Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Corien -10 kg

Corien had al heel veel afvalpogingen gedaan, ze is 50 jaar bezig geweest met lijnen. Steeds 1 kilo eraf, 1 kilo erbij en altijd maar honger. Door de Foodsisters menu’s heeft ze geen continue honger meer en weet ze haar omgeving te inspireren om ook af te vallen.

 

Corien (73): “Wat betreft het eeuwige lijnen; dat was beslist niet fijn. Altijd opletten om niet te veel calorieën te eten waardoor je altijd honger had. Ben jaren bij Weight Watchers geweest en later bij Slankclub Nederland. Elke avond was het een gevecht met de koelkast of dat daar toch niet iets lag wat ik nog kon snacken. Ik heb het op een gegeven moment losgelaten en ben toen aangekomen. Nu ik met de Foodsisters bezig ben heb ik nooit honger meer en eet ik ook lekkerder.

Ik voelde me niet happy met mijn gewicht, op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. Ik voelde me depri als ik nieuwe kleren ging kopen en niets echt mooi stond. Toen ik terugkwam van vakantie ging ineens de knop om. Ik ben gaan zoeken op Pinterest en heb een weekmenu van de Foodsisters gedownload en dat beviel me meteen goed. Eerst aan de slag gegaan met keto en toen koolhydraatarm; wat een lekkere en makkelijke recepten. Ik heb de boeken in 8 weken slank en gezonde herfstmaaltijden.

Ik merkte ook dat ik blijer werd. Ben nu wel meer bezig met het bereiden van maaltijden doordat ik verse groenten zelf snijd en zelf sausjes maak en geen pakjes en zakjes e.d. maar doordat je geen honger meer hebt is het niet moeilijk om vol te houden. Met een verjaardag eet ik een lekker stukje gebak en daar geniet ik dan driedubbel van.

Wij gaan altijd met de caravan op vakantie en kook ik in de skottelbraai, ik kan veel recepten blijven gebruiken. Ik was afgelopen vakantie wel bang dat ik aangekomen was omdat we tijdens het fietsen onderweg nog weleens gingen lunchen. Ik ging thuis op de weegschaal en was niks aangekomen dus deze leefstijl is voor mij niet moeilijk om vol te houden. Temeer omdat mijn man heeft gevraagd om zo te blijven koken omdat hij het zo lekker en gevarieerd vindt.
Ik zou tegen anderen willen zeggen dat het volgen van Foodsisters menu’s alleen maar voordelen heeft: lekker eten, afvallen en je wordt er een blijer mens van. Ben je al begonnen, ga dan zo door!
Ik heb het positief ervaren, mijn dochter is ook begonnen en is inmiddels 20 kg afgevallen en een vriendin is nu ook bezig. Ik krijg nu complimenten dat ik er goed uitzie zonder dat ze wisten dat ik afgevallen ben, hoe fijn is dat. Ik ben van maat 46 naar 42 gegaan en heb in het najaar zelfs een modeshow gelopen, hoe leuk is dat!

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN