Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Ariënne (-12kg)

Het lukte mij nu wel om vol te houden inmiddels ben ik 12 kilo kwijt. De recepten zijn ook prima te combineren met mijn gezin.

“Ik werk als pedagogisch coach bij een kinderopvang organisatie en ik help kinderen die wat extra begeleiding nodig hebben.

Op mijn werk zag ik dat mijn collega al zichtbaar vele kilo’s was afgevallen en hoe makkelijk het haar lukte om het vol te houden.

Ook ik had al vaker een poging gedaan om mijn eetgewoonten aan te passen, maar dat was altijd tijdelijk. Elk jaar kwam er toch een paar kilo bij.

Ik heb besloten om ook het boek aan te schaffen. Het hielp mij extra dat mijn collega en ik elkaar nu konden stimuleren bij het afvallen. Het lukte mij nu wel om vol te houden inmiddels ben ik 12 kilo kwijt.

De recepten zijn ook prima te combineren met mijn gezin. Met een opgroeiende puber en twee studerende kinderen een is het een gezellige boel. Het hele gezin at mee en voor de snel groeiende jongens maakte ik extra aardappels of pasta erbij.

De maaltijden zijn makkelijk en snel te maken. Helemaal in combinatie met het boodschappenlijstje is het heel goed te doen. Ook vond ik het fijn dat in het 8 weken slank boek suggesties werden gegeven wat je kan kon kiezen wanneer je iets niet lekker vond.

Het lukt me nu om op gewicht te blijven, doordat ik blijvende wissels heb gemaakt in mijn eetgewoonten zoals rijst vervangen voor bloemkoolrijst. Pasta inruilen voor courgette pasta en koolhydraatarm brood nemen in plaats van gewoon brood. Ik snoep nauwelijks meer en pak nu veel sneller een stuk komkommer of een stuk fruit.

Als ik dan een keertje snoep zoals een taartje op een verjaardag bijvoorbeeld, dan geniet ik daar extra van. Op deze manier lukt het mij om nog steeds langzaamaan af te vallen.

Het 8 weken slank boek hebben we van a tot z gelezen en gebruikt. Het favoriete recept zijn de wrap pizza’s, deze eten we nu regelmatig, top! Ook honing mosterd kip uit de oven wordt regelmatig gemaakt en is heerlijk.

Wat ik anderen wil meegeven? Iedereen kan afvallen met de Foodsisters!

 

 

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Review

Lisette -15 kg

Lees hier hoe het Lisette is gelukt om ondanks haar darmklachten maar liefst 15 kilo af te vallen in een half jaar! Lisette (64): “Ik heb vele diëten geprobeerd omdat ik veel last had van …

Lees verder »
AvondmaaltijdKetogeen dieet

Keto sperziebonen salade

Wie zegt dat een salade altijd sla moet bevatten? In deze salade gebruiken we sperziebonen als basis.

Lees verder »
BlogKoolhydraatarmTussendoortje

Koolhydraatarme tussendoortjes

Gezonde koolhydraatarme tussendoortjes zijn vaak moeilijk zelf te verzinnen. In de blog geven we 21 voorbeelden van gezonde tussendoortjes (koolhydraatarm) Afvallen wordt een stuk gemakkelijker vol te houden als je regelmatig iets eet. In de Foodsisters weekmenu’s mag je drie keer per dag iets tussendoor eten. Zo voorkom je een dip of lekkere trek, waardoor je anders snel de verkeerde dingen zou kiezen. Kies iets gezonds zoals fruit, yoghurt. Deze koekjes leveren je belangrijke bouwstoffen omdat ze niet van tarwemeel maar van amandelmeel en lupinemeel zijn gebakken.

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief