Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ervaring Trudy

Trudy: "(-25 kg) Ik ben echt ontsuikerd."

Bio

Begin gewicht: 130

Start datum: 14 feb 2022

Welk kookboek: 8 weken slank

Huidige gewicht: 105

Lengte :174

Leeftijd:76 jaar

Ik ben trots: op mijn resultaat en voel dat dit nu echt mijn levensstijl wordt.

Werk: Ik maak logo`s voor bedrijven en borduur dit met een borduur machine

Kinderen: 4 kinderen en 4 kleinkinderen

Lees hier het succesverhaal van Trudy die maar liefst 25 kilo is afgevallen met het 8 weken slank kookboek 

Dat je ook na je 70e de strijd met je gewicht niet moet opgeven bewijst Trudy. Met 76 jaar en al veel ervaring op het gebied van diëten (teveel om op te noemen) durfde ze na het zien van de Foodsisters op facebook het toch weer aan om iets nieuws te proberen.

Mijn valkuil is dat ik gewoon alles lekker vind. En dat is dan ook de reden waarom ik zwaarder ben geworden in de loop der jaren. Natuurlijk wist ik wat wel en niet gezond voor me was. Ik ben zelfs in een ver verleden consulente van een slank club geweest.

De wake up call

Ik was in het ziekenhuis voor een darmonderzoek. Om deze behandeling wat dragelijker te maken wilde ik graag een “roesje”. Maar dit kreeg ik niet van de arts, omdat het protocol voorschreef: U bent te zwaar, te hoog BMI en daarmee teveel risico. Ik besefte dat bij andere ziekenhuis opnames mijn gewicht me steeds vaker in de weg kan staan. Het is gelukkig nooit te laat om aan je gezondheid te gaan werken.

8 weken slank

Dat moet toch lukken dacht ik. Twee maanden lang elke dag een nieuwe maaltijd bereiden. Het is fijn dat de recepten voor 1 persoon zijn. Koolhydraatarme nasi ,bami, chili con carne en die broodbeleg eiersalade; zomaar een paar van mijn favoriete recepten.

Een enkele keer denk ik dat vind ik minder lekker, dan zoek ik iets anders uit in een van de andere Foodsisters boeken, want ik heb de kookboeken inmiddels allemaal.

Samen eten

Regelmatig komen de kinderen eten en elke keer weet ik ze weer te verrassen met een nieuwe maaltijd. Het smaakt ze allemaal even lekker. Ik vind alles prima vol te houden en ben vooral fan van het 8 weken slank kookboek. Ik zie het echt als een basis richtlijn voor gezond leven.

Koolhydraatarme taart

Om het vol te houden, bak ik voor mezelf soms een heerlijke koolhydraatarme taart en doe dat in porties in de vriezer. Is er wat te vieren dan pak ik mijn eigen baksel. Of ik neem wat nootjes of kies iets lekkers uit het tussendoortjes boek. Maar ik moet zeggen dat ik inmiddels ook voldaan gevoel heb met de 3 hoofdmaaltijden. Ik ben echt ontsuikerd.

Mijn tips om het vol te houden

Zie het niet als een dieet, maar een andere manier van eten. En je moet er wel moeite voor willen doen. Voorbereiden, boodschappenlijstje maken, uitvogelen welke dagen je misschien dubbel kan koken. Zo heb je altijd wat achter de hand in de vriezer. Dit helpt mij om niet in de fout te gaan. De verleiding heb ik nu niet, omdat ik eventueel iets lekkers in de vriezer heb.

Jarig

Vorige week was ik jarig. Ik had mijn eigen gebak gemaakt en de huzarensalade met bloemkool. Iedereen vondt het heerlijk.  Dan ben ik zo blij dat ik de moeite heb genomen om zelf te koken. Door goed voor mezelf te zorgen kan ik het goed weerstaan. Ik kreeg als verjaardagscadeau van mijn kleindochter een etentje. Zo lief. Het eerst wat ik dan denk is: “O dat wil ik wel, maar tegelijkertijd denk ik kan ik wel de juiste keuze’s maken?” Maar dan denk ik weer aan mijn gezondheid en blijf ik gemotiveerd. Ik ervaar al veel minder kwaaltjes en de bloeddruk is gedaald.  

Blijf bewegen

Ik wandel dagelijks 20 minuten op de loopband. En lekker veel buiten wandelen.

Ik ben 14 februari begonnen met 130 kilo en nu 3 september ben ik 25 kilo afgevallen en weeg ik 105 kilo. Dat voelt natuurlijk al geweldig.

Mijn eerste streven was 100 kilo daar ben ik goed naar op weg. Ik hoop met het nieuwe winterboek weer lekkere inspiratie te vinden. Uiteindelijk zou ik naar 80 kilo willen. Ik zelf denk: dat ga je redden. Kortom ik ga door!

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN