Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Marit – 3 kg

Marit (oftewel Maartje) had nooit een groot afvaldoel maar merkte dat haar kleding niet meer goed paste. “Daarnaast was ik moe en bleef ik aankomen. Een kennis was superveel afgevallen en super energiek. Ik heb gevraagd wat haar geheim was. ‘Foodsisters’ fluisterde ze.”

Marit (52): “ Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik probeerde hiervoor af te vallen met shakes. Ik viel er om precies te zijn 0 kilo van af, ik had honger en sterker nog; zodra ik stopte werd ik zwaarder dan dat ik er aan begon.

Ik merk nu dat ik veel langer op één maaltijd kan teren. Hiervoor ging ik trillen als ik niet op tijd at. Nu hoef ik niet eens tussen de maaltijden door te eten. Ik merk ook dat ik veel beter slaap en minder moe ben.

Qua recepten werd ik van het zomerboek het meest blij. Nu ben ik voor de tweede keer met het 8 weken slank programma bezig. Het grootste voordeel van de boeken is dat ik niet na hoef te denken wat ik ga eten, ik heb een kant-en-klare boodschappenlijst en de recepten zijn relatief eenvoudig te maken.

Mijn gezin vond mijn eten er zo lekker eruit zien dat ze jaloers waren en mee gingen eten. Het belangrijkste is dat ik alle sociale dingen gewoon mee doe en dat thuis niemand het gek vind dat ik andere dingen eet voor ontbijt en lunch. Bij sociale gelegenheden eet ik gewoon mee maar let wel op de suikers en koolhydraten.

Mijn doel is dat ik niet meer wil aankomen. ’s Avonds heb ik nog wel eens lekkere trek maar dan ga ik gewoon mijn tanden poetsen.

Ook als je niet wilt afvallen maar lekker, gezond en gevarieerd wilt eten en weinig tijd hebt dan is het eveneens een aanrader!

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN