Dit heb je nodig voor 1 persoon:
- 1 rode paprika
- ½ ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 100 g rundergehakt
- 100 g soepgroenten
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 plakken mozzarella
- 1 ei
- Olijfolie
- Peper en zout
Zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten.
- Bak in een pan met wat olijfolie de ui en knoflook even aan en voeg het gehakt toe. Kruid met peper en zout en bak het gehakt rul.
- Bak de soepgroenten ongeveer 4 minuten mee en voeg de tomatenpuree toe. Laat nog 1 minuut sudderen en roer vlak voor je de paprika vult het ei door het gehaktmengsel.
- Vul de paprikahelften met de gehaktvulling en doe ze in
een ovenschaal. - Zet de schaal 20 minuten in de oven en voeg dan de
mozzarella toe. Plaats nog 5 minuten terug in de oven.