Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ellen (-10kg)

Het volgen van de weekmenu's is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees hier hoe het Ellen is gelukt om 10 kilo af te vallen👇

Ellen (60): ” Ik woon samen (mijn partner eet ook koolhydraat-arm mee) heb twee dochters en 1 kleindochter. Ik werk parttime als postbode.

Altijd was ik maar op zoek naar een manier van afvallen. De trigger was dat de Foodsisters riepen: ‘Laat die suikers staan en volg onze makkelijke en snel te bereiden maaltijden en weekmenu’s’. 

De vele makkelijke recepten die niet ingewikkeld zijn en met minimale ingrediënten zijn fijn. Ook de goede voorlichting over de koolhydraten en gezondere voeding in de plaats ervan. Dat te veel tarwemeel wat in brood en pasta zit niet goed is; het brood van Jip & Jij is het nu en kikker-erwten of linzenpasta.

Menu’s die met zorg en de juiste voedingswaarde zijn uitgezocht. Dat gaf en geeft nog steeds heel veel houvast. Steeds weer de kookboeken induiken en een lekker menu uitkiezen. Samen met mijn partner ben ik op een andere manier gaan eten. 

Ik heb nu absoluut meer energie! Dat komt denk ik door de eiwitten uit de yoghurt, noten en eieren. En het laten staan van koolhydraatrijk brood en pasta’s. Intermittent fasting zou een nieuw doel en uitdaging zijn. ’s Ochtends doe ik namelijk niets zonder eerst gegeten te hebben maar ik wil wel zien hoe mijn lichaam erop reageert.

Ik ben me er zeer van bewust dat beweging ook nodig is om calorieën te verbranden daarom haal ik mijn beweging uit het huishouden doen, de grote tuin, wandelen en een beetje uit mijn werk als postbode.

Het lukt me goed om niet in het oude patroon terug te vallen! Maar het is niet makkelijk! Heel vaak is er de verleiding en dan is het fijn te kunnen kiezen voor proteïne brood, gezonde alternatieven, en gezonde snacks in voorraad te hebben. Ik zorg ervoor dat ik zoveel mogelijk zelf gebakken gezonde (zoete) snacks op voorraad heb. En zorg ik voor afwisseling in het menu.

Je lichaam (het motortje) verdient het om gezond en lekker te eten!”

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Lisette -15 kg

Lees hier hoe het Lisette is gelukt om ondanks haar darmklachten maar liefst 15 kilo af te vallen in een half jaar! Lisette (64): “Ik heb vele diëten geprobeerd omdat ik veel last had van …

Lees verder »
AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief