Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Bianca -10 kg

Afvallen en genieten in Italië en Frankrijk. Een geweldige kampeervakantie en de Foodsisters gingen mee op reis.

Een stralende bruiloft en blije darmen

Op mijn 40ste kon ik alles eten wat ik wilde, maar naarmate de jaren verstreken, begon ik langzaam aan te komen. Na mijn 40ste merkte ik dat ik niet meer zomaar alles kon eten. Heel gelijkelijk kwamen er toch een paar kilo’s bij.

Mark vroeg me na 24 jaar verkering eindelijk ten huwelijk! Ik wilde perfect passen in mijn droomjurk. Ik begon met afvallen, maar ik kon de laatste kilo’s er niet vanaf krijgen. Door mijn collega werd ik getipt om foodsisters te gaan volgen. Ik begon eerst met een aantal recepten en al snel heb ik de boeken aangeschaft!

Ik heb PDS (prikkelbaar darmsyndroom) en merk dat deze manier van eten onwijs goed werkt voor mijn darmen!

Ik begon fanatiek te sporten en gebruikte de boeken van Foodsisters als mijn leidraad. Ik was streng voor mezelf en had een duidelijk doel voor ogen: stralen op mijn trouwdag. Naarmate de kilo’s eraf vlogen, realiseerde ik me dat ik me niet alleen slank voelde, maar ook gezonder en energieker dan ooit tevoren. Mijn streefgewicht was 57. Dat heb ik makkelijk gehaald! Ik woog uiteindelijk 55 kilo, iets minder dan ik oorspronkelijk had gepland, maar mijn trouwjurk zat perfect!

Nu, na mijn bruiloft, blijf ik trouw aan de weekmenu’s van Foodsisters. Ik weeg momenteel 61 kilo en hoewel ik iets minder sport, vind ik nog steeds steun en inspiratie in de gerechten die ik elke week bereid. Het is belangrijk om af en toe een bewuste keuze te maken en te genieten van de goede dingen in het leven, zoals een wijntje op een verjaardag of een stukje taart. Ik ben niet langer zo streng voor mezelf als voorheen, maar ik houd nog steeds mijn gewicht in de gaten.

Met een gezin kan het soms lastig zijn, vooral wanneer anderen opmerken dat je weer “sperziebonen” eet terwijl zij dat niet doen. Maar ik heb geleerd om me niet te laten beïnvloeden door de mening van anderen. Ik weet dat deze manier van eten goed is voor mijn darmen en mijn algehele gezondheid. Bovendien ben ik creatief geworden met de menu’s van Foodsisters om rekening te houden met mijn voedselallergie.

Ik ben zelf niet zo gek op gamba’s en garnalen maar ik heb nu een aantal recepten gegeten waarvan ik tot mijn verbazing het super lekker vond. De courgetti vinden ze thuis echt heel vies dus eet de rest pasta.

Ik heb bijna alle boeken behalve het herfst boek. Ik wissel af tussen de menu’s. Ligt er ook een beetje aan wat voor weer en wat er in de aanbieding is!

Ik bakte eerst ook zelf brood met de recepten uit het boek maar ben nu over op het Jip en Jij proteinbrood. Super makkelijk en lekker. Ook de recepten voor de granola’s vind ik echt allemaal super!

De recepten die we echt heel lekker vinden komen regelmatig terug. Soms kijk ik naar aantal koolhydraten en dan wissel ik de lunch met iets anders. Je weet op een gegeven moment wat je lekker vindt en waar je trek in hebt! Of de avond neem ik ‘s middags omdat ik die lekkerder vind. Meestal neem ik maar twee snacks op een dag. Doordat ik veel sport eet ik wel extra kwark en noten of een stuk fruit.

Kortom Foodsisters: Ben heel enthousiast over jullie en heb jullie al aan veel vriendinnen en familie aangeraden!

Bruidsfoto gemaakt door: Dian Zo Waardevol fotografie

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN