Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ariënne (-12kg)

Het lukte mij nu wel om vol te houden inmiddels ben ik 12 kilo kwijt. De recepten zijn ook prima te combineren met mijn gezin.

Ariënne: “Ik werk als pedagogisch coach bij een kinderopvang organisatie en ik help kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben.

Op mijn werk zag ik dat mijn collega al zichtbaar vele kilo’s was afgevallen en hoe makkelijk het haar lukte om het vol te houden.

Ook ik had al vaker een poging gedaan om mijn eetgewoonten aan te passen, maar dat was altijd tijdelijk. Elk jaar kwam er toch een paar kilo bij.

Ik heb besloten om ook het boek aan te schaffen. Het hielp mij extra dat mijn collega en ik elkaar nu konden stimuleren bij het afvallen. Het lukte mij nu wel om vol te houden inmiddels ben ik 12 kilo kwijt.

De recepten zijn ook prima te combineren met mijn gezin. Met een opgroeiende puber en twee studerende kinderen een is het een gezellige boel. Het hele gezin at mee en voor de snel groeiende jongens maakte ik extra aardappels of pasta erbij.

De maaltijden zijn makkelijk en snel te maken. Helemaal in combinatie met het boodschappenlijstje is het heel goed te doen. Ook vond ik het fijn dat in het 8 weken slank boek suggesties werden gegeven wat je kan kon kiezen wanneer je iets niet lekker vond.

Het lukt me nu om op gewicht te blijven, doordat ik blijvende wissels heb gemaakt in mijn eetgewoonten zoals rijst vervangen voor bloemkoolrijst. Pasta inruilen voor courgette pasta en koolhydraatarm brood nemen in plaats van gewoon brood. Ik snoep nauwelijks meer en pak nu veel sneller een stuk komkommer of een stuk fruit.

Als ik dan een keertje snoep zoals een taartje op een verjaardag bijvoorbeeld, dan geniet ik daar extra van. Op deze manier lukt het mij om nog steeds langzaamaan af te vallen.

Het 8 weken slank boek hebben we van a tot z gelezen en gebruikt. Het favoriete recept zijn de wrap pizza’s, deze eten we nu regelmatig, top! Ook honing mosterd kip uit de oven wordt regelmatig gemaakt en is heerlijk.

Wat ik anderen wil meegeven? Iedereen kan afvallen met de Foodsisters!

 

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Blog

Welke kokosyoghurt kun je nu het beste kiezen? 

Ben jij niet zo van de zuivel en kies je daarom liever geen Griekse yoghurt als ontbijt in je menu’s? Dan raden wij aan om te kiezen voor kokosyoghurt. We hebben drie keuze’s voor je …

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN