Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Angelique – 9 kg

Angelique is met de koolhydraatarme methode van de Foodsisters al succesvol bijna 10 kilo kwijt. Lees mee wat haar motiveerde en laat je inspireren door haar verhaal.

 

Angelique (57): “Ik kocht een leuk pak voor onze zoon z’n bruiloft. Ik heb nooit een taille gehad, dus ook hier zat de tailleband te strak. Ik hoorde de coupeur zeggen: “Ik zou er in de hele breedte een stuk stof tussen kunnen zetten”. Toen ik antwoordde met: “Ik ga in ieder geval niks meer aankomen”, realiseerde ik me dat ik de laatste jaren alleen maar ben aangekomen. Dus daar en toen heb ik met de coupeur, wiens dochter 20 kg voor haar bruiloft en hij en zijn vrouw die ieder 10 kg zijn afgevallen, afgesproken dat ik Foodsisters methode zou gaan doen. Thuis heb ik mijn man enthousiast gemaakt en met z’n tweeën volgen we de lekkere weekmenu’s. Tot op vandaag is mijn ‘ bruiloftsbroek’ nog niet vermaakt. Dat laat ik een maand voor de bruiloft van onze zoon doen, in september. Ik verwacht tegen die tijd nog 5 kg lichter en fitter te zijn.

Ik heb veel gezondheidsvoordelen ervaren. Ik sliep wel al goed maar ik heb een beter humeur. En ik kan weer huppelen, een paar passen joggen en ergens overheen springen. Net of m’n benen het dan weer doen. Ik heb ook meer lucht als ik met mijn vriendin wandel. Ik wandelen zo’n 7 km én klets tegelijkertijd. Wij zijn van ‘spreken is zilver, bijkletsen is goud’.

De boodschappenlijst en overzichtelijke menu’s die ook nog binnen afzienbare tijd zijn te bereiden maken het heel praktisch en haalbaar, ook op werkdagen. Het overgrote gedeelte is lekker! Ik heb veel houvast over wat, wanneer en hoe. De weekmenu’s met dagelijkse ingrediënten zijn goed verkrijgbaar en eenvoudig voor een breed publiek.

Wat mij heeft geholpen (zeker in het begin), is om juist wel tussendoortjes te eten zodat ik geen honger kreeg. Ik heb nog geen snoep ‘aanval’ gehad. Op mijn werk neem ik nu vaker pauzes, die ik eerder vaak oversloeg, om wat te eten. Mijn eten en de bijbehorende bakjes ’s avonds klaarzetten is een nieuwe routine. En ik heb verschillende leuke glazenpotjes om mijn granola en andere notenmixen in op te bergen. We bakken ook 2x per week 2 broden tegelijk (meestal die uit het 8 weken slank boek) en zorgen dat de ingrediënten voor de menu’s altijd in huis zijn.

Het helpt dat we het als gezin samen doen. Ik kook vaker omdat van tevoren duidelijk is wat we dan gaan eten. Mee-eters krijgen wat aardappelen, rijst of pasta erbij en vinden het lekker. Dat stimuleert.

Ik heb ook wel moeilijke momenten gehad zoals op fietsvakantie met ontbijtbuffet en uit eten gaan, en met verjaardagen binnen ons gezin. Ik eet één stukje vlaai op m’n eigen verjaardag. Bij het uiteten heb ik toch de rijst en het brood laten liggen en vooral de groenten gegeten en geen toetje genomen. Bij erge trek neem ik een stukje 70% pure chocola bij de thee.

Ik leef al lang bewust. Ik eet al vanaf mijn 16e vegetarisch. Ik mediteer en sta bewust stil bij wat ik doe en laat. Snoepen en daardoor niet altijd genoeg gezonde maaltijden die mijn man bereidde, was een minder goede eigenschap. Nu ben ik me veel bewuster van wat ik eet. Ik eet veel meer ‘mindful’ om het zo te zeggen. Ik maak er meer een moment van en ik val af. Dat me dit zo lukt geeft me zelfvertrouwen.

Doordat ik mij fitter voel, durf ik 1x per week mee te sporten met mijn (stuk jongere) collega’s. Mijn nieuwe doel is een racketsport oppakken. Ik heb voorheen jaren met veel plezier getennist. Maar dat ligt al 3 jaar stil. Ik voel nu dat ik dit nu moet kunnen opbouwen. Ik voel het verschil in mijn lijf ook al zien anderen het misschien niet meteen.

Wat ik andere mee zou willen geven?

Gun jezelf een gelukkig leven en gezonde voeding helpt hierbij. Waardeer jezelf, welk gewicht je ook hebt.”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »
Review

Corien -10 kg

Corien had al heel veel afvalpogingen gedaan, ze is 50 jaar bezig geweest met lijnen. Steeds 1 kilo eraf, 1 kilo erbij en altijd maar honger. Door de Foodsisters menu’s heeft ze geen continue honger meer …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN