Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ervaring van Foodsisters Jacqueline

Jacqueline (44) had een begin gewicht van 104. ‘’Veel te zwaar was ik’’, zo zegt ze zelf. ‘’Na de bevalling van mijn tweede dochter was ik eerst heel erg afgevallen. Toen ben ik door mijn rug gegaan. Ik vond mijzelf toen zo ‘zielig’ dat ik weer ben gaan eten. Eigenlijk is het toen langzaam bergafwaarts gegaan en is het gewicht weer toegenomen.

‘’Ik zag een post op Instagram van een bekende van mij en die had de prei-banaan ovenschotel gemaakt met #foodsisters. Ik ben toen even gaan kijken wie de foodsisters precies waren. Ik ben mij er in gaan verdiepen. Ik dacht als ik het nu niet doe, dan doe ik het misschien nooit’’.

Traag werkende schildklier

Daarnaast heb ik ook last van een traag werkende schildklier. Dit was eigenlijk een tweede handicap, die maakte dat het lastig werd om het gewicht eraf te krijgen. Dat lukte gewoon niet. Je weet dat je veel te zwaar bent en daardoor zit je ook niet lekker in je vel. In februari vorig jaar ben ik gestart met medicatie en in maart kreeg ik te horen dat de medicatie goed was aangeslagen en alles in balans was. Ik voelde me wel iets beter, maar nog niet echt top eigenlijk. Ik was gewoon te zwaar en er moest gewicht af. Toen ging bij mij de knop om: ‘nu kan ik eindelijk wat aan het gewicht doen en dat ga ik doen’.  ‘’Ik kreeg het pakket binnen en ik ben eerst lekker door het boek gaan bladeren. Ik zag toen al: ‘dat lust ik’, ‘dit lijkt me lekker’, ‘dit heb ik nog nooit geprobeerd, maar ben benieuwd’.

De eerste week verliep heel goed. Ik vond de porties zelfs best groot, maar ik dacht: ‘ik eet alles maar op, voordat ik honger ga krijgen’. Maar dat is nooit gebeurd. Na de eerste week was ik heel erg enthousiast’’.  ‘’Ik had nog nooit een koolhydraatarm dieet gevolgd, had er wel wat over gelezen, maar dit nog nooit zelf geprobeerd. Ik heb heel veel diëten gevolgd van Sonja bakker tot Montiac en Herbal life. Herbal life vond ik eigenlijk niet zo prettig. Ik houd niet van poedertjes en pilletjes. Porties halveren had ik ook al geprobeerd, maar ik hield niks vol.

Met foodsisters vind ik wel dat ik veel moet plannen, maar het is wel het eerste waar ik geen honger bij ervaar en wat ik volhoud. Ook heb ik helemaal niet meer zoveel behoefte aan zoetigheid, terwijl ik toch wel echt een zoetekauw ben. Nog geen moment ben ik de fout in gegaan, op één moment na. Daar kan ik heel eerlijk in zijn. Ik was toen op een bruiloft en heb toen roti gegeten en daar zitten natuurlijk van die pannenkoekjes bij. Maar chocolade en snoepjes heb ik nog helemaal niet gegeten’’.

Guilty pleasure

‘’Koekjes met chocolade. Chocolate chip cookies bijvoorbeeld zijn echt mijn quilty pleasure. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik deze voor het laats heb gegeten. Niet in huis halen is dan mijn motto. Maak een boodschappenlijst en houd je daar aan. Op vrijdag maak ik een boodschappenlijst en dan kies ik welke week we gaan eten. En voor het weekend pak ik jullie eerste boek erbij en dan wissel ik daar mee af. Voor de 8 weken slank werkte ik ook niet zo gestructureerd. Ik bedacht toen in de winkel wat we gingen eten. Dit scheelt ook erg veel ongepland koopgedrag’’.

De knop is om

‘’Voor mij is nu de knop om. Maar ik weet ook dat wanneer die knop nog niet helemaal om is, je de ruggengraat van een naaktslak kan hebben. En hoe houd je die dan toch recht? Wat ik soms doe, bijvoorbeeld op zondagmiddag, dan denk ik wel eens: ‘vroeger zou ik nu alle kastjes langs gaan, maar dat was vroeger. Nu doe ik dit niet meer en als ik echt iets wil, dan neem ik 1 of 2 rozijntjes’. Ik heb het wel in huis, want ik heb twee kinderen en een man. Ik ben wel strenger ook geworden naar hen daar in. Want het pieken van de bloedsuiker geldt eigenlijk voor iedereen. Meestal haal ik koekjes in huis die ik dan zelf niet zo lekker vind. Of ik haal voor de meiden popcorn’’.

 TIP: Als ik denk: ‘nu heb ik wel behoefte aan iets zoets’. Dan neem ik meestal een paar rozijntjes of nootjes

Gezin en het 8 weken slank programma

‘’In het begin heb ik apart gekookt. Alles uit het boek is voor één persoon geschreven, maar dit was wel een keuze van mij. Ik wilde het gewoon goed doen. Alles wat voor één persoon was, wilde ik dan ook echt voor één persoon op mijn bord hebben. In de zomervakantie wilde ik niet elke dag meer twee maaltijden koken. En soms drie want ik heb ook een moeilijke eter er tussen zitten. Toen ben ik gaan combineren, zoals bijvoorbeeld de kerrieschotel: dan doe ik er voor mijn gezin rijst bij en dat eet ik dan zelf niet. Als ik pasta kook, dan eet ik zelf gewoon alleen maar de courgetti en de rest van het gezin eet dan pasta. Als ik vega eet, eten zij wel gewoon vlees en dat gaat prima. Bulgur salade vind ik heel erg lekker! De vegetarisch kerrieschotel is ook een favoriet en de kinderen vinden de wraps- pizza’s erg lekker’’.

Het werkt echt

‘’Ik voel mij echt een stuk beter. Voorheen had ik ook altijd veel last van een prikkelbaar darm syndroom, maar hier heb ik helemaal geen last meer van. Dat was echt na week één al weg. Ik denk dat dit komt doordat ik minder suikers en koolhydraten eet. Een ander voordeel: Ik moet allemaal andere kleren kopen, want ik pas niks meer. Ik was in een winkel om wat nieuwe kleren te kopen. Toen zij een verkoopster ‘je loopt naar te grote kleding hoor, dit is te groot voor jou’. Ook had ik een keer een colbert besteld en die moest ik terug sturen omdat deze te groot was! ‘’Ik heb al een aantal mensen over de drempel gehaald. Ze zien namelijk bij mij dat het werkt. Ik vind het echt geen dieet. Je mag heel veel en je eet andere dingen. Als je van zoet houdt: de zoete ovenschotel is ook heerlijk zoet!

Jacqueline is in totaal nu 25 kilo afgevallen en wil nog tien tot vijftien kilo kwijt raken. Ze gaat dus nog steeds door met het volgen van de menu’ s. Ook wil ze hier bij gaan sporten.

Wil je meer informatie over het programma? https://foodsisters.nl/cursusslankenkoolhydraatarm/

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN