Gezond en slank met Nederlands populairste weekmenu’s.

Afvallen én lekker eten wij maken het mogelijk.

Ontdek het geheim van de Foodsisters weekmenu’s. Iedereen kan het!

Pak je energie terug. Geef je gezondheid een boost met onze weekmenu’s.

Makkelijk, praktisch en lekker afvallen was nog nooit zo makkelijk.

Al 5 jaar in de top 10 bestverkochte dieetboeken bij bol.com

Simpel afvallen met lekkere recepten. Voor iedereen!

Maak vandaag een start naar een fit en energiek leven.

Verlies makkelijk gewicht met de beste koolhydrraatarme weekmenu’s van Nederland.

Annewilma (-14kg)

Ik kan wel zeggen de beste ontdekking qua diëten en lifestyle.

Wat doe je als je steeds terug valt in gewicht en al van alles hebt geprobeerd? En gezondheidsklachten blijven toenemen?

Annewilma kon nog geen 5 meter pijnloos lopen. Toen kwam haar collega met een lekkere maaltijd op het werk. Ze vertelde over de Foodsisters en Annewilma ging de uitdaging aan!

Lees hier hoe het haar is gelukt om 14 kilo af te vallen. 👇 👇

Annewilma:
Via mijn collega’s kwam ik met de Foodsisters en hun kookboeken in contact.

Ik kan wel zeggen de beste ontdekking qua diëten en lifestyle.
Sinds mijn 30e kamp ik met overgewicht. Elk dieet dat ik volgde had koste heel veel motivatie omdat ik steeds honger had. Het had even resultaat maar het gevolg was altijd dat ik uiteindelijk weer terugviel en zelfs in gewicht toenam. Niets hielp.

Ik kreeg gezondheidsproblemen, hoge bloeddruk, vocht vasthouden, eerder vermoeid, nergens energie voor. Ik heb er o.a. een dusdanig versleten knie van gekregen dat er al op 53 jarige leeftijd een nieuwe knie moest worden geplaatst. Ik kon nl nog geen 5 meter pijnloos lopen.

Ik stortte mij wanhopig op shake diëten, het werkte snel maar toch steeds die honger tussendoor en de wetenschap dat het eigenlijk ongezond is om zo af te vallen. Gevolg was toch weer aankomen na stoppen ermee. Ik werd er wanhopig van en gaf het op.

Dan maar dik, het zou me nooit lukken.
Ik werd er triest van. Mijn bloeddruk was moeilijk onder controle te krijgen, aan bewegen in een sportschool heb ik een bloedhekel, had ik ook de fut niet voor.

En toen op een avond zag ik de lekkere maaltijd die mijn collega at. Ik vroeg wat het was en ze vertelde me over het Foodsister programma. Geen dieet maar een lifestyle.

Ik werd er enthousiast over, vooral toen ik hoorde hoeveel ze al was afgevallen, dat ze geen honger had en ontzettend lekker at. Ik heb die avond direct jullie boek 8 weken slank gekocht. Na het boek gelezen te hebben ben ik de week die volgde begonnen.

Het was even wennen
en de recepten waren soms zo dat ik twijfelde of ik het zou lusten. Het was elke keer verrassend lekker en het belangrijkste…….ik had geen honger of trek tussendoor.

De zoetbehoefte was na 4 dagen weg,
dat waren wel lastige dagen, maar ik wist van mijn collega dat het daarna over zou zijn. En dat klopte. Er staat altijd zoveel zoetigheid bij ons op het werk waar je ongeremd van kan eten.

Mijn motivatie en vertrouwen in jullie heeft me deze eerste dagen erg geholpen. Daarna werden alle zoete dingen minder aantrekkelijk. En nu signaleer ik ze vaak niet meer tot iemand wat pakt. Maar heb er nu ook geen enkele behoefte aan. Ik viel ook af en mijn kleding werd te groot. Ik kon mijn kledingkast wisselen met kleding die me nu leuk stond omdat ik slanker werd. Mijn humeur verbeterde en mijn energie nam enorm toe.

De sportschool zal ik niet bezoeken, maar wandelen en fietsen doe ik weer graag en veel vaker. Het geeft mij juist energie. In de 5 weken durende vakantie met de camper heb ik ook het proteïne brood gebakken van Jip en Jij , net als thuis en het boek 8 weken slank verder gevolgd met de avondmaaltijden. Als ontbijt at ik de Griekse yoghurt met zadenmix en als lunch het proteinebrood. Het was niet moeilijk. Ik stond mijzelf af en toe een ijsje of een pizza toe, ging een paar keer uit eten en koos dan de meest koolhydraatarme producten.
At geen patat o.i.d. het gevolg was dat ik ook in de vakantie kilo’s was afgevallen. Wat was ik trots en blij! Ik bestelde daarop de jaargetijden boeken en de vervolgserie op de 8 weken slank. Ben nu bezig met het Ketoboek en ook dat is lekker en vooral geen trek of honger tussendoor.

In totaal ben ik nu 14 kg afgevallen sinds ik ben begonnen. Ik ben nog steeds enthousiast en van plan om na de hele cyclus koolhydraatarm en suikervrij te blijven eten volgens jullie recepten. Af en toe afgewisseld met een periode Keto en intermittend fasten. Mijn bloeddruk is lager geworden en ik voel mij energieker.

Ik ben zo blij dat ik jullie heb ontdekt. Bedankt voor alle lekkere recepten en jullie mooie boeken.

Wil je ook starten met onze weekmenu’s? Neem dan een kijkje in onze webshop

Deel bericht:

Ontvang ons
gratis e-book

Met het koolhydraatarme weekmenu van de Foodsisters vol gezonde en suikervrije recepten.

Gerelateerde berichten

BlogReview

Lyanne -24 kg

Afvallen volgens de aanpak van de Foodsisters sprak Lyanne aan en met succes heeft ze dit gevolgd. IN TOTAAL AL 24 KILO ERAF EN GEEN LAST MEER VAN HAAR SUIKERVERSLAVING

Lees verder »
Review

Ervaring Marcella

Marcella: “(-48 kg) Ik ben altijd doorgegaan. In mijn ogen is dat de enige manier..”

Lees verder »
Geen categorieReview

Hanneke -31 kg

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Dus, als ik het kan op mijn 80-jarige leeftijd, dan kan jij het ook!

Lees verder »

Inloggen

geniet van de lente!

Kom maar op met die energie!

Voel je gezonder, fitter en energieker dan ooit tevoren en verlies kilo’s.

Maak het jezelf makkelijk en boek resultaat door het volgen van onze 4 weekmenu’s.

KLIK HIER OM TE BEKIJKEN