Dit heb je nodig voor 1 persoon:
- 200 gram broccoliroosjes
- 150 gram rundergehakt
- 1/2 ui, gesnipperd
- 1/2 teentje knoflook
- 2 eetlepels kookroom
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 1 theelepel gehaktkruiden
- 1 theelepel kerrie
Bereidingstijd: 15 min.
Oven: 200 graden, bakken 3 min.
Zo maak je het:
- Kook de broccoliroosjes in 8 minuten gaar.
- Bak ondertussen in een hapjespan de ui 1 minuut op hoog vuur in een beetje olijfolie. Voeg dan de knoflook en het gehakt en gehaktkruiden toe
aan de pan en bak dit 8-10 minuten, totdat het gehakt gaar is. - Roer ten slotte de kookroom, broccoli en kerrie erdoor en giet het broccoli gehaktmengsel in een ovenschaaltje. Bestrooi met de geraspte kaas.
- Plaats nog even in de oven op 200 graden om de kaas te laten smelten.