Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Lisette -12 kg

Toen Lisette steeds weer nieuwe kleren moest kopen omdat deze te klein waren geworden was de maat vol. “Ik ging naar maat 46, dat weigerde ik. Er moest iets gebeuren”.

Lees mee hoe Lisette 12 kilo is afgevallen met de Foodsisters methode.

Lisette (47): “Ik ben gelukkig getrouwd, moeder van jong volwassenen (21,20,18). Ben 25 jaar werkzaam in het basisonderwijs.
Ik ben iemand die van lekker (bourgondisch) eten houd. Snoepte graag, vooral als iets niet lekker liep. Ook de vroege overgang speelt hierbij een rol (ik was 41 toen de eerste klachten begonnen). Door het hectische leven werd er vaak makkelijk gekookt of iets gehaald. Gelukkig heb ik een man die koken leuk vindt want het is niet mijn favoriete hobby.

Ik ben 2,5 jaar geleden met een koolhydraatarm dieet via een diëtiste. Daar kreeg ik vooral aanpassingen in het weglaten van brood. Hierdoor ben ik in een jaar tijd bijna 10 kg afgevallen maar volhouden was lastig. Ook door het overlijden van mijn vader kwamen er toch weer kilo’s aan. Een terugval waarover ik me schuldig voelde.

Ik ben begonnen met de menu’s omdat ik inmiddels 90 kg woog en met een lengte van 1.67 werkte dat niet fijn. Ik had weinig energie, mijn lijf zat in de weg om lekker te bewegen. Steeds weer nieuwe kleren moeten kopen omdat ze alweer te klein waren weigerde ik, ik ging naar maat 46. Er moest iets gebeuren.

Ik was dus al begonnen bij de diëtiste maar het was lastig om vol te houden omdat ik zelf veel moest bedenken. In 2021 deed ik mee aan “Leef je mooiste leven” van Michael Pilarczyk en daar werden de zussen van Cindy regelmatig genoemd in het kader van gezond eten. Ik heb toen het 8 weken slank boek gekocht en ben begonnen. Dit beviel zo goed. Een duidelijk schema, niet zelf na hoeven te denken over de menu’s. Het bleek goed vol te houden en makkelijk inpasbaar voor het gezin. Daarnaast werken we nu ook met het zomer- en het winterboek, heerlijk die variatie. De kip honing- mosterd, zuurkool met zoete aardappel en de courgettesoep zijn hier favoriet.

Mijn man doet nu ook mee met het koolhydraat arm eten, dat is leuk. Het is fijn om het samen te doen. De kinderen eten ook vaak mee. We koken dan pasta of dan iets van aardappels bij, ze worden ook blij als er weer biefstuk gegeten wordt.
Bij etentjes wordt het steeds makkelijker om de juiste keuzes te maken. Je merkt dat ook in restaurants het makkelijker wordt om iets te bestellen dat past. En anders een keer niet en lekker genieten. Ook op vakantie in het buitenland bleek het goed vol te houden. We kwamen daar ook nieuwe producten tegen die we hier niet kennen maar die prima inpasbaar waren. 

Ik doe al een aantal jaren aan yoga. Daarnaast ben ik begonnen met circuit training in een groep en de laatste maanden ben ik bezig met een personal trainer. Dit werkt zeer motiverend en merk wat dit doet met mijn conditie en algemene welzijn.
Ik ben minder snel vermoeid en ben ook sneller hersteld na een inspanning. Doordat er nu ongeveer 15 kg af is merk ik dat ik makkelijker beweeg en mijn lijf minder in de weg zit. Ik moet nu ook nieuwe kleding aanschaffen, maar dan omdat ik 1 tot 2 maten kleiner moet. 

Ik merk dat het me ook mentaal een boost heeft gegeven. Het lukt nu ook om stabiel te blijven. Ben de afgelopen maanden niet bezig geweest met nog meer afvallen maar ik ben wel stabiel gebleven. Het is makkelijker om nee te zeggen tegen al het lekkers. Zeker op school staat er dagelijks wel iets te snoepen op tafel door alles wat de kinderen trakteren. Ik ben ook lactosevrij gaan eten. Dat is ook goed geweest want hierdoor heb ik een minder opgeblazen gevoel. Het is met de recepten ook makkelijk lactosevrij klaar te maken.

We zijn in januari weer even strak begonnen. Elk weekend zitten we met de boeken voor ons om te kijken welke recepten we de aankomende week gaan eten. Ik ben ook weer broden aan het bakken zodat ik weer de juiste lunch heb. Ik heb mezelf wel een doel gesteld omdat ik merk dat het anders makkelijker is om een keer te verzaken.

Het volgende doel is nu 4 kg in 8 weken.

Ik ben niet meer bang om terug te vallen. Ben al een langer tijd stabiel. Ik merk dat ik nu bewust de keuze soms maak om even strak te zijn bijvoorbeeld met de feestdagen. Het lukt ook makkelijk om daarna de draad weer op te pakken. Het systeem is wat dat betreft bij ons in huis al enorm veranderd. 

Ik vond het duidelijke strakke schema fijn. Je hoeft niet zelf iets te bedenken. Daarnaast zijn, op het eerste gezicht, vaak bijzondere combinaties met eten vaak erg lekker. Ook de variatie en alternatieven zijn fijn. Daarnaast is de facebookgroep ook erg motiverend.

Ik ben erg blij dat ik ben begonnen en ik heb de lifestyle verandering omarmd. Voelt zoveel beter, lichamelijk en geestelijk. Ik zou niet meer terug willen naar 2,5 jaar geleden.”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN