Dit heb je nodig voor 1 persoon
2 mini-tortilla’s
Voor de vulling:
125 gram varkenshaas, in stukjes gesneden
1 eetlepel sojasaus
1 theelepel honing
1 theelepel (wittewijn-)azijn
peper
olijfolie
100 g worteljulienne
½ komkommer
1 bosui, in reepjes
optioneel: 1 eetlepel gezouten pinda’s
Voor de pindasaus:
2 eetlepels 100% pindakaas
2 eetlepels melk
2 theelepels ketjap manis
1 theelepel sambal
Zo maak je het:
Verhit wat olijfolie in een pan. Kruid de varkenshaas met de sojasaus, honing en azijn en wat peper. Bak de stukjes ca. 5 minuten op halfhoog vuur tot ze gaar zijn. Voeg op het allerlaatste de overige ingrediënten voor de vulling toe en warm 2 minuten mee.
Meng de ingrediënten voor de pindasaus. Verwarm in een pannetje en roer tot je een mooie saus hebt.
Verwarm de mini-wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vul ze met de wortel/varkenshaasvulling. Doe er een schepje pindasaus bij.
Bereidingstijd: 13 min.
Vega!
Gebruik in plaats van varkenshaas kastanjechampignons en aubergine.
Dit recept komt uit ons nieuwste kookboek met weekmenu’s ‘Zet de knop om’ Bestel het boek hier