Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Louise -22 kg

Ik had rugklachten en pijnlijke gewrichten. Tijdens mijn vakantie was het moment dat ik het écht zat was.

Begin gewicht:

97 kg

Huidige gewicht:

75 kg

Kilo’s afgevallen:

22 kg

Van jezelf een zoutzak voelen, naar actiever en meer zelfverzekerd zijn. 
En mooi meegenomen: ik heb veel minder last van opvliegers!

Louise (55 jaar) deelt graag haar ervaring over haar Foodsisters.

Ik ontdekte Foodsisters-methode via Facebook en ben al 2 jaar bezig met jullie leefstijl!

De afwisselende menu’s hebben me echt geholpen om succes te behalen. Inmiddels heb ik alle boeken in huis en de resultaten spreken voor zich (-22 kg). Ik deel graag mijn verhaal om anderen te inspireren. Als ik naar mijn eigen foto’s kijk dan heb ik echt het gevoel getransformeerd te zijn van een zoutzak 😉 naar een actieve fitte en zelfverzekerde dame!

Ik had last van rugklachten en pijnlijke gewrichten.
Maar tijdens mijn vakantie was het moment dat ik écht besloot dat het genoeg was. Het was super bloedheet en ik voelde me opgeblazen en oncomfortabel in mijn eigen lichaam. Mijn zelfvertrouwen was ver te zoeken. Mijn borsten hingen op mijn schoot en mijn dijen schuurden over elkaar. Ik kon nauwelijks een stap zetten vanwege mijn gebrek aan conditie en mijn logge gestel. Op dat moment wist ik dat er verandering moest komen.

Het afvallen heeft een enorme impact gehad op mijn zelfbeeld. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen over mijn lichaam, en dat heeft een positieve invloed gehad op andere aspecten van mijn leven. Ik ben er tijdens deze leefstijl ook achter gekomen dat ik op zijn minst een overgevoeligheid voor gluten heb. Doordat de gluten merendeels geëlimineerd worden met deze leefstijl, heb ik geen opgezette buik meer, minder flatulentie en betere ontlasting. Wat het leven een stuk aangenamer maakt.

Mijn omgeving reageerde super positief op mijn transformatie, maar voor mij voelde het eigenlijk “te” makkelijk. Het is ook goed te combineren met het gezin. Mijn dochter, die een gezondheidsfreak is, ook geïnspireerd is geraakt door mijn succes en kiest ook steeds meer voor een koolhydraatarme leefstijl.

Naast het feit dat ik nu in leukere kleren pas, is er nog een ander voordeel dat ik bijna vergat te noemen: ik heb veel minder last van opvliegers! Dat is iets wat ik andere vrouwen zeker niet wil onthouden.

Ik heb verschillende methodes van de Foodsisters gevolgd, waaronder koolhydraatarm, keto en intermittent fasting. Mijn favorieten zijn intermittent fasting en koolhydraatarm. Ik ben begonnen met keto om mezelf een boost te geven, maar ik heb gemerkt dat de andere twee methodes beter bij mij passen.

Sinds ik ben afgevallen, merk ik dat ik veel fitter ben dan voorheen. Ik beweeg veel meer en geniet van wandelen en fietsen. Ik heb zelfs een tijdje aan spinning gedaan, maar helaas kan ik dat niet meer vanwege mijn artrose. Daarnaast ben ik gewoon veel opgeruimder en positiever in het leven.

Hoewel ik dacht dat ik mijn eigen “Foodsisters-manier” had gevonden, merkte ik op een gegeven moment dat ik weer terugviel in mijn oude leefstijl. Dat was precies wat ik niet wilde. Dus nu volg ik nog steeds de weekmenu’s van Foodsisters en ik ben eigenlijk “bang” dat ik voor altijd aan deze levensstijl vastzit. Maar geloof me, dat is absoluut geen straf!

Ik heb ook anderen in mijn omgeving geïnspireerd met mijn ervaring. Mijn dochter, verschillende collega’s, mijn moeder en mijn tante hebben allemaal interesse getoond in Foodsisters en hebben de positieve veranderingen in mijn leven gezien. Wat dat betreft ben ik een goede reclame voor de Foodsisters.

Als ik anderen iets zou willen meegeven, dan is het wel dat ik deze levensstijl niemand zou willen onthouden. De menu’s zijn eenvoudig te volgen en de gerechten zijn super lekker. Je voelt je echt fitter. Het is een life-changing ervaring geweest waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Echt waar!

Met de allerliefste groet, Louise

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN