Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Anne -10 kg

Na diverse afvalpogingen en door de ziekte van haar man verwaterde het gezond eten. Mede op advies van de huisarts besloot Anne dat het tijd was om weer aan de slag te gaan met koolhydraatarm eten wegens eerder succes een aantal jaar terug. Met de koolhydraatarme menu’s van de Foodsisters is ze al 10 kilo kwijt en gaat ze nog even door met haar man voor het verliezen van de laatste kilo’s om zo haar streefgewicht te bereiken.

Anne (73): “Enige jaren geleden kwamen we in contact met iemand die ons begeleidde met koolhydraatarm eten. Dat hielp geweldig. We zijn samen toen behoorlijk afgevallen.
 Na de ziekte van mijn man Jan is het gezond eten een beetje verwaterd. In januari van 2023 hebben we besloten om weer koolhydraatarm te gaan eten. Mede op het advies van de huisarts. Mijn man wilde wel meedoen, dus aan de slag!

Ik ben op internet gaan zoeken naar recepten, ik kwam toen de Foodsisters tegen. De beschrijving van de recepten sprak ons beiden erg aan. Ik heb toen het boek in 8 weken slank gekocht, in mei zijn we gestart. Ik was het beu dat ik geen zomerkleding meer aan kon en dat je moeilijk kan bukken en jezelf in de weg zit. We zijn met vakantie gegaan en dat was het begin van ons succes.

Het fijne van het boek vind ik dat de recepten erg goed beschreven zijn, het zijn 8 weekmenu’s. Ik verzamel de recepten van die week en koop ’s maandags alle ingrediënten voor zover dat kan. Sommige versproducten koop ik op de dag zelf.
 De recepten zijn eenvoudig en niet te duur. We lusten eigenlijk alles graag, maar we zijn erg gek op het recept van de biefstuk met Serranoham.

Na een paar weken was de behoefte aan suiker heel erg verminderd. We hebben bijvoorbeeld tijdens onze vakantie geen koffie gedronken met iets erbij en hebben dat ook niet gemist.
 We hebben gemerkt (door ‘APK’ controle bij de huisarts) dat de bloedruk van ons beiden nu goed is en de cholesterol is nu goed genoeg. Ook het gewicht is goed volgens de arts maar we willen allebei nog een klein beetje verder zakken daarin.

We merken dat we weer graag langere afstanden lopen. Het fietsen gaat ook stukken beter, we zijn niet moe meer na het fietsen. We spelen golf allebei en we merken dat we verder slaan dan vroeger. Dat heeft volgens ons te maken dat we sneller kunnen swingen met de slag.
Eigenlijk hebben we geen andere routines ingebouwd. We drinken alleen witte wijn in het weekend maar dat deden we al. De moeilijke momenten zijn op feestjes, maar ook daar was de behoefte aan zoetigheid / hartig niet meer aanwezig. Langs gebak lopen en het niet lekker vinden in je hoofd. En anders gingen we voor de zekerheid de dag erop weer verder met waar we waren. Gewoon weer beginnen en elkaar steunen. Onze broers en zussen begrijpen wat we doen, ook vrienden en kennissen accepteren dat gewoon.
 De Foodsisters-community is ook handig en houd je gemotiveerd. Kortom; het was voor ons geen enkel probleem het vol te houden. We gaan gewoon verder in december en het nieuwe jaar en het nieuwe doel is nog 5Kg eraf, dan weeg ik 76Kg.

Ga aan de slag met Foodsisters! ”

 

 

 

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »
Review

Lizy -16 kilo

We zijn ontzettend trots op Lizy die maar liefst 16 kilo is afgevallen. Naar aanleiding van een bezoek aan haar arts besloot ze dat het tijd was om met haar lijf en gewicht aan de …

Lees verder »
Review

Lenneke -12 kg

“Een voedingsdeskundige is mijn stok achter de deur, samen met mijn collectie Foodsisters boeken”. Lees mee hoe Lenneke in totaal maar liefst 25(!) kilo is afgevallen en hoe zij met de Foodsisters menu’s op haar …

Lees verder »

Inloggen

Meld je aan voor het gratis weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

Een week lang genieten van onze heerlijke en makkelijke recepten? Vul hieronder je gegevens in.

Meld je hier aan voor het gratis keto-weekmenu en ontvang de nieuwsbrief

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN