Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Roos – 18 kg

De operatie voor de maagverkleining annuleerde ik. De Foodsisters-methode was mijn laatste poging.

Begin gewicht:

112 kg

Huidige gewicht:

94 kg

Kilo’s afgevallen:

18 kg

Hierbij delen wij graag het verhaal van Roos. Ze stond op het punt een maagverkleining te ondergaan, maar annuleerde deze toch. Met de Foodsisters weekmenu’s startte ze aan een laatste poging. En met succes. Inmiddels is ze 18 kilo afgevallen. Hier heeft ze een half jaar over gedaan.

Roos: “Ik had van tevoren nooit verwacht dat ik zoveel zou afvallen. Hoewel je zou kunnen zeggen dat 3 kilo per maand niet heel veel is, ben ik nu na een half jaar toch 18 kilo afgevallen. Ik ben 50 en de overgang speelt een rol bij het afvallen. Bovendien heb ik een verleden met lijnen, wat ervoor zorgt dat ik snel weer aankom als ik stop. Ik heb er vertrouwen in dat dit deze keer niet gebeurd, omdat ik een goede balans heb gevonden tussen af en toe iets meer los laten en anderzijds de juiste mindset blijven houden.

Mijn hoge bloeddruk is gezakt, echt door het afvallen. Ik stond hiervoor onder controle en heb inmiddels de medicatie kunnen halveren. Ik was een tikkende tijdbom en nu moet ik juist in de gaten houden, dat hij niet te laag zakt in combinatie met de medicatie. Ook slaap ik veel beter sinds ik geen suiker meer eet.

Ik besloot op aanraden van een vriendin te starten met het 8 weken slank boek. Tot mijn verbazing ging het erg makkelijk. Je hoeft er niet goed voor te kunnen koken en ook was het goed met het gezin te combineren. Voor hen voeg ik vaak wat extra rijst of aardappelen aan de recepten toe.

Ik ben al vanaf mijn 12e met mijn gewicht bezig, ik at als kind niet heel veel maar was wel zwaarder als andere kinderen. Laatst had ik ook een bruiloft van een oom en tante, waarbij het opviel dat ook nichten en neven vaak stevig waren. Wat dat betreft zit het ook wel ‘in de genen’. Ik heb allemaal slanke vriendinnen, wat het ook wel extra lastig maakt. Ik moet mijzelf meer ontzeggen als we bijvoorbeeld op een terrasje zitten.

Ben ik bang dat het er weer aan zal komen?
Als ik loslaat wat ik nu doe, dan kom ik inderdaad weer aan. Vroeger kon ik de verleiding van zoete lekkernijen zoals bijvoorbeeld een puddingbroodje niet weerstaan, maar nu zie ik ze liggen en voel ik geen behoefte meer om ze te eten. Ik mis suiker helemaal niet meer. Nu zorg ik ervoor dat ik gezonde producten in huis heb en altijd iets in de vriezer heb liggen om snel een gezonde maaltijd te kunnen bereiden.

Het hoeft niet altijd perfect te zijn, maar wel bijna altijd.

Ik ben veel bewuster gaan eten en als ik iets niet lekker vind, stop ik ermee. Na een vakantie kom ik iets aan, maar daarna pak ik direct de draad weer op. Ik heb mezelf nog doelen gesteld, ik wil graag nog 15 kilo kwijt, maar het gaat niet alleen om de kilo’s. Ik kijk steeds ook naar hoe het op dat moment voelt.

Ik ben blij dat ik de maagverkleining uiteindelijk niet heb gedaan. In mijn omgeving, boekte mensen hiermee wel resultaat, maar kwamen na een jaar vervolgens toch weer aan.

Ik ben me er meer in gaan verdiepen en mijn orthopeed vertelde me dat ik eerst mijn heupoperatie moest ondergaan omdat hij niet wist hoe mijn lichaam zou reageren na een  maagverkleining vanwege de medicatie die ik gebruikte.

Ik heb mijn mindset veranderd en ik besef dat dit geen tijdelijke oplossing is, maar een nieuwe manier van leven.

Als ik iemand nog iets zou willen meegeven, zou ik zeggen: Vermijd suiker en koolhydraten. In het begin kun je nog verlangen naar die Snickers, maar als je hier eenmaal doorheen bent, merk je dat het vooral een mindset is. Ik zit heerlijk te eten en het is helemaal niet moeilijk. Het is gewoon lekker.

Ik hoop dat mijn verhaal anderen kan inspireren om ook hun eigen gezonde leefstijl te vinden.

Groeten Roos

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN