Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Angelique -6 kg

“Nu is het genoeg, nog maar 2 kilo dan weeg ik 100(!) kilo.. dat is echt de druppel, ik vertik het om 100 kilo te wegen. Dat was het moment. Toen moest en zou de knop om.” Lees mee hoe Angelique een hele mooie start heeft gemaakt in haar afvalproces en al 6 kilo is afgevallen.

Angelique (41): “Merendeel van mijn kleding pas ik niet meer. Ik heb prachtige broeken en blousen hangen maar ik kan er enkel naar kijken. Ik wil geen grotere maten gaan kopen, dus moeten de kilo’s eraf.

Keto werkt bij mij het best, dat merk ik aan alles in mijn lijf. Ik ga erg goed op ‘vet eten’ (uiteraard is dat erg kort door de bocht). Ik ben vroeger een beetje opgegroeid met het idee dat vet slecht voor je was. Wij hadden in huis bijvoorbeeld margarine en halfvolle melk en vlees moest ook mager zijn. Hoewel mijn vader wel altijd zei dat roomboter beter was dan margarine maar hij kreeg weinig bijval. Had hij even gelijk!

Het grote verschil wat ik merk tussen Keto en Koolhydraatarm is dat mijn darmen wel reageren op de koolhydraten, niet bij alle recepten maar waar meer ‘snelle’ koolhydraten inzitten merk ik het zeker. En met snelle koolhydraten bedoel ik gewone rijst, gewone aardappelen, blader- of filodeeg e.d. Ik weet zeker dat ik geen allergie heb voor gluten maar ik merk wel dat hoe minder ik ze eet hoe beter mijn lijf zich voelt. Vandaar dat mijn voorkeur naar het ketodieet gaat.

Ik ben er pas vrij laat achter gekomen dat ik ADHD heb, op mijn 37e (ik ben nu 41). Dat was voor mij een moment van opluchting, dat ik eindelijk wist wat er aan de hand was en me niet meer dom of anders hoefde te voelen. Ik had altijd wel zoiets van ‘waarom lukt het mij nou niet om het vol te houden, waarom heb ik geen discipline’. Niet dat ik nu alles daarop gooi maar het verklaart wel enorm veel dingen in mijn leven. Het volgen van de menu’s werkt helend voor mij omdat ik niet constant bezig ben met wat moet ik nu weer eten? Waar heb ik zin in? Heb ik hier wel zin in? En dan van ellende maar weer uiteten gaan omdat ik niets heb voorbereid. Doordat de menu’s zo compleet zijn met boodschappenlijstjes hoef ik zelf niet meer na te denken en dat scheelt enorm veel onrust in mijn hoofd. Ben al druk genoeg. Daarbij weet ik dat het eten wat op tafel komt altijd lekker is. Ik hou enorm van koken, dus dat was het probleem niet, maar het bedenken dáár heb ik wel moeite mee.

De aanpassing die ik gemaakt heb is niet meer elke dag naar de supermarkt gaan maar nu maar twee keer per week. Dat voorkomt ook een hoop dingen in mijn mandje die ik eigenlijk niet wil eten of drinken. Ik ben geen snoeper maar ik hou van hartig, saucijzenbroodjes bijvoorbeeld kan ik slecht laten liggen. Het volgen van de boeken is iets wat je moet plannen en laat ik dat nou niet zo goed kunnen. Aan de andere kant (daar gaan we weer) geeft het ook heel veel rust om het te plannen en te weten dat het geregeld is. Ik hoef het alleen maar te maken op te eten en te genieten!

Ik heb twee keer eerder een afvalpoging gedaan, de eerste keer viel ik 14 kilo af de tweede keer 12, maar omdat ik daarna weer alle teugels heb laten vieren is het helaas mis gegaan. Het geheim voor mij van het vol kunnen houden van de Foodsisters manier is het gemak van de boeken. Ik heb er veel aan dat alles is uitgeschreven van ontbijt tot diner tot welke boodschappen wanneer gehaald moeten worden. Heerlijk dat ik daar niet zelf over na hoef te denken! En ik ben echt fan van de recepten, ik vind ze tot nu toe allemaal lekker. Natuurlijk heb ik voorkeur en zou ik sommige misschien niet meer maken, maar van de meest word ik gewoon blij! Ik maak ook van bijna elk gerecht een foto, heb al een mooie verzameling!
Ik ben er nog niet, want er moeten nog behoorlijk wat kilo’s af. Het enige voordeel (en tevens nadeel) dat ik heb is dat de kilo’s zich over mijn hele lijf verspreiden. Mijn omgeving is dan ook altijd verbaast als ik vertel welk cijfer de schaal aangeeft. Maar ik merk het altijd aan mijn kleding en bijvoorbeeld ook aan mijn rijlaarzen. Die kan ik nu nog niet normaal aan, die knellen nog. Zolang dat zo is wil ik er meer af. Ik kan al zeker weer wat meer kleding aan, maar ik ben er nog niet. Ik heb sowieso ook nog een nette broek die ik in mijn slaapkamer heb hangen die ik aan wil kunnen. Dat is mijn doel!

Wat mij het volgen van de Foodsisters menu’s het meest heeft opgeleverd is een rustige en tevreden buik. Niet meer zo’n opgeblazen gevoel en onrustige darmen. Ik heb niet bijzonder veel last van mijn darmen maar met mijn eetpatroon en vooral de inname van te veel alcohol gaf altijd onrust in mijn darmen. Ik ga met de menu’s ook zeker beter naar de wc, makkelijker vooral. Mijn stoelgang wordt met de dag beter. Ik slaap veel beter en ik voel me over het algemeen gewoon veel prettiger in mijn vel.

Volg je eigen pad en hou vol, ik merk dat vooral dat laatste de key is. Het kan niet altijd allemaal strak staan, maar dan begin je morgen gewoon weer opnieuw

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN