Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Jolanda -12 kg

Lees hieronder mee hoe Jolanda al 12 kilo is verloren met een combinatie van de boeken en ook haar gezin mee laat eten met de menu’s.

Jolanda (49): “Gezondheid vind ik super belangrijk, zeker bij het ouder worden. Mijn gewicht was teveel bij mijn lengte. Ook zat het meeste gewicht bij mijn buik, na 6 zwangerschappen. Ik was gestart met sporten en wilde dit graag combineren met een gezonde leefstijl. Ik wilde wel mijn eetpatroon aanpassen, maar het moest niet ingewikkeld zijn. Ook wilde ik het graag kunnen combineren met de maaltijden van mijn gezin. Tegelijkertijd wilde ik niet te veel offers brengen af en toe ook gewoon lekker genieten van het eten. De Foodsisters menu’s voldeden aan al mijn eisen. Haha!

Het overtrof zelfs mijn verwachtingen: heerlijke menu’s, ook mijn gezinsleden onderstreepten dit. Soms had ik het idee dat ik thuis uit eten was. Ook was het af en toe lastig om te wachten tot de volgende maaltijd, niet vanwege het hongergevoel, maar omdat er weer iets lekkers wachtte. De menu’s zijn super afwisselend en heel makkelijk te maken. Ik heb alle boeken. Voor mij werkt het goed om de boeken steeds af te wisselen. Er is op deze manier een diversiteit van recepten tot mijn beschikking.

Mijn man stimuleerde mij en het is leuk als je vanuit de omgeving reacties krijgt en dat ze zien dat je kilo’s verliest. En de positieve reacties van het gezin op jullie menu’s; een positieve omgeving helpt zeker mee. Ik kies er voor om mijn gezin mee te laten eten en vul dit dan aan met extra aardappels of pasta. Een aantal recepten kunnen ze ook prima zo mee-eten. De diverse salades zijn bij iedereen favoriet, met de afwisselende dressings.

Ik heb het langzaam opgebouwd; in het begin was het wennen. Door elke keer weer terug te gaan naar de recepten van de boeken, lukte het om steeds langer vol te houden. Het hielp ook door niet altijd te streng te zijn en in het weekend soms de teugels te laten vieren. Ook leuk als jullie de nieuwsbriefmails sturen met een recept of een nieuw boek uitgeven.

Het is nu extra leuk om kleding te kopen; zeker als de verkoopster je complimentjes geeft over je taille. Ik merk ook dat mijn bloedsuikers minder schommelen en ik dus minder behoefte heb om tussendoor te snaaien. Sowieso wil ik graag op dit gewicht blijven maar nog 3 kg eraf zou mooi meegenomen zijn.

Mijn advies? Begin gewoon. Stel geen grote doelen. Heb je een terugval, pak het hierna gewoon weer op. Het is voor iedereen te doen!”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN