Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Esther -10 kg

Lees hier hoe het Esther is gelukt om ruim 10 kilo af te vallen.

Esther (47): “Ik woon samen met mijn vriend in Putte, we hebben 3 honden waar ik fanatiek mee train en wedstrijden in de agility mee doe. Ik werk als operatie-assistente in het ziekenhuis in Goes, mijn vriend heeft zijn eigen klusbedrijf.

Als sport probeer ik in ieder geval 1x in de week hard te lopen en ga ik 1x in de week naar de fitness, maar daarnaast train ik dus 3x in de week met de honden, wandel heel veel en fiets regelmatig.

Ik beweeg dus erg veel maar omdat we altijd verkeerd in de avond aten ging het dus qua afvallen niet echt goed. We wisten nooit wat we in de avond zouden eten en vaak werd het dan ongezonder, zoals pasta of groente met gebakken aardappeltjes. In de ochtend at ik ook vaak kwark met veel (zoete) cruesli.

Omdat ik een richtlijn zocht hoe we koolhydraatarm konden gaan eten kwam ik terecht bij de Foodsisters. Ik wilde het liefst menu’s waarbij het werd aangegeven per dag wat we mochten eten. Dat maakt het gewoon makkelijk om te volgen.

In het begin zijn de kilo’s eraf gevlogen bij zowel mezelf als mijn vriend die dus meedeed. Maar op den duur werd ik echt wel wat te dun en vroegen mensen me echt of ik ziek was. Nu doe ik het wat minder streng en als ik vind dat ik weer wat af moet vallen doe ik weer een paar weken wat strenger.

Ook volg ik zeker 5 dagen in de week het intermittent vasten, dit gaat me goed af ook als ik ga sporten. Ik merk dat ik fitter ben en minder dips heb in de middag en dat vind ik nog het belangrijkste.

We kijken echt per week wat we in de avond gaan eten en volgen nog steeds het koolhydraatbeperkte dieet. Nu na de kerst willen we weer even een paar weken keto gaan volgen om even weer in het gareel te komen.

Naast de avondmaaltijden volgen we niet echt de boeken meer omdat ik vaak wel weet wat ik wel of niet mag nemen. Dit is vaak een soepje als lunch met een zelfgemaakt koolhydraatarm gebakken brood (alhoewel mijn moeder deze vaak voor mij maakt) of een cracker. Maar ook bijvoorbeeld een salade. Vaak houd ik bij in een app hoeveel calorieën ik eet, hierdoor weet ik vaak wel of ik nog goed zit hiermee.

Het is heel fijn dat mijn partner ook mee is gaan doen, hij kookt ook altijd in de avond en staat ook achter deze manier van eten. Zelf is hij ook enorm afgevallen hiermee (17 kilo ongeveer).

Soms ben ik wel bang om weer terug te vallen in het oude patroon, daarom gaan we er echt voor zitten om te kijken wat we gaan eten de komende week. Het hele strenge hoeft voor mij ook niet meer echt omdat ik goed op gewicht ben en als ik even oplet er ook weer snel afgaat omdat ik best veel beweeg en sport.

De programma’s zijn goed te volgen. Alhoewel we allebei best zwaar werk hebben is het daardoor soms wat te weinig voor mijn partner. Hij past dan af en toe de gerechten wel iets aan met wat meer groente of hoeveelheden.

Wat wil ik meegeven aan anderen? Als je het echt wil dan moet je de knop omzetten en naar voedzaam eten overstappen. Echt ieder pondje gaat door het mondje. Je kan ook lekker en goed eten zonder veel suiker.”

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN