Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Kip met paprikaroomsaus

De zomer staat voor lekker lichte recepten. Voor een warm seizoen met veel rust en nieuwe energie. We kijken er nu al naar uit. Naar een frisse start met lekker veel buiten zijn in de natuur of gezellig samenzijn met vrienden onder het genot van de lekkerste recepten uit ons zomerboek. Tijd om te genieten van de zon!

Dit heb je nodig voor 1 persoon:

  • 1 kipfilet, in stukjes gesneden (ca. 250 gram)
  • 2 theelepels kipkruiden (of cajun kruiden)
    Voor de saus:
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 rode (punt)paprika, in stukken gesneden
  • 125 gram (kastanje)champignons, in vieren gesneden
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 blikje (70 g) tomatenpuree
  • 50 ml slagroom
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 takje verse peterselie
  • Peper en zout

Bereidingstijd: 15 min.

Oven: 200 graden, bakken 15 min. 

Zo maak je het:

  1. Bestrooi de kipstukjes met de kipkruiden. Leg de kipstukjes op een met bakpapier beklede ovenplaat en bak in 15-20 minuten gaar. Ondertussen kun je de saus maken.
  2. Bak de ui stukjes met de knoflook in olijfolie in een hapjespan pan 1 minuut op hoog vuur. Voeg vervolgens de paprika en champignons toe en bak 5 minuten mee. Voeg de laatste minuut de paprikapoeder toe. 
  3. Voeg als laatste de tomatenpuree en slagroom toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi vlak voor het opeten met de peterselie. Serveer de saus met de kipstukjes.

*De voedingswaarden voor 1 persoon

KcalEiwitKoolhydratenVetVezels
459 kcal52.7 g 7.5 g 23.8 g 2.6 g

Dit recept komt uit ons nieuwe zomerboek!  Bekijk het zomerboek. 

Beoordelingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Recept delen:

Ontvang ons gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Bekijk onze
🎄kerstrecepten🎄

Wij hebben heerlijke kerstrecepten voor jou! Makkelijk en snel op tafel! Geen stress voor jou deze kerst.

P.S. Ben je er vorige jaar niet aan toe gekomen om alle recepten uit ons kerstboekje te maken? Er is nog genoeg variatie om weer een fantastisch kerstdiner op tafel te zetten. 👇👇👇👇👇

Vergelijkbare recepten

AvondmaaltijdKerstKoolhydraatarm

VIS IN BASILICUM ROOMSAUS MET BLOEMKOOLPUREE

Maak van je kersttafel een culinair meesterwerk met dit recept en laat de smaken van het kabeljauw met basilicum schitteren! Bereidingstijd: 20 minuten
 

Bekijk recept »
AvondmaaltijdKerstKoolhydraatarm

Lava cake

Een betoverend dessert: de Kerst lava cake. Stel je voor: een warme, smeuïge cake met een verrukkelijke gesmolten kern die als een heerlijke verrassing uit het midden vloeit.Bereidingstijd: 20 minuten
 

Bekijk recept »
AvondmaaltijdKerstKoolhydraatarm

TOMATENSOEP MET GEROOSTERDE TOMAATJES

Deze soep is niet zomaar een culinaire traktatie; het is een viering van de eenvoudige, maar rijke smaken die de feestdagen zo bijzonder maken. . Bereidingstijd: 20 minuten
 

Bekijk recept »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN