Eet als lunch twee plakjes van dit notenbrood en hebt geen tussendoortje meer nodig. Je zit vol tot de volgende maaltijd. Wat extra fijn is aan dit brood je hebt het binnen no-time gemaakt. Alle ingrediënten door elkaar roeren. Even in de oven en klaar is je notenbrood! Eet smakelijk!
OVEN: 180 graden
TIJD: 40 min
Dit heb je nodig voor 1 brood (10 plakjes):
- 50 g amandelmeel
- 50 g zonnebloempitten
- 50 g hazelnoten
- 50 g sesamzaadjes
- 50 g pistachenoten
- 50 g amandelen
- 75 g rozijnen
- 1/2 tl zout
- 3 eieren
- 2 el olijfolie
- Cakevorm: 16 cm
Zo maak je het:
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar met een spatel in een grote kom.
- Bedek de bakvorm met bakpapier. Vul de bakvorm met het zaden mengsel. Druk goed aan.
- Bak het brood op 180 graden voor 40 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen voordat je het gaat snijden.
- Energie: 209 Kcal
- Koolhydraten 11 gram
- Eiwitten 6,6 gram
- Vet 14,9 gram
- Verzadigd vet 2 gram
- Vezels 2 gram
*De voedingswaarden zijn per plakje, 1 brood bevat 10 plakjes.
Dit notenbrood is een recept uit ons gratis weekmenu. Wil je meer van deze recepten kik dan hier om het gratis koolhydraatarme weekmenu te downloaden
Of misschien vind je dit ook leuk om te lezen: alles over intermittent fasting