Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Selma -13 kg

De motivatie om te willen afvallen is voor veel mensen misschien goed herkenbaar. Er komt een punt of trigger moment in je leven dat je denkt: Nu is het genoeg! Ook Selma bereikte dat punt toen ze haar kleding niet meer goed paste en steeds maar vermoeid was.

 

Selma (44): “Mijn motivatie om te starten met de menu’s was dat ik niet lekker in m’n vel zat, ik was altijd moe en kleding paste niet meer. Ik heb de Foodsisters via Facebook gevonden. Eerdere lijnpogingen waren maar tijdelijk succesvol. In tegenstelling tot veel andere vormen van afvallen is alles van de Foodsisters gewoon in de supermarkt te koop en sta je maar zelden langer dan 15 minuten in de keuken. Er zit veel variatie in de menu’s en deze bevatten eenvoudige recepten.

Ik heb alle methodes gedaan en op dit moment doe ik Intermittent Fasting. Ik behaal daar het beste en snelste resultaat mee zodra ik de touwtjes even te veel heb laten vieren. Feestdagen, verjaardagen en stress maken het soms moeilijk. Dat duurt vaak niet lang, maar daarna pak ik de draad weer op.

De gezondheidsvoordelen die ik heb behaald zijn absoluut merkbaar. Zo slaap ik beter, gaat mijn ontlasting goed en mijn cholesterol is beter geworden. Ik zie resultaat.

Ik blijf dit gewoon doen. De boeken staan op het aanrecht en vanuit daar maak ik de boodschappenlijstjes. Voordeel is dat mijn dochters ook mee-eten. Ik pas de recepten soms aan voor ze maar vinden de recepten doorgaans erg lekker.

Ik haal de motivatie uit mezelf maar ik vind het ook leuk om de Foodsisters groep te volgen. Ik heb er wel veel bruikbare tips vandaan gehaald voor specifieke recepten zoals diepvries groente kiezen i.p.v verse groente. Scheelt veel bederf en geld.
Maar ook bijvoorbeeld baktips van mensen die het recept dan al hebben gemaakt.

Mijn tip? Maak het jezelf ook niet te moeilijk. Tel niet je koolhydraten, calorieën en dergelijke. Gewoon de menu’s volgen.Hou vol! Ik zie de toekomst zonnig in met de Foodsisters.”

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Suzan -30 kg

Suzan had langere tijd last van post-covid klachten waardoor het haar niet lukte om (verder) af te vallen. Ondanks de begeleiding van haar diëtiste was haar lichaam in de stress. Lees mee hoe ze de …

Lees verder »
Geen categorie

Corry -17 kg

Corry (66) is in een jaar tijd 17 kilo afgevallen. “Ik heb al jullie boeken aangeschaft en het is een feestje om er in te bladeren om menu’s uit te zoeken.”. Corry: “Ik voelde mij in …

Lees verder »
Review

Sylvie -16 kg

“Met een startgewicht van 95 kilo en een diepgeworteld verlangen om me beter te voelen, begon ik met de Foodsisters-methode. “

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN