Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Melanie (-23 kg) en het hele gezin (-75 kg)

Ik kan nu uit mijn hart zeggen: Je bent wat je eet.

Samen viel dit gezin maar liefst ruim 75 kilo af! Melanie heeft met haar man en zoon de sprong gewaagd en hun oude snoep gewoonten compleet vaarwel gezegd. Ze voelen zich nu veel beter en willen nooit meer terug. Melanie deelde met ons hun tips hoe ze dit als gezin hebben aangepakt.

Bio

Begin gewicht:

Melanie:106 kg

Partner: 151 kg

Zoon: 100 kg

Huidige gewicht:

Melanie: 82,7 kg

Partner: 120 kg

Zoon: 78,6 kg

Kilo’s afgevallen:

Melanie: 23,3 kg

Partner: 31 kg

Zoon: 21,4 kg

Lees hier hoe het dit gezin is gelukt om 75 kilo af te vallen. 👇 👇

Melanie:

Ik kom uit Brabant en de naam Bourgondiër paste dan ook goed bij mij. We waren echte snoepkonten en ik ben gek op bakken en koken. Via een familielid die al jullie boeken heeft werd ik super enthousiast van al die lekkere recepten. Ik ben absoluut niet van het diëten. Ik heb de ziekte van Crohn. Ik heb 4 operaties achter de rug en ben een heel stuk darm kwijt. Een extreem dieet zou mijn lichaam echt niet trekken, maar ik was wel toe aan een nieuwe start.

Stop ik er gewoon mee

Thuisgekomen heb ik mijn man en zoon ook enthousiast gekregen om te gaan starten. We zijn begonnen met het gratis weekmenu via de website. Ik dacht vind ik het niets dan stop ik er gewoon mee. Na 2 dagen waren we al om. Het is super lekker en je hebt geen honger. Belangrijk was dat ook onze puberzoon van 16 er ook achter stond. Die vond het ook goed vol te houden dus hebben we na een paar dagen het 8 weken slank boek besteld.

We zijn nu zo blij met het resultaat, we willen nooit meer terug.

Samen zijn we 75 kilo afgevallen. Wij zijn het bewijs dat het Foodsisters programma gevolgd kan worden door zowel mannen, vrouwen en pubers met overgewicht. Ik begon op 106 kilo, mijn man was 151 kilo en Rowan onze zoon woog 100 kilo voordat hij met de Foodsisters begon. En nu wegen we 82,7 kilo, 120 kilo en 78,6 kilo.

Dit gevoel wil ik voor altijd zo houden

Mijn gezondheid is enorm verbeterd. Ik voel me nu zo goed. Ik eet nu veel gezonder dan ik ooit gedaan heb. Ik was echt het levende bewijs van dat bij mij elk pondje door het mondje ging. En kan nu uit mijn hart zeggen: Je bent wat je eet.

Je moet het wel doen!

Wij waren met name ’s avonds na het eten veel aan het snaaien. Snoep, chips en koek daar lag het gewoon aan. Nu wij jullie programma volgen (ik noem het zeker geen dieet) is echt de knop om. En ik weet zeker dat iedereen dit kan. Maar je moet het wel doen!

 Samen is het leuker

De overgang van dat snaaigedrag in de avond hebben we in 1 keer weg gedaan. Er lag nog 1 zak chips in huis maar die hebben we nooit meer aangeraakt. We hebben echt commitment naar elkaar gemaakt. We gaan het doen. We stimuleren elkaar enorm. In het begin namen we nog rond 20.00 uur het tussendoortje uit het boek. Nu hebben we hier al geen behoefte meer aan. Voor ons is nu een verwennerij een cappuccino. We hebben geen behoefte meer aan snoep of ander zoetigheid. En als je ziet dat je zo goed afvalt, dan doet dat heel veel.

Heb vertrouwen en maak kleine doelen

We hebben wel doelen gesteld. Elke 2 maanden, maar als we het niet haalden deden we ook niet moeilijk. We probeerden wel te achterhalen waar het aan ligt, maar gingen dan gelijk weer positief vol goede moed en vertrouwen in het programma aan de gang. Boodschappen doe ik allemaal online. Zo kom ik ook niet in de verleiding. Lekker makkelijk.

Ook bewegen kan in kleine stapjes

Sinds we veel zijn afgevallen zijn we gaan wandelen. Het gaat nu veel makkelijker sinds we zoveel zijn afgevallen. Als het lukt wandelen we elke dag. Drie keer een half uur lopen is ook ontspannen voor de geest. Ik ben helemaal geen sporter daarom vond ik het fijn om in jullie boek te lezen: bewegen is genoeg. Het was echt ene eye openener dat ik niet fanatiek naar de sportschool hoefde. Daar had ik echt geen zin in. We hebben nu zelfs in de vakantie een wandeling van 10 km gemaakt. Dit deden we voorheen nooit. We hebben zo ook iets wat we samen leuk vinden.

Geen rotzooi

Mijn tip aan iedereen die wil gaan starten. Haal echt geen rotzooi meer in huis. Je hoeft ook niet voor de visite ongezonde dingen in huis te halen. Zo maak ik geregeld de blauwe bessen koekjes en mijn vrienden eten gewoon mee en hebben niet eens door dat ze een koekje met minder suiker krijgen.  En doe het alleen doen als je erachter staat dan werkt het echt.

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN