaat goed. Ik pas me daarna aan door het weekmenu weer op te pakken. Dat kost me geen moeite. Gewoon de menu’s zo goed mogelijk volgen en af en toe jezelf een traktatie gunnen! 

Ook een vakantie vier ik gewoon. Waar ik dan wel naar kijk zijn de koolhydraten, om die zoveel mogelijk te vermijden. Zoals gewoonlijk neem ik yoghurt in de ochtend. In de avond een ‘normale’ maaltijd waarbij ik dan bijvoorbeeld de aardappels weglaat.

Ik wil meegeven dat het belangrijk is om dat te doen waar je jezelf goed bij voelt. Doorzetten resulteert in een gezond gewicht maar ook een gelukkig gevoel. Ik krijg heel veel complimenten dat ik er goed uitzie en dat motiveert enorm! Trots op mezelf!

De koolhydraatarme methode en ketomethode uit het herfstboek en zomerboek zijn mijn favorieten. Ik wil nog 3 kilo afvallen en daarna zal ik de weekmenu’s van de Foodsisters blijven eten omdat het gezond is. Deze manier van eten is vol te houden en een nieuwe levensstijl voor mij. Ik mis niks meer en het is super simpel om te maken. Ik weeg dan rond de 69 kilo en wil daar graag blijven. Het geeft mij een extra kick om die 7 (van de 70) van de weegschaal te krijgen. Ik verleg mijn grenzen maar ik word daar zo blij van.

Foodsisters, het platform en ook iedereen in mijn omgeving: bedankt!!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN