Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Mijn Inspirerende reis met Foodsisters: Een nieuw leven op 80-jarige leeftijd

Ik kan het nog steeds nauwelijks geloven wat een geweldige transformatie ik heb doorgemaakt op mijn 80-jarige leeftijd. In maart 2022 begon ik aan mijn reis met Foodsisters en sindsdien is mijn gezondheid met sprongen vooruit gegaan.

Het begon allemaal toen een goede vriendin me wees op deze geweldige methode. Met een startgewicht van 103 kilo en allerlei gezondheidsproblemen als gevolg van mijn overgewicht, wist ik dat het tijd was voor een verandering.

Ik moest veel laten vanwege mijn overgewicht. Ik had last van kortademigheid en kon niet meer goed lopen. Ik besloot de 8 weken slank methode te volgen, en dat bleek een keerpunt in mijn leven te zijn.

Een van de belangrijkste factoren die me hielpen vol te houden, was de steun van mijn vriendin Trudy. We begonnen samen aan dit avontuur en hebben veel steun aan elkaar. We delen niet alleen onze succesverhalen, maar ook onze maaltijden. Samen eten heeft ons geholpen om gemotiveerd te blijven en elkaar te steunen tijdens moeilijke momenten.

Ik kan nu veel beter lopen en bewegen, iets wat ik lange tijd niet voor mogelijk had gehouden. Wat nog verbazingwekkender is, is dat ik de recepten van Foodsisters heerlijk vind en niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben.

Op mijn leeftijd hoorde ik vaak dat het moeilijk is om gewicht te verliezen, maar ik ben trots dat ik met meer dan 30 kilo eraf het tegendeel heb bewezen.

Het feit dat ik mijn kleren van vroeger weer kan dragen, voelt als een fantastische beloning. De weekmenu’s van Foodsisters zijn zo gemakkelijk te volgen en ik ben blij dat alles precies zo uitkomt als ze beloofd hebben. De recepten zijn eenvoudig te maken en bevatten alles wat ik nodig heb.

Mijn kinderen waren ontzettend blij toen ik de moed had om aan deze reis te beginnen, en nu zijn ze trots op wat ik heb bereikt. Mensen die me een tijdje niet hebben gezien, herkennen me nauwelijks meer. Ze moeten twee keer kijken en vragen: “Ben jij dat, Hanneke? Hoe krijg je het voor elkaar en hoe heb je het gedaan?” Ik begin enthousiast over Foodsisters te praten, want ik geloof echt dat dit iets is wat ik heel lang kan volhouden. Het is niet moeilijk en ik geniet er zelfs van om af en toe de teugels te laten vieren, terwijl ik toch mijn gewicht in de gaten houd

Wat ik ook zo geweldig vind aan Foodsisters, is dat het betaalbaar is en je alles kunt kopen in de supermarkt. Geen ingewikkelde ingrediënten of moeilijke maaltijden. Alles is gemakkelijk te vinden en te maken.

Mijn belangrijkste boodschap aan anderen is simpel: gewoon doen! Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Door mijn gewichtsverlies voel ik me zoveel beter en fitter. Ik kan beter ademen, mijn mobiliteit is verbeterd en ik heb een nieuw gevoel van zelfvertrouwen gekregen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Dank je wel, Foodsisters, voor het creëren van een methode die mijn leven heeft getransformeerd. Ik ben trots op mezelf en ik kijk ernaar uit om nog meer gezonde en gelukkige jaren te beleven!

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »
Review

Corien -10 kg

Corien had al heel veel afvalpogingen gedaan, ze is 50 jaar bezig geweest met lijnen. Steeds 1 kilo eraf, 1 kilo erbij en altijd maar honger. Door de Foodsisters menu’s heeft ze geen continue honger meer …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN