Dit heb je nodig voor 8 repen:
100 gram cashewnoten
150 gram kikkererwten
1 eetlepel gedroogde cranberry’s
1 eetlepel pindakaas
2 eetlepels pompoenpitten
1 eetlepel honing
2 eetlepels lijnzaad
Zo maak je het:
- Laat de cashewnoten 10 minuten weken in kokend heet water. Giet het water af.
- Pureer alle ingrediënten door elkaar tot er een soort deeg ontstaat.
- Doe bakpapier in een vierkante bak of in een ovenschaal. Doe het mengsel hier in een druk goed aan. De repen worden ongeveer 1,5 cm hoog. Zet de schaal vervolgens in de koelkast voor ongeveer 1 uur.
- Haal het bakpapier uit de schaal en snijd er 8 repen uit. Bewaar de repen afgedekt in de koelkast. Je kunt ze enkele dagen bewaren.
Tip: Je kunt de repen ook invriezen, zo heb je altijd een lekker tussendoortje klaarliggen.