Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Marie-José -16 kg

De recepten zijn heerlijk, ik heb geen honger, en val toch af."

Na in het verleden succesvol 20 kilo te zijn afgevallen kwam Marie-José toch langzamerhand weer aan. De overgang, slecht slapen en stress zorgden ervoor dat de verloren kilo’s er weer aanzaten. Ze besloot dat het anders moest en ging aan de slag met de ketomethode.

Marie-José (52): “Op 1 januari van dit jaar was ik helemaal klaar met mezelf! Een aantal jaar geleden was ik al 20 kilo afgevallen en ik had mezelf beloofd dat het er nooit meer bij zou komen. Door de teugels toch langzaam weer te laten vieren, door de overgang (slecht slapen) en ook stress had ik eind vorig jaar alles er weer bij en méér. Tussendoor had ik wat halfslachtige pogingen gedaan, ook met de Foodsisters, maar door te vaak zondigen liep dat op niets uit. Ik had gewoon een hekel aan mezelf en heb de knop op 1 januari omgezet. Eerst zelf met een voedingsapp heb ik geprobeerd keto te doen (wat toch een beetje ingewikkeld was) en toen mijn zomerboek van de Foodsisters er weer bij gepakt.

Ik heb gekozen voor de keto variant, de recepten bevallen me supergoed! Ik vind het fijn dat je bij keto gewoon vette etenswaren als kaas en mayonaise mag hebben. Ik ben daar gek op, dus past dit dieet goed bij mij. Later heb ik het lenteboek erbij gekocht, en nu varieer ik gewoon de dagen en de boeken, kies wat me uitkomt. De recepten zijn heerlijk, ik heb geen honger, en val toch af.

Het volgen van de menu’s heeft meerdere voordelen. Ten eerste niet zelf hoeven nadenken over wat te eten en de juiste verhoudingen van voedingsstoffen, Ten tweede de recepten zelf, bijna alles vond ik echt lekker tot zelfs regelrecht smullen!

Bij mij ging/gaat het afvallen hand in hand met de overgang, dus het is best lastig om sommige voordelen te herkennen vanwege de overgangskwaaltjes. Ik slaap er wel beter door denk ik, ik ging snurken van het overgewicht. Dat is nu weg.

Voordat ik begon werd ik ’s ochtends vaak heel vroeg wakker door een naar gevoel in mijn buik (maag/darmen), daar heb ik op het moment nauwelijks meer last van. Komt toch echt door het dieet denk ik. Mijn stoelgang is ook regelmatiger, ik denk dat dat komt doordat er in Keto recepten relatief veel vet zit. Voor mij werkt dat supergoed! Voorheen had ik vaak last van verstopping, dat is nu ook niet meer zo.

Ook mijn humeur is zeker beter, dat komt ook omdat mijn zelfvertrouwen weer aardig gegroeid is met het verliezen van de kilo’s, en ook gewoon omdat het nu wél weer lukt om af te vallen. Ik had het afgelopen jaar aardig wat stress, toen lukte het afvallen ook niet. Nadat de stress was afgenomen, ging het afvallen wél goed. Misschien is het wel een wisselwerking:  minder stress leidt tot meer afvallen, en afvallen leidt tot nog minder stress.

Ik zit nu zoveel beter in mijn vel, letterlijk en figuurlijk, dan een half jaar geleden. Ik was altijd al gek op leuke kleding, maar niks stond meer leuk en daar werd ik echt regelrecht depressief van. Nu passen heel veel dingen die ik al in de kast had weer, en staat het weer mooi, waar ik zelf heel blij van wordt. Ik krijg van iedereen complimenten over hoe ik eruit zie. Vrienden, collega’s, mijn kinderen, iedereen ziet het verschil. Mijn partner is ook supertrots dat ik dit nu bereikt heb. Hij heeft mij nooit het gevoel gegeven dat ik MOEST afvallen, dat moest echt uit mezelf komen en die ruimte kreeg ik van hem (dat lukt ook alléén als je het zelf echt wilt), daar ben ik heel blij om. Hij vindt me prachtig nu, en steekt dat niet onder stoelen of banken. Ook dat is héél goed voor mijn zelfvertrouwen.

Ik ga gewoon door met de weekmenu’s, alleen kies ik dan gewoon een dag die ik handig vind, die ik lekker vind, of die recepten bevat waar ik nog ingrediënten voor heb. Ik zal zelfs als ik op mijn streefgewicht zit nog zeker vaak de boeken erbij pakken want er staan een hoop gerechten in waar ik echt mijn vingers bij aflik en waar ook van gezegd werd door anderen dat het er heel lekker uitzag. En dat is het ook!

Nu nog een kilo of 7 te gaan, het begint nu met het mooie weer wel wat moeilijker te worden (een wijntje in de zon kan ik maar moeilijk weerstaan), maar ik ga er komen. Mijn zomerjurkjes zitten in ieder geval een heel stuk beter dan vorig jaar. Ik ben weer blij met mezelf!”

Vaak had ik echt niet het idee dat ik met een dieet bezig was. En het is natuurlijk niet alleen een dieet, maar ook een levenswijze, ik weet echt nu zelf wel wat ik wel en niet moet eten. De basisprincipes van Koolhydraatarm en/of Keto eten zijn bij de Foodsisters wel heel handig en makkelijk verwerkt in de weekmenu’s en recepten.

Ook de overzichten met voedingswaardes vond ik heel handig, die heb ik vaak bekeken om in te schatten waar ik misschien een dag kon verwisselen, of een ingredient wijzigen. Uiteindelijk ben ik wel ook mijn eigen draai aan de recepten gaan geven als dat zo uitkomt, maar wel met de voedingswaardes in mijn achterhoofd. De relatieve eenvoud van de recepten heeft er ook voor gezorgd dat ik de boeken ben blijven volgen. En niet té veel verschillende ingrediënten! Met kinderen en werk en alle andere dagelijkse bezigheden, én twee verschillende potjes koken, had ik het écht niet volgehouden met zowel voor de lunch als het avondeten een ellenlange lijst met ingredienten. Vergeleken met andere afvalmethodes met Keto/koolhydraatarme weekmenu’s vind ik dit wél te doen.

Ik zorg altijd dat ik Jip en Jij brood in de koelkast heb. Ik heb begin dit jaar een enorme hoeveelheid van die broden aangeschaft, en dat was echt handig want ik hoef nu verder nergens over na te denken, pak zo’n brood uit de kast, even afbakken en klaar. Ik vind het ook nog eens lekker, vooral geroosterd.

Ik drink overdag heel veel thee (en water met warmer weer) omdat dat mij echt helpt om verleidingen te weerstaan. In de weekeinden zondig ik wel regelmatig nu ik al zo’n eind ben, maar dan pak ik ook echt weer streng de draad op zodra het maandag is. En ja, er zijn ook dagen bij dat mijn gewicht stilstaat of zelfs wat is toegenomen. Dat is aan de ene kant frustrerend maar tegelijkertijd wordt de wil om het er weer af te krijgen ook daardoor weer gestimuleerd.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN