Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ellen (-10kg)

Het volgen van de weekmenu's is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Lees hier hoe het Ellen is gelukt om 10 kilo af te vallen👇

Ellen (60): ” Ik woon samen (mijn partner eet ook koolhydraat-arm mee) heb twee dochters en 1 kleindochter. Ik werk parttime als postbode.

Altijd was ik maar op zoek naar een manier van afvallen. De trigger was dat de Foodsisters riepen: ‘Laat die suikers staan en volg onze makkelijke en snel te bereiden maaltijden en weekmenu’s’. 

De vele makkelijke recepten die niet ingewikkeld zijn en met minimale ingrediënten zijn fijn. Ook de goede voorlichting over de koolhydraten en gezondere voeding in de plaats ervan. Dat te veel tarwemeel wat in brood en pasta zit niet goed is; het brood van Jip & Jij is het nu en kikker-erwten of linzenpasta.

Menu’s die met zorg en de juiste voedingswaarde zijn uitgezocht. Dat gaf en geeft nog steeds heel veel houvast. Steeds weer de kookboeken induiken en een lekker menu uitkiezen. Samen met mijn partner ben ik op een andere manier gaan eten. 

Ik heb nu absoluut meer energie! Dat komt denk ik door de eiwitten uit de yoghurt, noten en eieren. En het laten staan van koolhydraatrijk brood en pasta’s. Intermittent fasting zou een nieuw doel en uitdaging zijn. ’s Ochtends doe ik namelijk niets zonder eerst gegeten te hebben maar ik wil wel zien hoe mijn lichaam erop reageert.

Ik ben me er zeer van bewust dat beweging ook nodig is om calorieën te verbranden daarom haal ik mijn beweging uit het huishouden doen, de grote tuin, wandelen en een beetje uit mijn werk als postbode.

Het lukt me goed om niet in het oude patroon terug te vallen! Maar het is niet makkelijk! Heel vaak is er de verleiding en dan is het fijn te kunnen kiezen voor proteïne brood, gezonde alternatieven, en gezonde snacks in voorraad te hebben. Ik zorg ervoor dat ik zoveel mogelijk zelf gebakken gezonde (zoete) snacks op voorraad heb. En zorg ik voor afwisseling in het menu.

Je lichaam (het motortje) verdient het om gezond en lekker te eten!”

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN