Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Jeanette -10 kg

Ik had veel gewrichtspijnen, sliep slecht en was heel moe. Ik heb er 5 maanden over gedaan om bij m’n streefgewicht van 70 kg te komen. Ik had het doel om op m’n verjaardag op m’n streef gewicht te zijn, een mooie mijlpaal en dat is gelukt! Dit is mijn verhaal.

Jeanette: “Ik werd zo ongelukkig van mijn (blote) spiegelbeeld, ik paste m’n kleding niet meer, alles zat te strak. Ik was ook zo moe en futloos en had veel last van m’n gewrichten. Toen dacht ik: zo kan ik niet oud worden en m’n leuke kleding niet meer dragen, niet meer stralen! 1 januari 2022 was het startpunt van een nieuwe fase: op naar een lichtere ik!

I.v.m een versleten knie en heup en wachtend op een operatie lukte het wandelen niet meer (ik was eerder gymdocent) en kon ik uiteindelijk alleen nog maar wandelen door artrose aan veel gewrichten. Dus ik weet dat bewegen heel goed voor je is maar ik had zoveel pijn dat zelfs wandelen niet meer ging. Na m’n operatie deze zomer gaat het gelukkig beter en kan ik weer wat langer wandelen maar 5 km is nog te ver, dat is mijn volgende doel.

Mijn gezin deed mee, dat was heel fijn en vooral het Koolhydraatarme boek is fantastisch. Ik hou niet van koken, had er geen passie voor maar deze gerechten kan zelfs ik smaakvol maken. Ik neem meer tijd om zorgvuldig de producten voor te bereiden en te genieten van wat ik eet. In de avond als ik ‘snack trek’ krijg, neem ik kauwgom (suikervrij) en dat leidt af! Zo lukte het me door lastige momenten te komen. Ik had het doel om op m’n verjaardag op m’n streef gewicht te zijn, een mooie mijlpaal en dat is gelukt!

Eerder lukten afval/lijnpogingen niet omdat het met poeders e.d. een kort-termijn effect gaf. Daarna verviel ik altijd in m’n oude eetgedrag. Door de Foodsisters methode ging ik anders naar eten kijken en erover nadenken. Door consequent te zijn en op nieuwe ideeën te zijn gebracht lukt het goed om nu met het koolhydraat arm eten verder te gaan. Sommige recepten blijven nog steeds in ons menu en ook het brood van Jip en Jij helpt me daar goed bij. Maar ook het nieuwste boek wat ik heb besteld met de wintergerechten is ook weer een fijne bron van nieuwe menu’s. Zo leer ik steeds meer. Ik heb er 5 maanden over gedaan om bij m’n streefgewicht van 70 kg te komen. Dus toen de 8 weken voorbij waren ben ik de recepten blijven eten uit het boek en heb het winterboek erbij gekocht.

Mijn omgeving is super positief, ze zagen hoe ik worstelde met m’n gewicht en beperkte lichaamsbeweging. Ik begon weer te stralen en kleding zat weer veel beter en voelde me weer mooi. Ik voel me zonnig en lichter in lijf en hoofd!

De Foodsisters community is een fijne, enthousiast en laagdrempelige omgeving met allerlei stimulerende tips, boeken en mailtjes. Niet belachelijk duur in aanschaf maar wat vooral belangrijk voor mij was/is, dat je aan alles merkt dat het met zoveel liefde en begrip is geschreven en bedacht. Dat is jullie kracht!

Afvallen is een mindset: je moet het écht willen en met de juiste hulpmiddelen zoals de Foodsisters kun je je eetpatronen resetten. 

En vergeet nooit 80% is je voeding en 20% is bewegen. Daarnaast is een beetje steun van je omgeving ook heel fijn maar jij bent altijd aan zet! En als ik het kan kun jij het ook!

Groetjes Jeanette”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN