Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Corrie (-25kg)

Het volgen van de weekmenu's is voor mij de sleutel geweest. Diëten voelt als een verplichting voor mij. Dat heb ik losgelaten.

Corrie (61): “Ik ben altijd al stevig geweest, heb periodes gehad dat ik er weer iets aan ging doen en dan gingen de kilo’s eraf maar die kwamen er dan heel langzaam weer aan.”

Lees hier hoe het Corrie is gelukt om ondanks haar long-covid maar liefst 25 kilo af te vallen in 1,5 jaar!👇

“Door het stoppen met roken en de gevolgen van long-covid kwam ik weer flink aan en mijn conditie was slecht. Ik had ook last van mijn maag. Ik had al eerder iets over de foodsisters gelezen en aangemoedigd door mijn nichtje die al begonnen was met het 8 weken boek, dacht ik: ga ervoor. Het boek ging mee op vakantie, man en dochter aten mee en vonden het ook goed te doen.

Eigenlijk ging het best goed, de kilo’s eraf en ik voelde me energieker.
Door de opbouw van mijn conditie ging ik veel lopen ’s middags in het bos met de honden en s’ avonds een rondje in het dorp.
Na het 8 weken slank boek ben ik de seizoens boeken gaan volgen en daarna nog de dieetcyclus. Ik moet zeggen dat het toen best snel ging. Ik kreeg ook steeds meer positieve reacties om me heen, dat voelt zo goed.
Nu na c.a 1,5 jaar is er 25 kg af en ik voel me goed en heb geen last meer van mijn maag(zuur).
Natuurlijk heb ik soms ook mijn geniet momenten maar ik weet dat ik dat moet beperken omdat ik er last van krijg; ik word moe, sloom en krijg een naar buikgevoel.
Hoe houd ik het vol? Per week kijk ik wat gaan we eten. Ik haal veel inspiratie uit de verschillende boeken en natuurlijk zijn er favoriete recepten.

Als ik even moet resetten, dan doe ik een weekje intermittent vasten. Ik vind dat prettig en de behoefte om te grazen is er dan niet. Ik ben dit ook gaan doen op de dagen dat ik werk, ik werk 3 avonden per week in de zorg. Het is meer het omdenken wat nu een gewoonte is dus ben niet zo bang voor een terugval.Ga starten als je er zelf aan toe bent laat je niet gekmaken door anderen. Neem kleine stappen, kijk naar wat het je gaat brengen in plaats van ‘wat mag ik niet’. Het is je mindset.

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Lisette -15 kg

Lees hier hoe het Lisette is gelukt om ondanks haar darmklachten maar liefst 15 kilo af te vallen in een half jaar! Lisette (64): “Ik heb vele diëten geprobeerd omdat ik veel last had van …

Lees verder »
AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief