Dit heb je nodig voor 1 persoon:
- 1 courgette of 150 gram courgette spaghetti
- 150 g champignons, in plakjes
- 100 g (vegetarische) spekreepjes
- 100 g zuivelspread
- 50 g geraspte kaas
- ½ teentje knoflook, uitgeperst
- Peper en zout
Zo maak je het:
- Rasp de courgette en druk in een vergiet het vocht eruit.
- Bak de knoflook in een koekenpan en voeg de champignons en de spekreepjes toe. Bak dit gedurende 3 minuten gaar.
- Voeg de zuivelspread en de geraspte kaas toe. Verwarm dit mee tot dat de kaas gesmolten is. Breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg eventueel wat water toe als te saus te dik is.
- Meng de geraspte courgette door de saus en laat 1 minuut mee garen.
Tip: voeg nog wat geitenkaas stukjes en geroosterde pijnboompitjes toe.