Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Jeannine -8 kg

Jeannine is door middel van de Foodsisters ketomethode al 8 kilo lichter. Ze leerde ongezondere keuzes in te ruilen voor gezondere keuzes en merkte veel verschil in haar humeur en lijf.

Jeannine (49): “Mijn gewicht zat me in de weg en ik zat niet goed in mijn vel. Humeurtechnisch viel er er ook nog genoeg te behalen! Wanneer je al langer ontevreden bent over je uiterlijk en foto’s terug ziet waar je niet zo blij van wordt, weet je dat het tijd is om te starten. Dan ben je gemotiveerd genoeg om de uitdaging met jezelf aan te gaan. Die vechtlust zette ik om in daden door goed voor mezelf te gaan zorgen!

Ik had eerder lijnpogingen gedaan maar ik verviel snel in het oude patroon qua eetgewoontes. Ik leerde snel goede, betere producten en ingrediënten herkennen die ervoor zorgden dat ik op gewicht bleef waardoor het terugvallen of jojoën niet meer aan de orde is. Al na de eerste week merkte ik een heel positief verschil in mijn humeur. De negativiteit verdween snel naar de achtergrond doordat ik de suiker liet staan. Ik heb energie voor 10 en ik kan goed omgaan met minder slaap dan voorheen. De menstruatie ongemakken zijn veel minder geworden en ook mijn stoelgang verbeterde sterk. Mijn huid, haren en nagels zijn vol en glanzend.

Ik ben een hele makkelijke eter en lust alles, dus voor mij zou dat een valkuil kunnen zijn. Echter is het dat nu niet; je leert om andere, net zo lekkere, keuzes te maken. Het is daardoor voor mij eenvoudig om die juiste keuzes te blíjven maken.

Ik neem nu de tijd voor een rustig ontbijt, ik neem altijd een flesje water mee voor onderweg en in het weekend bereid ik alvast wat voor, voor de werkweek die komt. Samen met de boodschappenlijstje en makkelijk te volgen recepten kan iedereen de menu’s volgen. Met de weekmenu’s hoef ik zelf nergens over na te denken. Het ligt voor mij klaar en ik hoef het alleen maar te volgen. Ideaal!

 

Ik raad aan om niet te vaak op de weegschaal gaan staan en vooral niet teveel in termijnen te denken. Gewoon starten en probeer zo ver mogelijk te komen, tot het een gewoonte wordt.

Ik zie de toekomst zonnig in, de Foodsisters hebben mij tools gegeven om mezelf op de juiste weg te houden, daar was ik al tijden naar op zoek!”


Jeannine samen op de foto met haar dochter.

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Suzan -30 kg

Suzan had langere tijd last van post-covid klachten waardoor het haar niet lukte om (verder) af te vallen. Ondanks de begeleiding van haar diëtiste was haar lichaam in de stress. Lees mee hoe ze de …

Lees verder »
Geen categorie

Corry -17 kg

Corry (66) is in een jaar tijd 17 kilo afgevallen. “Ik heb al jullie boeken aangeschaft en het is een feestje om er in te bladeren om menu’s uit te zoeken.”. Corry: “Ik voelde mij in …

Lees verder »
Review

Sylvie -16 kg

“Met een startgewicht van 95 kilo en een diepgeworteld verlangen om me beter te voelen, begon ik met de Foodsisters-methode. “

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN