Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Milou -20 kg

Ik besloot dat ik wilde afvallen, omdat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Ik ben gestart in de corona periode wat als voordeel voor mij had, dat de restaurants dicht waren. Wat mooi was om te ervaren dat mijn vriendinnen en familie me hebben gesteund. In plaats van naar een restaurant maakten we samen reepten uit de Foodsisters boeken.

Milou (-20kg)

Lees hieronder hoe Milou 20 kilo is afgevallen.

Milou: “Ik besloot dat ik wilde afvallen, omdat ik niet meer lekker in mijn vel zat.

Ik ben gestart in de corona periode wat als voordeel voor mij had, dat de restaurants dicht waren. Wat mooi was om te ervaren is dat mijn vriendinnen en familie me hebben gesteund. In plaats van naar een restaurant te gaan maakten we samen reepten uit de Foodsisters boeken.

Nadat de kilo’s eraf volgen, merkte ik dat mijn rugklachten verdwenen. Daardoor kon ik ook weer veel beter slapen ’s nachts. In de nacht werd ik heel vaak wakker met rugpijn, kon moeilijk blijven liggen en viel hierdoor niet meer goed in slaap. Dit maakte dat ik ’s morgensvroeg moe opstond en weinig energie had. Ik kreeg nu ook steeds meer energie en voelde mij lekkerder in mijn vel hoe langer ik ook jullie weekschema’s volgde.


Je bent gestart in de corona-periode dus weinig sociale verplichtingen. Lukt het nu nog steeds om vol te houden? En hoe ga je nu met sociale verplichtingen om?

In vergelijking met vóór de foodsisters en na, merk ik dat voordat ik was afgevallen, ik de neiging had bij sociale verplichtingen om mij daar mijn buik vol te eten. Ook als ik het eigenlijk niet lekker vond. Nu ben ik bewuster van wat ik eet, kies ervoor om dingen die ik niet zo lekker vind ook te laten staan en niet meer mij helemaal vol te eten. Ik let er ook op door van te voren iets te eten waar ik van verzadigd ben (bijv. de groene curry met zilvervlies rijst en sperzieboontjes).

Op het werk eten ze bijvoorbeeld vaak voor lunch nog broodjes en eerst at ik die altijd mee. Nu kies ik ervoor dat ik op deze dagen ook ervoor zorg ik dat zelf wat lekkere gezonde alternatieven meeneem, (bijv. mangostukjes/watermeloen, beleg op brood/crackers wat ik lekker vind) waardoor ik niet in de verleiding kom om alsnog ook broodjes te bestellen.

Door jullie weekschema’s heb ik ook ervaren dat lekker eten niet altijd vet eten (zoals hamburger, friet, pizza) hoeft te zijn. Dit maakt dat ik in restaurants vaker de gezondere keuze maak, echter heb ik soms ook nog wel echt zin in comfort food en eet ik dit ook hoor.


Wat vond je van de weekmenu’s?

Ik vind het altijd lastig om te bedenken wat we gaan eten. Met momenten heb ik hier geen inspiratie voor. Door de weekschema’s hoefde ik hier niet meer over na te denken en was de boodschappenlijst klaar.

Het lukte mij ook goed om de weekschema’s te volgen en voor gerechten die ik niet lekker vond zocht ik een alternatief binnen het 8 weken slank boek met ongeveer dezelfde voedingswaarden. Een bijkomend voordeel van de weekschema’s vond ik dat er in de recepten goed is nagedacht over de hoeveelheden en deze aangepast werden aan hoe je ze in de winkel kon kopen, wat maakte dat ik eigenlijk nooit iets hoefde weg te gooien.


Wat ik anderen zou willen meegeven is:

Als de wil er is om te veranderen, ga er dan voor! Laat je niet tegenhouden door wat anderen zouden denken of vinden. Heb vertrouwen in jezelf, want je kunt het!”

 

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN