Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Saskia -12 kg

"Na mijn laatste zwangerschap gingen niet alle kilo’s eraf en erger nog, er kwamen er jaarlijks nog wat bij. .”

Lees hieronder hoe Saskia 12 kilo is afgevallen.

Saskia: “Na mijn laatste zwangerschap gingen niet alle kilo’s er weer af en erger nog, er kwamen er jaarlijks nog wat bij. Dit kwam met name door veel producten te eten met veel suiker en door verkeerde eetgewoonten en weinig beweging. Ongemerkt ben je dan ineens 15 kilo zwaarder.

Twee jaar geleden na de zomervakantie zag ik de onderkin op foto’s en zat mijn buik in de weg bij het strikken van mijn veters. Mijn ‘goede’ broeken zaten strak. Dat was bij mij de trigger om te starten met afvallen.

Inmiddels is het gelukt om 12 kilo af te vallen. Dat is 2 kledingmaten minder. Ik ben hier erg blij mee en ook blij dat de Foodsisters op mijn pad kwamen op het juiste moment. Ik wil ook nooit meer terug naar mijn oude gewicht!

Ik ben heel blij met de kookboeken. De meeste maaltijden waren heerlijk en makkelijk klaar te maken. Mijn man at ook mee en vond ze ook prima. Mijn man en kind aten wat extra aardappels, rijst of stokbrood erbij.

Met name het 8 weken slank boek werkte heel goed bij mij: duidelijke weekoverzichten. Goede uitleg en lekkere recepten. Ook de toevoegingen wat je kunt nemen als je toch nog trek hebt. De alternatieven en extra informatie in het boek en de boodschappenlijst zijn erg handig. Zeker de eerste weken heb ik me strikt aan het programma gehouden.

Nadat ik vertelde dat ik mede door jullie weekmenu’s zo goed ben afgevallen, zijn er zeker 5 mensen hierna ook met de Foodsisters gestart. Ik heb ze geënthousiasmeerd, mede omdat de wintermenu’s zo goed vol te houden zijn. De mensen die hierna gestart zijn, zijn trouwens ook erg tevreden. Het 8 weken slank boek en het winterboek zijn favoriet.

Ook ben ik meer gaan bewegen, die combinatie met gezond eten werkte voor mij supergoed. Zelfs in het weekend kon ik nog een wijntje en iets lekkers nemen. Wel lette ik er bij etentjes en borrels op. Ik nam dan bijvoorbeeld extra rauwkost en dronk veel water.

Ik voel me energieker. Pijntjes en kwaaltjes zijn nagenoeg weg en ik voel me gewoon beter en lekkerder in mijn vel. Ik heb het idee dat ik beter slaap en maak betere keuzes in mijn voeding doordat ik nu weet waar ik op moet letten.

Koolhydraatarm eten bevalt me goed. Aangezien ik nu op gewicht ben, volg ik de Foodsisters menu’s een aantal dagen in de week en laat het met name in de weekenden los. Dan eet ik ook zoetigheid, want sommige dingen heb ik toch wel gemist. Maar op deze manier is het goed vol te houden. Het is een goede balans tussen gezond eten, goede keuzes en af en toe genieten van zoetigheid en een wijntje.

Wat ik anderen mee wil geven? Als je het wilt dan kun je het, ook na je 50e! En ook het gezin kan meedoen met wat toevoegingen.”

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Jos -24 kg

Lees hier hoe het Jos (72 jaar) is gelukt om 24 kilo af te vallen: In mijn woonplaats wordt regelmatig een gezondheidsonderzoek uitgevoerd onder 65-plussers. Dit onderzoek omvat metingen van gewicht, hartgezondheid, longfunctie, bloedwaarden, gehoor, …

Lees verder »
Geen categorieReview

Suzan -30 kg

Suzan had langere tijd last van post-covid klachten waardoor het haar niet lukte om (verder) af te vallen. Ondanks de begeleiding van haar diëtiste was haar lichaam in de stress. Lees mee hoe ze de …

Lees verder »
Review

Corry -17 kg

Corry (66) is in een jaar tijd 17 kilo afgevallen. “Ik voelde mij in 2021 niet lekker in mijn vel zitten. Mijn bloedwaarde was niet goed en als ik de trap opliep stond ik bovenaan …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN