Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Mandy -19 kg

Ik ben superblij met mijn vooruitgang! Het is een echte transformatie

Begin gewicht:

96 kg

Huidige gewicht:

77 kg

Kilo’s afgevallen:

19 kg

Baal er niet te lang van begin de volgende dag vol goede moed opnieuw.

Hierbij deelt Mandy haar ervaring met de Foodsisters. Ze boekte een prachtig resultaat van 18,8 kilo!

Mijn naam is Mandy, ik ben 32 jaar en begon toen de weegschaal bijna de 100 aantikte.
Mijn kleren paste niet meer lekker, ik werd niet vrolijk van mijn spiegelbeeld. Ik zat niet lekker in mijn vel.

Pas nadat ik met de Foodsisters-methode was begonnen, merkte ik ook dat ik me hiervoor vaak somber en moe heb gevoeld. Dit werd zoveel beter, nadat ik een paar weken met de weekmenu’s was gestart.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met Foodsisters door mijn collega. Ze had goede resultaten gehaald en deelde met mij het gratis weekmenu. Toen heb ik het nog aan de kant gelegd, omdat het me toch iets teveel gedoe leek. Enige tijd verder zag ik in jullie nieuwsbrief het verhaal van mijn collega voorbij komen, die inmiddels veel was afgevallen. Daarom toch de stap gezet. Het was tijd voor verandering. En wanneer het lastig werd of als ik vragen had appte ik mijn collega en het was ook mooi om de successen samen te kunnen delen 😊.

Een van de grootste uitdagingen bij het volhouden van het programma is motivatie. Gelukkig dient mijn aankomende vakantie als een goede stok achter de deur. Als ik iets buiten het schema wil eten, vraag ik mezelf af of ik er echt zin in heb. Als het antwoord ja is, neem ik het (al dan niet met mate) en geniet er echt van. Daarna keer ik terug naar het schema. Als ik er geen echte trek in heb, laat ik het gewoon staan.

Ik heb in het verleden verschillende dieetpogingen gedaan, en hoewel sommige succesvol waren, bleef ik altijd verlangen naar zoete dingen en viel ik snel terug in mijn oude patroon. Foodsisters is het eerste dieet waarbij ik weinig last heb van lekkere trek of cravings. Dit helpt me enorm om het vol te houden.

Het grootste voordeel van de weekmenu’s is dat ze me een nieuwe levensstijl hebben gegeven. Ik hoef niet zelf na te denken over wat wel en niet goed is, ik volg gewoon de menu’s en leer op die manier wat wel en niet goed voor me is. Het heeft me geholpen bewuste keuzes te maken, zelfs wanneer ik buiten het weekmenu om eet, zoals op verjaardagen.

Ik kijk de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Na mijn vakantie zal ik weer streng de weekmenu’s moeten volgen, maar daarna wil ik grotendeels koolhydraatarm blijven eten, met af en toe ruimte voor iets lekkers. Door wekelijks te blijven wegen, kan ik snel reageren als ik toch aankom. Dan kan ik weer even wat strenger zijn.

Als ik anderen iets zou willen meegeven, dan is het dit: elke dag is een nieuwe dag. Als het een dag niet gaat zoals gepland en je bijvoorbeeld toch dat taartje eet of frietjes haalt, baal er dan niet te lang van. Begin de volgende dag met goede moed weer opnieuw. En als je toch voor iets ongezonds gaat, geniet er dan op dat moment bewust van!

Volg het dieet of de levensstijl die bij jou past. Voor mij is dat Foodsisters, waardoor het goed vol te houden is. Maar als het niet bij jou past, kwel jezelf dan niet te lang. Kijk naar wat wel bij jou past en blijf proberen.

Ik ben superblij met mijn vooruitgang. En mijn voor- en na foto’s zijn genomen in hetzelfde shirtje (de broek is ondertussen weg), 18,8 kilo lichter. Het is een echte transformatie!

Met vriendelijke groet, Mandy

 

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN