Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ellen -11 kg

Door een te hoge bloeddruk kreeg Ellen het advies van haar huisarts om af te vallen om te kijken of het daarmee haar waardes kon verlagen. Nu 11 kilo lichter is ze een inspiratiebron voor haar omgeving die nu ook de menu’s volgt. Lees hieronder mee met het verhaal van Ellen. 

Ellen (55):”Ik kwam erachter dat mijn bloeddruk aan de hoge kant was. Ik heb een beroep waarbij ik veel loop, ik ga 3x per week naar de sportschool en padel veel. We eten ook gezond maar toch viel ik niet af. Met huisarts had ik afgesproken om toch te proberen wat af te vallen om te kijken of mijn bloeddruk zou zakken. Ik had het 8 weken slank boek aangeschaft na een week was mijn bloeddruk al veel beter en voelde me super. Eerdere pogingen waren niet succesvol, ik denk toch dat dit beter werkt door de (snelle) koolhydraten te schrappen.

Ik vond het niet moeilijk vol te houden. Ik had haast geen honger, jullie brood van Jip en Jij vult goed. Ik had soms ook geen trek in de tussendoortjes dus die liet ik dan weg. Tijdens de afvalweken ging het voor mij best wel makkelijk en was ik super gemotiveerd. Het was misschien ook een wat makkelijkere tijd om te beginnen. Ik begon half februari, misschien is het in de zomer wat moeilijker met al die barbecues.

Ik had niet echt de behoefte aan chips of snacks en vond het niet moeilijk om af te slaan, ik pak nu wel weer eens een chipje maar gezonde nootjes zijn ook lekker, ik let meer op wat ik eet. Nu houdt ik er rekening mee. Als ik de ene dag wat meer of anders gegeten heb doe ik de volgende dagen wat rustiger. Ik denk dat alles een beetje een gewoonte is geworden.

Ik neem met uit eten nooit brood meer vooraf, ik merk gewoon dat ik daar opgeblazen van werd. Ik kijk ook wat bewuster naar de menukaart, een lekkere salade is ook prima. Jullie Jip & jij brood blijf ik voorlopig nemen, ik vind het lekker.

Buiten dat mijn bloeddruk is verlaagd voel ik me ook goed. Ik sportte altijd al veel. Ik ga dus 3x per week sportschool en doe 2x per week aan padellen. Ik ben 3 jaar geleden aan mijn knie geopereerd. Ik merk wel dat de oefeningen nu makkelijker gaan, ik bleef eerst toch wel last houden met bepaalde oefeningen maar na het afvallen ging het een stuk beter.

Het volgen van de weekmenu’s heeft zeker mijn zelf vertrouwen vergroot omdat ik merkte dat het effect had.
Als mensen mij vragen hoe ik ben afgevallen leg ik jullie methode uit, ik adviseer ze vooral het brood. Ook hoor ik dat vrienden buiten het afvallen om, de boeken met gerechten ook heerlijk vinden. Dus meer een gezonde draai kunnen geven aan eten om gezonder te eten, niet alleen om af te vallen.

Heel grappig dat veel mensen uit mijn omgeving door mij ‘aan de Foodsisters’ zitten, mijn kapster is ook net begonnen dus ik ben benieuwd. Ik heb al heel wat mensen in mijn omgeving gemotiveerd omdat ze bij mij het resultaat zagen en ik zo enthousiast was over deze methode. Zelfs m’n sportleraar heeft jullie boek gekocht!”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN