Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Sylvie -16 kg

"Met een startgewicht van 95 kilo en een diepgeworteld verlangen om me beter te voelen, begon ik met de Foodsisters-methode. "

Begin gewicht:

95 kg

Huidige gewicht:

79 kg

Kilo’s afgevallen:

16 kg

Ik zat met mijn overgewicht gewoon niet goed in mijn vel, dus besloot ik op mijn 55e dat het tijd was voor verandering. Ik was klaar om mijn gezondheid te verbeteren en wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Met een startgewicht van 95 kilo en een diepgeworteld verlangen om me beter te voelen, begon met de Foodsisters-methode.

Het eerste wat me aansprak aan de weekmenu’s van de Foodsisters was de heerlijke gerechten en de enorme variatie. In tegenstelling tot veel andere diëten, hoefde ik me niet te beperken tot simpele salades en ik vond het fijn dat ze een kleine portie vlees of vis in de menu’s gebruiken. Ik ontdekte dat afvallen ook mogelijk was met smaakvolle en verrassende gerechten.

Natuurlijk waren er momenten waarop ik het moeilijk vond om gemotiveerd te blijven. Vooral op feestjes miste ik het glaasje cava dat ik zo graag dronk. Af en toe gaf ik toe aan die verleiding, maar ik herpakte me direct de dag erna. Ik besefte dat een enkel moment van toegeven niet betekende dat ik mijn doel moest opgeven.

Vooruitkijkend naar de toekomst besef ik dat het behouden van mijn gewichtsverlies een voortdurend proces zal zijn. Ik ben geen onbekende wat betreft diëten die ik in het verleden heb geprobeerd, maar ik blijf volhouden. De Foodsisters hebben me geleerd dat ik niet op een restrictieve manier hoef te eten om gezond te blijven. Ze hebben me kennis laten maken met vegetarische gerechten, iets waar ik vroeger nooit voor openstond, maar nu met plezier van geniet.

De veranderingen in mijn dagelijkse routine waren zeker de moeite waard. De afwisseling en de overheerlijke gerechten hebben me geholpen om mijn nieuwe levensstijl vol te houden. Het feit dat mijn echtgenoot ook meedoet en geniet van de maaltijden, maakt het nog gemakkelijker. We steunen elkaar en blijven elkaar motiveren.

Ik ben zo enthousiast over mijn succes met de Foodsisters dat ik hun boek al aan talloze vrienden heb aanbevolen. De positieve reacties die ik terugkrijg, laten me zien dat ik niet de enige ben die baat heeft bij deze methode. Het is geweldig om te zien hoe anderen ook hun eigen succesverhalen creëren.

Met een gezondere en gelukkigere versie van mezelf voor ogen, kijk ik uit naar wat de toekomst brengt. Ik weet dat er uitdagingen zullen zijn, maar met mijn vastberadenheid en de steun van de Foodsisters zal ik mijn nieuwe levensstijl vol vertrouwen voortzetten

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN