Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Miranda -10 kg

Begin januari 2022 ging de knop om voor Miranda. Toen ze in 2013 ging studeren en het ouderlijk huis verliet kwam ze in korte tijd heel veel aan. Ze probeerde af te vallen maar zonder echt te weten wat ze aan het doen was. Nu is ze niet meer bang om terug te vallen in oude gewoontes en staat ze veel positiever in het leven.

 

Miranda (32): “Ik ben nu 32 jaar, maar ik ben nooit de aller slankste geweest, en zal dat ook zeker nooit worden.

Toen ik in 2013 ging studeren en het ouderlijk huis verliet was er naast studeren, huiswerk, bijbaan en vrienden niet heel veel tijd meer voor sport en gezond eten.
Ik kwam in korte tijd heel veel aan. Er zijn wel verschillende momenten geweest dat ik besefte dat het de spuigaten uitliep en ik probeerde meer te sporten en gezonder te eten.

Ik begon aan een koolhydraat arm dieet en ging elke dag naar de sportschool.
Ik deed aan Sonja Bakker met haar eierkoeken maar alles zonder echt te weten wat ik aan het doen was om vervolgens toch weer terug te vallen naar snelle ongezonde maaltijden.

Begin januari 2022 ging de knop om. Ik had van mijn nicht gehoord over de Foodsisters. De dieetcyclus kwam in huis en ik begon (samen met mijn partner) aan het programma. De kilo’s gingen er snel af en het ging steeds beter en beter, gelukkig ging het ons samen best heel goed af en hebben we geen echte terugvallen gehad.

Voor mij zijn er twee dingen geweest die het verschil maakten in vergelijking met andere lijn-methodes. 1: dit deed ik samen met iemand, die er ook voor 300% voor ging. 2: de complete menu’s. We hoefden nergens echt over na te denken, alles was kant en klaar. We haalden de boodschappen in huis en gingen echt aan de slag met de menu’s.

Mijn favoriete boek is boek 1 van de dieetcyclus, het keto-boek, maar ook boek 2 & 3 van de dieetcyclus vind ik leuk! Mijn favoriete recept is de paella van Bulgur (mijn partner vindt die ook heerlijk), die kunnen we echt elke week eten maar de andere gerechten zijn ook heel lekker. Sommige recepten hebben me verrast, zoals de pindasoep. Die trok me minder aan, maar ook die was heel lekker.

Ik sportte voorheen regelmatig, zo’n drie keer per week. Bij de start van de dieetcyclus ben ik even gestopt om te kijken hoe het ging met eten. Toen ik het sporten (na zo’n 3 weken dieetcyclus) weer wilde oppakken ging dat niet heel geweldig. Ik startte mijn hardlooprondje op hetzelfde tempo als dat ik daarvoor gestopt was maar ik merkte al heel snel dat ik weinig energie had (logisch natuurlijk). Fietsen gaat wel heel goed, ik fiets tegenwoordig elke dag (tenzij het heel slecht weer is) elke dag naar werk en terug (totaal 24 kilometer per dag).

Slapen gaat ook echt veel beter, maar ook een betere stoelgang, meer energie en mijn gevoel. Ik sta veel beter/leuker en positiever in het leven. 

We gaan in april trouwen, al was dit niet direct de aanleiding voor het afvallen. Begin januari zijn we gestart met de menu’s en eind januari werd ik ten huwelijk gevraagd, maar het heeft zeker wel echt geholpen. Er was nu een duidelijk doel dat vast stond, met een einddatum. De echte aanleiding was dat kleding veel te strak ging zitten en ik sommige kleding uit winkels waar ik graag kwam niet meer paste. Kleding kopen was niet meer leuk, dus de knop ging (en moest) om.

Mijn omgeving heeft zeker een rol gespeeld in mijn proces, ik heb het voornamelijk met mijn partner gedaan. Hij was wat eerder weer toe aan producten die we voor het programma aten, zoals brood, pasta e.d. maar we blijven nu, ondanks dat we ook wel weer eens een lekkere boterham eten goed op gewicht. Veel mensen uit onze omgeving waren eerst een beetje sceptisch maar zagen al snel dat we goede resultaten boekten en gingen ons meer en meer steunen.

Ik ben niet bang om terug te vallen in oude gewoontes. Vroeger kon ik zo een zak met snoep leegeten, die behoefte heb ik helemaal niet meer. Bij ons op werk staat een potje met snoep, ik kan me niet eens herinneren wanneer ik daar voor het laatst iets uit heb gepakt. Ik heb wel een nieuwe valkuil; ‘vroeger’ had ik bijna geen behoefte aan chocolade, die is er het laatste jaar wel ineens, en in december was er natuurlijk genoeg aanbod aan chocolade. Ik kan nu wel zeggen 1 of 2 chocolaatjes en genoeg, dat had ik voor de start van het programma niet gekund.

De recepten zijn lekker, makkelijk te maken, de bereidingstijd is kort, er zijn geen ingrediënten die onbekend zijn. Het is heel toegankelijk, voor iedereen. Ik laat anderen wel eens dingen proeven, dat valt altijd in de smaak.

Hopelijk nog 5 kilo eraf voor april, dan trouwen we en mag ik eindelijk mijn droomjurk aan!”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN